יצאתי מXBMC מתוך הTask Manager ועכשיו הכל התאפס..
לא שינתי או מחקתי שום דבר במערכת, פשוט טענתי סדרה וזה נתקע אז יצאתי מהתוכנה מתוך הTASK MANAGER
עכשיו כל התוספים נשמרו אבל כל שאר ההגדרות לא (סקינים, ערכת נושא, גדלים, וכו)
זה מרגיש כאילו עכשיו התקנתי XBMC ושמתי עליו רק את התוספים שלי.
בבקשה תעזרו לי, עיצבתי אותו במשך שעות ועכשיו הכל הלך..
עכשיו כל התוספים נשמרו אבל כל שאר ההגדרות לא (סקינים, ערכת נושא, גדלים, וכו)
זה מרגיש כאילו עכשיו התקנתי XBMC ושמתי עליו רק את התוספים שלי.
בבקשה תעזרו לי, עיצבתי אותו במשך שעות ועכשיו הכל הלך..
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
גם לי זה קרה כמה פעמים! ניסיתי לצאת רגיל מהתוכנה וזה גרם לה להתקע על מצב 'לא מגיב'.
אני לא זוכר אם כפיתי סגירה בצורה כזאת או אחרת או דרך TASK MANAGER, אך כשהתקנתי מחדש את הסקין שבו השתמשתי (T!) אז כל ההגדרות חזרו כפי שהיו.
משום מה, שמתי לב לתופעה דומה עם התוכנה Utorrent, כאשר אני כופה עלייה יציאה מה TASK MANAGER, כל רשימת הטורנטים נמחקת.
אני לא זוכר אם כפיתי סגירה בצורה כזאת או אחרת או דרך TASK MANAGER, אך כשהתקנתי מחדש את הסקין שבו השתמשתי (T!) אז כל ההגדרות חזרו כפי שהיו.
משום מה, שמתי לב לתופעה דומה עם התוכנה Utorrent, כאשר אני כופה עלייה יציאה מה TASK MANAGER, כל רשימת הטורנטים נמחקת.
·יש איזהשהו פתרון? אני ממש בדיכאון בגלל זה, זה שעות של עבודה ושל עיצוב..שי-כ כתב:גם לי זה קרה כמה פעמים! ניסיתי לצאת רגיל מהתוכנה וזה גרם לה להתקע על מצב 'לא מגיב'.
משום מה, שמתי לב לתופעה דומה עם התוכנה Utorrent, כאשר אני כופה עלייה יציאה מה TASK MANAGER, כל רשימת הטורנטים נמחקת....
כן הכל חוזר לברירת מחדל, אבל כל הסקינים עדיין שם.שי-כ כתב:האם זה קפץ למעטפת ברירת מחדל? אם כן, נסה להתקין את המעטפת שהשתמשת. אצלי ההגדרות האלה נשמרו.
האם אתה מפעיל גיבוי? אם כן, תשתמש בו....
נראלי שאין מה לעשות, אחכה לKODI המלא שיצא ואתחיל הכל מההתחלה..
·עשיתי את זה, זה חוזר לברירת מחדל של הסקין..שי-כ כתב:מה הכוונה 'כל הסקינים עדיין שם'? מותקנים כל הסקינים שהורדת לפני האיפוס? תתקין את הסקין שהתמשת. אצלי זה החזיר את כל ההגדרות....
הבעייה היא שאני פרפקציוניסט. ישבתי שעות רק כדי לסדר נגיד לTV SHOWS רקע, לMOVIES רקע..
ועיצבתי כלכך הרבה דברים שזה פשוט מבאס לחשוב שאני יעשה הכל מההתחלה.
אבל אם אין פתרון אני יחכה שיצא 14 הרשמי ואתחיל הכל מההתחלה.
וסתם שאלה, עכשיו שאני יתקין את 14, אני אצטרך לחכות שהכל יתמוך בו כמו שהיה מהמעבר מ12 ל13? או שכל התוספים שעובדים ב13 יעבדו גם ב14?
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
שהתוכנה "נתקעת" זה כאשר היא כותבת לקובץ ה-DB. ברגע שאתה אונס את התוכנה להיסגר נדפק קובץ ה-DB ולכן כל ההגדרות שנשמרות ב-DB נפגמות ולכן נמחקות באתחול הבא.
לא לאנוס את התוכנה להיסגר, יכול להיות שהוא סורק מדיה ולכן לוקח לו זמן והוא מפסיק באמצע התהליך.
לא לאנוס את התוכנה להיסגר, יכול להיות שהוא סורק מדיה ולכן לוקח לו זמן והוא מפסיק באמצע התהליך.
יש תוסף xbmc backup
ניתן לכוון אותו שיעשה backup בצורה אוטומטית בכל פרק זמן שתקבע.
אחרי שאתה מסדר הכל -- תעשה backup
ואז תוכל לשחזר בשניה אם זה קורה לך שוב
ניתן לכוון אותו שיעשה backup בצורה אוטומטית בכל פרק זמן שתקבע.
אחרי שאתה מסדר הכל -- תעשה backup
ואז תוכל לשחזר בשניה אם זה קורה לך שוב