היכן כדאי לרכוש קלטות MiniDV ? והמלצות לכרטיס FireWire לPC
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
קלטות - בכל מקום שמחזיק. אם תגיד באיזה אזור, אולי אוכל להפנות אותך למקום זול.
חשוב: תקפיד להשתמש רק בסוג אחד (חברה אחת, רצוי גם דגם) כל הזמן. לא חשוב איזה, איכות התמונה אותה איכות (דיגיטלי).
הסיבה: יש הבדלים באופן מיגנוט הסרט, למשל בין סוני ל TDK, וזה גורם לפגיעה בראש המגנטי במצלמה (לאורך זמן, אם מחליפים כל הזמן).
לכן, אני הייתי בוחר סוני או TDK (אני משתמש ב TDK), מחפש מקום זול, וקונה "חבילה" של 5 קלטות.
דברים שאתה רוצה לשמור לאורך זמן (אירועים, ילדים וכו), הכי כדאי לשמור בקלטות (!!).
זו המדיה שנשמרת הכי טוב, ופורמט miniDV הוא המוצלח מכולם (ל SDTV) מבחינת איכות התמונה.
לא הכי זול, אבל זניח ביחס לעלות המצלמה או לערך של התוכן שאתה צילמת.
תתחדש.
חשוב: תקפיד להשתמש רק בסוג אחד (חברה אחת, רצוי גם דגם) כל הזמן. לא חשוב איזה, איכות התמונה אותה איכות (דיגיטלי).
הסיבה: יש הבדלים באופן מיגנוט הסרט, למשל בין סוני ל TDK, וזה גורם לפגיעה בראש המגנטי במצלמה (לאורך זמן, אם מחליפים כל הזמן).
לכן, אני הייתי בוחר סוני או TDK (אני משתמש ב TDK), מחפש מקום זול, וקונה "חבילה" של 5 קלטות.
דברים שאתה רוצה לשמור לאורך זמן (אירועים, ילדים וכו), הכי כדאי לשמור בקלטות (!!).
זו המדיה שנשמרת הכי טוב, ופורמט miniDV הוא המוצלח מכולם (ל SDTV) מבחינת איכות התמונה.
לא הכי זול, אבל זניח ביחס לעלות המצלמה או לערך של התוכן שאתה צילמת.
תתחדש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
קלטות - כל חנות צילום ראוייה לשמה.
כרטיסי FIREWIRE כולם כמעט זהים. שים לב שרובם יהיו בעלי יציאת FIREWIRE רחבה, בעוד שתצטרך חיבור קטן למצלמת וידאו - מה שאומר שאתה צריך גם כבל מתאם (גם יכול להיות סיפור יקר טיפה).
כל הדברים האלה בד"כ בחנויות צילום.
כרטיסי FIREWIRE כולם כמעט זהים. שים לב שרובם יהיו בעלי יציאת FIREWIRE רחבה, בעוד שתצטרך חיבור קטן למצלמת וידאו - מה שאומר שאתה צריך גם כבל מתאם (גם יכול להיות סיפור יקר טיפה).
כל הדברים האלה בד"כ בחנויות צילום.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
קניתי כרטיס firewire לפני שבועיים, מאחת החנויות שראיתי ב ZAP. נדמה לי G-stop.
עלה לי הכרטיס + הקבל + המשלוח עד הבית (דרך הדואר) 54 ש"ח !!!
במחיר הזה, לא חיפשתי, לא בררתי, מגיע עם הכבל המותאם למצלמה, יש 4 יציאות שלעולם לא אנצל את השניה, אבל נראה לי שכל הכרטיסים אותו דבר, והמחיר של הכרטיס הזה מצחיק.
נראה לי שההתעסקות שלהם עם כרטיס האשראי שלי + המשלוח + החומרה גרמו להם לנזק כלכלי ולא לרווח
והכרטיס - עובד אצלי כבר שבוע בכיף
עלה לי הכרטיס + הקבל + המשלוח עד הבית (דרך הדואר) 54 ש"ח !!!
במחיר הזה, לא חיפשתי, לא בררתי, מגיע עם הכבל המותאם למצלמה, יש 4 יציאות שלעולם לא אנצל את השניה, אבל נראה לי שכל הכרטיסים אותו דבר, והמחיר של הכרטיס הזה מצחיק.
נראה לי שההתעסקות שלהם עם כרטיס האשראי שלי + המשלוח + החומרה גרמו להם לנזק כלכלי ולא לרווח
והכרטיס - עובד אצלי כבר שבוע בכיף
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
באזור נתניה - באזור התעשיה פולג (רח המחשב פינת גיבורי ישראל, הבניין של מסעדת דאלי, לא רחוק מסלקום) יש את חנות היבואן של silverline ו TDK ו SANDISK ועוד (בנדא).
מחירים סבירים מאד, והמון גאדגטים, כולל כבלי HDMI, נגנים ניידים, תושבות ל GPS וכו.
יתכן ויש לו, או לחנות לידו גם כרטיסי firewire.
אם לא, מאתיים מטר משם יש את שופרסל דיל (מה שהיה יוניברס קלאב) {לא לצחוק}.
רחוב המלאכה פינת גד מנלה.
יש להם שם מחלקת מחשבים לא רעה בכלל, כולל כרטיסי firewire, כבלים מכל הסוגים והמינים, קלטות miniDV, רמקולים למחשב, ועוד ועוד.
אפשר להחזיר (זה סופר), לא מקבלים תלושי שי
הופתעתי מהמגוון, הרמה והמחירים (אני רציני לגמרי).
מחירים סבירים מאד, והמון גאדגטים, כולל כבלי HDMI, נגנים ניידים, תושבות ל GPS וכו.
יתכן ויש לו, או לחנות לידו גם כרטיסי firewire.
אם לא, מאתיים מטר משם יש את שופרסל דיל (מה שהיה יוניברס קלאב) {לא לצחוק}.
רחוב המלאכה פינת גד מנלה.
יש להם שם מחלקת מחשבים לא רעה בכלל, כולל כרטיסי firewire, כבלים מכל הסוגים והמינים, קלטות miniDV, רמקולים למחשב, ועוד ועוד.
אפשר להחזיר (זה סופר), לא מקבלים תלושי שי
הופתעתי מהמגוון, הרמה והמחירים (אני רציני לגמרי).
ערן
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
וואלה
אני עובד בסיסקו, קומה מעל היוניברס/שופרסל-דיל.
עושה שם את הקניות אבל לא חקרתי את מחלקת המחשבים.
גם אופציה, אבל שוב 3 ימים דרך האינטרנט, 54 ש"ח. מה עוד
אני עובד בסיסקו, קומה מעל היוניברס/שופרסל-דיל.
עושה שם את הקניות אבל לא חקרתי את מחלקת המחשבים.
גם אופציה, אבל שוב 3 ימים דרך האינטרנט, 54 ש"ח. מה עוד
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.