מחר מתקינים לי UA75H6400 סמסונג -- איזה בדיקות צריך לעשות לפני שעוזב המתקין
-
פיקסל
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 140
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
ערב טוב.
מחר בשעה טובה אחרי הרבה עבודת מחקר וחיפושים מתקינים לי את ה Samsung UA75H6400.
רציתי לדעת האם יש למישהו ״סט״ של בדיקות (או אתרים שאפשר להריץ מיוטיוב (לדוגמא pixel test).
אשמח לתגובה מהירה , כדי שאתכונן
לפי הסטטיסטיקה, הכי קל לפתור בעיות במוצר אם מסרבים לקבלו בשעת ההתקנה ...
מחר בשעה טובה אחרי הרבה עבודת מחקר וחיפושים מתקינים לי את ה Samsung UA75H6400.
רציתי לדעת האם יש למישהו ״סט״ של בדיקות (או אתרים שאפשר להריץ מיוטיוב (לדוגמא pixel test).
אשמח לתגובה מהירה , כדי שאתכונן
לפי הסטטיסטיקה, הכי קל לפתור בעיות במוצר אם מסרבים לקבלו בשעת ההתקנה ...
Give a man a fish, he'll eat for a day; teach him how to fish he'll eat f o r e v e r
תחפש פה בפורום את המדריך לכיול מסך של עופר, יש שם קובץ עם מספר רב של תבניות לבדיקה מתוכם כמה תבניות בצבעים שונים לבדיקת פיקסלים מתים, או שאם אתה יכול לחבר מחשב נייד קיימות מספר תוכנות לזיהוי אוטומטי של פיקסלים מתים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@maayanku
·
מומלץ להשתמש בכפתור ה "הגב" כשפונים למישהו. אחרת, כנראה שלא יהיה לו מושג שמישהו פונה אליו בדיון, בטח בדיון בן כחצי שנה..
·
מומלץ להשתמש בכפתור ה "הגב" כשפונים למישהו. אחרת, כנראה שלא יהיה לו מושג שמישהו פונה אליו בדיון, בטח בדיון בן כחצי שנה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·איזה פנל קיבלתה עם המסך ?
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.