בעיה בתצוגה מגיק
שלום
יש ברשותי פנסוניק ST60 שמחוברת לממיר הוט מגיק, בזמן שהטללויזיה על מצב 16:9 והממיר במצב סטרץ.
מופיע בחצי המסך העליון קו מקווקוו והתמונה נחתכת בקצוות, זה קורה בעיקר בערוצים 10 ו22.
מעבר למצב JUST פותר את הבעייה אבל אז בסרטים התמונה מתעוותת.
הוט טוענים שהבעיה לא אצלם אלא בהגדרות הטלוויזיה ואין מה לעשות.
מישהו נתקל בזה ??
יש ברשותי פנסוניק ST60 שמחוברת לממיר הוט מגיק, בזמן שהטללויזיה על מצב 16:9 והממיר במצב סטרץ.
מופיע בחצי המסך העליון קו מקווקוו והתמונה נחתכת בקצוות, זה קורה בעיקר בערוצים 10 ו22.
מעבר למצב JUST פותר את הבעייה אבל אז בסרטים התמונה מתעוותת.
הוט טוענים שהבעיה לא אצלם אלא בהגדרות הטלוויזיה ואין מה לעשות.
מישהו נתקל בזה ??
כנראה זה חלק מהזבל בקצוות של פריים בשידורים. על איזה סרטים אתה מדבר, שידור, Bluray, או מחשב?
אם מדובר בכניסות וידאו שונות, יכול להיות שיש הגדרת "just scan" לכל כניסה בנפרד, או אולי overscan (אני לא מכיר מקרוב את האפשרויות בפנסוניק). אם הכל זה שידור, הייתי פשוט משאיר עם הגדרה שמורידה קצת מהקצוות.
אם מדובר בכניסות וידאו שונות, יכול להיות שיש הגדרת "just scan" לכל כניסה בנפרד, או אולי overscan (אני לא מכיר מקרוב את האפשרויות בפנסוניק). אם הכל זה שידור, הייתי פשוט משאיר עם הגדרה שמורידה קצת מהקצוות.
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
הוט יכולים להגיד עד מחר שהבעיה לא אצלם - גם אצלי זה ככה (סמסונג H6400) וגם אצל ההורים שלי (LG LK530Y)
הגיע הזמן שמישהו ידבר על זה
הגיע הזמן שמישהו ידבר על זה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
זה לא קשור לטלויזיה, הפסים האלה למעלה הם "מידע ***" שיש לעיתם בקצוות הפריים בשידור וזה קיים גם ביס. אחת מהסיבות לכך שטלויזיות עושות overscan של איזה 1% לאות וידאו היא להימנע מהתצוגה של זה לצופה. אם אתם לא מעוניינים לראות את זה, תבחרו ביחס מסך שיש בו קצת overscan, כמו 16:9 במקום "התאמה למסך" (just scan).
עריכה - אולי במקרה הספציפי הזה, אצל הוט אולי יש את התוספת *** הזו וביס לא, לא יודע. רק רציתי לומר שאני מכיר את אותו פס ג'אנק גם מיס ועל מגוון טלויזיות שונות.
עריכה - אולי במקרה הספציפי הזה, אצל הוט אולי יש את התוספת *** הזו וביס לא, לא יודע. רק רציתי לומר שאני מכיר את אותו פס ג'אנק גם מיס ועל מגוון טלויזיות שונות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
יש לי את אותו פס *** בעידן+
לא כשאני קולט ישירות דרך הטלוויזיה (עם מקלט DVB-T שיש בה מובנה) אלא אם אני קולט עם דונגל DVB-T למחשב ומזרים את זה ל-XBMC. זה כנראה קיים בכל סוג של שידור כזה אבל מפתיע שזה בא מהממיר.