Hertz33 כתב:קצת מחשיד שמוצר שיש לכם שיתוף פעולה עם היצרן זוכה במקום הראשון.
לפי דעתי הצנוע XIAOMI היא הזוכה ביחס עלות/תועלת. הסוללה עולה 90 שקל. לא יודע מי זה ה"יבואן" הזה שאתם מדברים עליו.
מבחינתי הוא יבואן אישי שמרוויח על גב אנשים תמימים.
...
·
א. אתה רואה יותר מדי סדרות קונספירציה. האתר נותן שירות נהדר לציבור קוראיו ואתה רומז שיש לו אינטרס כלכלי?
ב. מה הבעיה עם זה שמישהו מייבא משהו בשביל אנשים ומרוויח כמה שקלים על עבודתו? הוא מוכר להם אחלה מוצר במחיר של כמחצית ממה שמטען דומה עולה בארץ. רוב האנשים שמסביבי לא יודעים ולא מעוניינים להתעסק עם הזמנות מחו"ל ואחד כזה עושה להם אחלה שירות שהם גם מוכנים לשלם עליו.
ג. עוד משהו. יש לבן שלי את השיאומי וגם לכמה מחברי שהזמנתי עבורם וכולם מרוצים מאוד. אבל, אני מעדיף את הפורטפאו כי הוא בנוי טוב יותר לטעמי מחומר מבנה פולימרי ששרד נפילה שהייתה מחסלת רבים אחרים, כי הוא דק יותר מהשיאומי, כי הוא בא עם כבל מובנה לתוך היחידה (אך עדיין נתיק), כי יש לו 2 יציאות, כי יש לו חיווי הרבה יותר ברור וכי הוא מגיע די מהר מאנגליה ואם יש תקלה הוא גם יגיע הרבה יותר מהר לאנגליה מאשר לסין. אומנם השיאומי אחלה מוצר עם ערך מעולה לכסף, אבל לפורטפאו יתרונות ששווים לדעתי את התוספת ועליו אני ממליץ לכל מי ששואל אותי בלי שום קשר למאמר של זיו.