עזרה/עיצה. לקחת ראוטר/מודם של בזק בשכירות? רק כמודם? או להחליף כבר את הישן?
יש לי ראוטר ישן ADSL של 3com בן לפחות 7 שנים. אליו מחוברים 4 מחשבים + wifi למכשירים אחרים.
אני מחובר באינטרנט דרך בזק + בב"ל ב 15 MB עם מודם קטן של בזק שמחובר לראוטר.
הראוטר עובד מצויין.
שדרגתי לחבילה של TOP40 - עד 40MB גלישה, של בזק וכמובן שאני חייב להתאים את הציוד.
חלופה א':
להשכיר ראוטר/מודם של בזק בעלות 10 ש"ח לחודש. ולחבר אותו בברידג' כמודם בלבד לראוטר הישן.
חלופה ב':
לחפש ולקנות כבר ראוטר חדש עם מודם VDSL/VDSLL2 .
מה הייתם ממליצים?
תודה על כל עזרה!
אני מחובר באינטרנט דרך בזק + בב"ל ב 15 MB עם מודם קטן של בזק שמחובר לראוטר.
הראוטר עובד מצויין.
שדרגתי לחבילה של TOP40 - עד 40MB גלישה, של בזק וכמובן שאני חייב להתאים את הציוד.
חלופה א':
להשכיר ראוטר/מודם של בזק בעלות 10 ש"ח לחודש. ולחבר אותו בברידג' כמודם בלבד לראוטר הישן.
חלופה ב':
לחפש ולקנות כבר ראוטר חדש עם מודם VDSL/VDSLL2 .
מה הייתם ממליצים?
תודה על כל עזרה!
נערך לאחרונה על ידי oceans68 ב 23/12/2014 11:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
היום כבר לא ניתן. אלא בהשכרת ראוטר שהוא גם מודם - ב 10 ש"ח לחודש. אתה משלם כל עוד אתה מחובר אליהם.marvje כתב:כשאני שדרגתי הייתה אפשרות לקנות מודם בתשלום חד פעמי של 99 שקל. נראה לי יותר משתלם מלשלם 19 שקל למשך שלוש שנים....
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
oceans68 אתמול שדרגתי גם מ-15 ל-40 ואחרי דין ודברים מול קשרי לקוחות קבלתי את הראוטר ללא דמי שכירות למשך שנתיים ולאחר מכן 10 שקלים בחודש ועד אז אלוהים גדול, שווה לך להתאמץ ולקבל דיל דומה.. כסף זה כסף
@benny123
·
תודה.... אני בדיוק איתם על הקו על אותו עניין. מקווה שיסתדר כי הבנתי שהרבה בבזק קיבלו את הדיל של לשלם 10 ש"ח רק אחרי שנתיים.
עריכה:
נתנו את הזיכוי למשך שנתיים.
הקיצר מי שלא מבין סתם משלם כמו בהרבה חברות.... חבל שזה ככה שיטת מצליח אצל כולם.
·
תודה.... אני בדיוק איתם על הקו על אותו עניין. מקווה שיסתדר כי הבנתי שהרבה בבזק קיבלו את הדיל של לשלם 10 ש"ח רק אחרי שנתיים.
עריכה:
נתנו את הזיכוי למשך שנתיים.
הקיצר מי שלא מבין סתם משלם כמו בהרבה חברות.... חבל שזה ככה שיטת מצליח אצל כולם.