מחפש לקנות את Asus chromebox
Amazon ?
תהיה מודע לכך שעד עתה היה באג די רציני עם דרייבר הגרפי של Intel כך שאל תתפלא אם תקרא על קפיאות של המכשיר, הבאג תוקן לפני כשבוע וגרסת OpenELEC 5.0 היציבה כבר תכלול את התיקון.
אמנם אין לי את המכשיר אך בבעלותי Chromebook עם מעבד 2955U, לדעתי זה שילוב מצוין של ביצועים מול עלות, בקבצי הבדיקה שהרצתי וידאו HEVC באבחנה 1080P נוגן ללא בעיה.
תהיה מודע לכך שעד עתה היה באג די רציני עם דרייבר הגרפי של Intel כך שאל תתפלא אם תקרא על קפיאות של המכשיר, הבאג תוקן לפני כשבוע וגרסת OpenELEC 5.0 היציבה כבר תכלול את התיקון.
אמנם אין לי את המכשיר אך בבעלותי Chromebook עם מעבד 2955U, לדעתי זה שילוב מצוין של ביצועים מול עלות, בקבצי הבדיקה שהרצתי וידאו HEVC באבחנה 1080P נוגן ללא בעיה.
קניתי את ה CBOX בבלאק פריידי במחיר של 119 באמזון
עד הבית כולל מע"מ ומשלוח 657 שקל
לא הייתי אומר שהבאג כ"כ רציני, ה WORKAROUND זה ביטול העדפת רינדור של ה VAAPI בהגדרות
בכל מקרה...
ל ubuntu כבר יש קרנל עם פאץ' 3.18,
ול OE יש RC3 אז אפשר לשכוח מהבאג.
בנוסף, יש ויקי ברור ומסודר ל CBOX, והמון עזרה מצד matt devo ו fritsch בפורומים של קודי
בשביל ה650 שקל שהקופסא עלתה לי אני לא חושב שיכולתי לקבל משהו טוב יותר מבחינת הביצועים
עד הבית כולל מע"מ ומשלוח 657 שקל
לא הייתי אומר שהבאג כ"כ רציני, ה WORKAROUND זה ביטול העדפת רינדור של ה VAAPI בהגדרות
בכל מקרה...
ל ubuntu כבר יש קרנל עם פאץ' 3.18,
ול OE יש RC3 אז אפשר לשכוח מהבאג.
בנוסף, יש ויקי ברור ומסודר ל CBOX, והמון עזרה מצד matt devo ו fritsch בפורומים של קודי
בשביל ה650 שקל שהקופסא עלתה לי אני לא חושב שיכולתי לקבל משהו טוב יותר מבחינת הביצועים
@sh33p
זה כן באג רציני, כנראה לא נתקלת בו מספיק, זה משפיע לא רק על VAAPI אלא גם על רנדור 3D ו־2D, לא נעים בכלל, במיוחד מאחר שהיה קיים למעלה מ־5 חודשים.
זה כן באג רציני, כנראה לא נתקלת בו מספיק, זה משפיע לא רק על VAAPI אלא גם על רנדור 3D ו־2D, לא נעים בכלל, במיוחד מאחר שהיה קיים למעלה מ־5 חודשים.
@hrox
מה קשור Helix? זה באג בקרנל, הוא תוקן בגרסת RC3 של OpenELEC 5.0 לדעתי ובוודאי שיהיה מתוקן בגרסה 5.0 היציבה.
מה קשור Helix? זה באג בקרנל, הוא תוקן בגרסת RC3 של OpenELEC 5.0 לדעתי ובוודאי שיהיה מתוקן בגרסה 5.0 היציבה.
מה זאת אומרת איך מצאתי? מזמן רציתי לקנות אותו, נכנסתי לאמזון ביום שישי וקניתי
בנוסף,
בפורום של קודי היה תרד מיוחד ל BF עם הדילים
והיה פרסום בכל אתר של מבצעים כמו 9to5toys או slickdeals
Item(s) Subtotal: $119.99
Shipping & Handling: $23.24
-----
Total before tax: $143.23
Sales Tax: $0.00
Import Fees Deposit $24.35
-----
Total for This Shipment: $167.58
בנוסף,
בפורום של קודי היה תרד מיוחד ל BF עם הדילים
והיה פרסום בכל אתר של מבצעים כמו 9to5toys או slickdeals
Item(s) Subtotal: $119.99
Shipping & Handling: $23.24
-----
Total before tax: $143.23
Sales Tax: $0.00
Import Fees Deposit $24.35
-----
Total for This Shipment: $167.58
לגבי הבאג המדובר, נראה שהתיקונים יכנסו לקרנל לראשונה בגרסת RC2 של 3.19 כך שאם אתם לא משתמשים ב־OpenELEC אלא מערכת הפעלה אחרת מבוססת לינוקס אז מומלץ לעדכן לגרסה זו ברגע שתצא, שאני מניח זה יקרה עוד שבוע-שבועיים.