עזרה בהעברת הpc לסלון, חיבורו לtv(Samsung והתקנה של openelec
שלום,
לאחר שהצלחתי לשכנע סופית את המשפחה להתנתק מחברת הכבלים
אני רוצה לערוך ניסוי אחרון שיכריע האם לקנות mini pc עם Windows כדי שתהיה אפשרות להשתמש גם בגוגל
וגם ב xbmc או להשתמש רק בopenelec +xbmc.
מתחילים-
1.החיבור לרשת הוא אלחוטי(בעתיד אשדרג לקווי)
2.יש בבית רק כבל hdmi אחד (כרגע מחבר בין הטלוויזיה לממיר חברת הכבלים), מקווה שהוא יספיק לשם עריכת הניסוי
3.יש שני דיסק און קי (להתקנה של openelec על המחשב הביתי)
אופן החיבור עליו חשבתי -
1.חיבור הpc לטלוויזיה עם הכבל hdmi (הדמיה של ניתוק ממיר הכבלים)
לאחרונה החלפתי כרטיס מסך במחשב וכעת יש לי כניסת hdmi.
2.העברת הנתב לסלון וחיבורו למחשב הביתי
3.התקנה של openelec בעזרת המדריך שיש בפורום
אם הבנתי נכון, openelec כוללת גרסת xbmc מותאמת, האם מדובר בגרסת 13.2 היציבה?
כל טיפ, הערה והארה יתקבלו בשמחה
שאו ברכה
לאחר שהצלחתי לשכנע סופית את המשפחה להתנתק מחברת הכבלים
אני רוצה לערוך ניסוי אחרון שיכריע האם לקנות mini pc עם Windows כדי שתהיה אפשרות להשתמש גם בגוגל
וגם ב xbmc או להשתמש רק בopenelec +xbmc.
מתחילים-
1.החיבור לרשת הוא אלחוטי(בעתיד אשדרג לקווי)
2.יש בבית רק כבל hdmi אחד (כרגע מחבר בין הטלוויזיה לממיר חברת הכבלים), מקווה שהוא יספיק לשם עריכת הניסוי
3.יש שני דיסק און קי (להתקנה של openelec על המחשב הביתי)
אופן החיבור עליו חשבתי -
1.חיבור הpc לטלוויזיה עם הכבל hdmi (הדמיה של ניתוק ממיר הכבלים)
לאחרונה החלפתי כרטיס מסך במחשב וכעת יש לי כניסת hdmi.
2.העברת הנתב לסלון וחיבורו למחשב הביתי
3.התקנה של openelec בעזרת המדריך שיש בפורום
אם הבנתי נכון, openelec כוללת גרסת xbmc מותאמת, האם מדובר בגרסת 13.2 היציבה?
כל טיפ, הערה והארה יתקבלו בשמחה
שאו ברכה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כבל HDMI נוסף עולה דולר או שניים באיביי, אבל אתה תמיד יכול לנתק מהממיר ולחבר למחשב.
OpenELEC - לדעתי, תתקין את גירסה 14. חבל להתחיל מגירסה ישנה יותר.
OpenELEC - לדעתי, תתקין את גירסה 14. חבל להתחיל מגירסה ישנה יותר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כדי לא לנתק לגמרי את הכבלים (לשבוע בלבד) החלטנו להשאיר את המחשב כמו שהוא ורק להתקין עליו openelec.
לאחר חיפוש לא לגבי הגרסאות, ראיתי שנכון לעכשיו מומלץ בגות'ם ולא בקודי כי ישנם תוספים והרחבות שלא עובדות טוב על קודי.
כבר חודש מותקנת בpc גרסת גות'ם, עליה אני מריץ את ISRAEL-LIVE tv ו-xbmctorrent, שניהם עובדים ללא דופי.
עכשיו רק נותר להתקין את הלינוקס ולהתרגל אליו.
לאחר חיפוש לא לגבי הגרסאות, ראיתי שנכון לעכשיו מומלץ בגות'ם ולא בקודי כי ישנם תוספים והרחבות שלא עובדות טוב על קודי.
כבר חודש מותקנת בpc גרסת גות'ם, עליה אני מריץ את ISRAEL-LIVE tv ו-xbmctorrent, שניהם עובדים ללא דופי.
עכשיו רק נותר להתקין את הלינוקס ולהתרגל אליו.
רק חיבור קווי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא אלחוטי בשום פנים ואופן. אם המטרה שלך היא להחליף את הכבלים תעבוד שהמחשב מחובר קווי אחרת תחווה גמגומים בנגינה של תוכן כבד. אתה עלול להכשיל לעצמך את הניסוי.
לא אלחוטי בשום פנים ואופן. אם המטרה שלך היא להחליף את הכבלים תעבוד שהמחשב מחובר קווי אחרת תחווה גמגומים בנגינה של תוכן כבד. אתה עלול להכשיל לעצמך את הניסוי.
אז ההחלטה להשאיר את המחשב (שיש לו חיבור קווי) במקומו מקבלת חיזוק נוסףgvooli כתב:רק חיבור קווי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא אלחוטי בשום פנים ואופן. אם המטרה שלך היא להחליף את הכבלים תעבוד שהמחשב מחובר קווי אחרת תחווה גמגומים בנגינה של תוכן כבד. אתה עלול להכשיל לעצמך את הניסוי....
אשמח לקבל עזרה בעניין התקנת OPENELEC-
האם אני יכל להשאיר את הדיסק הקשיח במקומו (לא לנתק פיזית) ורק לשנות בהגדרות הביוס שההתקן הראשון יהיה DOK ?
הDOK כמובן יכיל אימג' של OPENELEC .
אם הפעולה אפשרית, אודה להדרכה כיצד זה נעשה (אני לא כ"כ בטוח וקצת חושש להרוס את הגדרות מערכת ההפעלה במחשב הביתי WIN 7) .
בתחילת שנות ה90 השתמשתי (כמו כולנו ,אני מניח) בנורטון ,מאז שהופיעה OS של WINDOWS ,לא יצא לי להתקין ו\או להשתמש במערכת אחרת .
כל הסבר או הדרכה יתקבלו בשמחה
·
באתר של OPENELEC ישנו הסבר ברור איך להתקין.
חפש ביוטיוב מידע - יש בשפע.
למען השקט הנפשי שלך, נתק את ה-HD מהלוח או מהחשמל ותתקין רק שהדיסק און קי מחוברים - אתה צריך שניים. אחד שממנו תותקן המערכת ושני שממנו תרוץ המערכת.
זה רק נשמע מסובך. מורידים את האימאג' צורבים ועוקבים אחרי ההוראות.
חפש ביוטיוב מידע - יש בשפע.
למען השקט הנפשי שלך, נתק את ה-HD מהלוח או מהחשמל ותתקין רק שהדיסק און קי מחוברים - אתה צריך שניים. אחד שממנו תותקן המערכת ושני שממנו תרוץ המערכת.
זה רק נשמע מסובך. מורידים את האימאג' צורבים ועוקבים אחרי ההוראות.