מחפש חוות דעת על גולן טלקום עבור החלטה על ניוד אליהם.
כרגע מחובר עם 012 מובייל והכל סבבה.
רק שכעת עם כל המבצעים יוצא לי לחסוך עם שני קווים 45 ש"ח לחודש. כ-600 שלנה. אם אני עובר לגולן.
בימים אלו זה לא סכום קטן....
אשמח לדעת ממי שמחובר לגולן חוות דעת כל שיחות, איכות, התנתקויות אם יש ואיכות הגלישה ב 3G.
תודה על כל תגובה...
רק שכעת עם כל המבצעים יוצא לי לחסוך עם שני קווים 45 ש"ח לחודש. כ-600 שלנה. אם אני עובר לגולן.
בימים אלו זה לא סכום קטן....
אשמח לדעת ממי שמחובר לגולן חוות דעת כל שיחות, איכות, התנתקויות אם יש ואיכות הגלישה ב 3G.
תודה על כל תגובה...
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
זו שאלה בעייתית לדעתי כי הפקטור הכי חשוב באיכות קליטה/גלישה זה המיקום, כלומר יכול להיות שמשה שמחובר לגולן יקלוט ויגלוש מעולה וחיים שגר 2 רחובות על ידו יקלוט גרוע וההפך.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
אני בגולן במסלול של ה37 ש"ח לחודש. ניידתי לפני 4 חודשים(הייתי במסלול עסקי בסלקום). לא חוויתי בעיות,בסלקום היו מקומות שלא הייתה לי בהן רשת דור 3 לגלישה ועכשיו כשאני בגולן יש לי.
דרך אגב אני מאזור חיפה.
דרך אגב אני מאזור חיפה.
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ניסיתי בעבר להתנייד לגולן. הקליטה באזור בו אני עובד בצפון היתה נוראית, במיוחד הגלישה באינטרנט. התניידתי משם לפלאפון אחרי כשלושה שבועות, זה היה בלתי נסבל. העדפתי לשלם יותר ולא לסבול.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הייתי בגולן שנה כשעוד לא הייתה ממש תחרות בשוק. השיחות באזור הבית (חולון) התנתקו בתדירות גבוהה (בערך כל שיחה שניה, אחרי דקה או שתיים).
ברחנו כשיכולנו, ההורים של אשתי עדיין בגולן וגרים לידנו והניתוקים ממשיכים.
היום בפלאפון (מהחודש הבא בוואלה מובייל), והחיים טובים - קליטה מצוינת, גלישה מהירה.
ברחנו כשיכולנו, ההורים של אשתי עדיין בגולן וגרים לידנו והניתוקים ממשיכים.
היום בפלאפון (מהחודש הבא בוואלה מובייל), והחיים טובים - קליטה מצוינת, גלישה מהירה.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אני עשיתי מנוי לגולן למסלול ה 99 ש"ח, שמשמש אותי לנסיעות לחול בלבד, בארץ לא משתמש בו.
יתרונות-
ניתן לגלוש 6 ג"ב בחול +שיחות +סמס ללא הגבלה
אין בעיה של קליטה כי אתה מתביית על רשת מקומית.
אתר קל ונוח שניתן לעשות שם את כל הפעולות
ניתן לקבל מספר בריטי או אמריקאי, במקביל לישראלי, יתרון למי שיש לו משפחה בארצות הנ"ל- השיחות אליו זולות משמעותית כי זה שיחות מקומיות
חסרונות-
התמיכה קצת בעייתית...לוקח הרבה זמן לענות, ואם יש בעיה בחו"ל זה בעייתי... אז אני מבקש ממשהו בארץ שיתפוס אותם ושיתקשרו אלי.
יש לשים לב לארצות שכלולות בדיל הזה.
אם אני יודע שאני לא אמור לטוס לחול או משהו מהמשפחה בזמן הקרוב אני מעביר את החבילה ל 9.99 לחודש
יתרונות-
ניתן לגלוש 6 ג"ב בחול +שיחות +סמס ללא הגבלה
אין בעיה של קליטה כי אתה מתביית על רשת מקומית.
אתר קל ונוח שניתן לעשות שם את כל הפעולות
ניתן לקבל מספר בריטי או אמריקאי, במקביל לישראלי, יתרון למי שיש לו משפחה בארצות הנ"ל- השיחות אליו זולות משמעותית כי זה שיחות מקומיות
חסרונות-
התמיכה קצת בעייתית...לוקח הרבה זמן לענות, ואם יש בעיה בחו"ל זה בעייתי... אז אני מבקש ממשהו בארץ שיתפוס אותם ושיתקשרו אלי.
יש לשים לב לארצות שכלולות בדיל הזה.
אם אני יודע שאני לא אמור לטוס לחול או משהו מהמשפחה בזמן הקרוב אני מעביר את החבילה ל 9.99 לחודש
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...