שירות מחפיר של חברת TOUCH Group, יבואנית מכשירי HTC בישראל

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Matandag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
הצטרף: דצמבר 2014
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

ברצוני ליידע אתכם אודות מקרה של שירות לקוחות מחפיר מצד חברת TOUCH Group בעקבות השארת מכשיר מסוג HTC ONE M8 בשירות התיקונים של החברה בהרצליה. להלן פירוט המקרה והשתלשלותו:

בתאריך 09.07.14 קניתי מכשיר סלולארי מסוג HTC ONE M8 16GB מהיבואן הרשמי-חברת TOUCH Group בהרצליה.
קניתי מבעוד מועד מגן מסך וכיסוי מגן איכותי על מנת לשמור על המכשיר בפני כל נזל אפשרי.

בתאריך 22.09.14 הפקדתי את המכשיר לתיקון בחברת TOUCH Group בעקבות רטט שחדל לפעול ושבעה פיקסלים תקולים במסך.

בתאריך 21.10.14 חברת TOUCH Group יצרה עימי קשר ומסרה שהמכשיר תוקן ושאני יכול להגיע למשרדיהם ולאסוף אותו.
כאשר הגעתי לחברת TOUCH Group, נמסר לי שהוחלפו המסך ומנגנון הרטט במכשיר. בעת קבלת המכשיר הבחנתי מיד שגוף האלומיניום מעוות באיזור חריץ כרטיס ה-sim והבאתי זאת לתשומת ליבה של נציגת השירות באותו הרגע.
הנציגה קראה לאייל, מנהל שירות הלקוחות, על מנת שיראה במה מדובר, וזה הציע להשאיר את המכשיר לצורך החלפת גוף המכשיר בחדש. טענתי שמדובר בסה"כ במכשיר בן חודשיים וקצת, ושאין זה סביר שמכשיר כה חדש יצטרך לעבור כזו מסכת תיקונים ארוכה, ובייחוד שהאופן בו התיקון מבוצע הוא בלתי מקצועי בעליל. אייל מסר שאין אופציה לקבל מכשיר חדש ושעליי להמתין לתיקון (נוסף) של המכשיר הנוכחי. צילמתי את המכשיר בעל הגוף המעוות במוקד השירות ע"י הטלפון הנייד הישן אליו חזרתי (אין מדיניות של מכשיר חלופי בחברת TOUCH Group) וחזרתי לביתי ללא המכשיר.

פניתי עם המקרה הנ"ל לנציגות HTC בבריטניה (HTC בישראל היא תחת אחריותה), וחזר אלי נציג דובר עברית בשם שי העובד במוקד הבריטי. הסברתי לשי את המקרה ונמסר לי שהמקרה יטופל על ידו.

לאחר שיחות חוזרות ונשנות עם מוקדי השירות בארץ ובבריטניה על מנת להבין מה הסטטוס הנוכחי אודות הטיפול. בתאריך 25.11.14, יצר איתי קשר שי ממוקד שירות הלקוחות בבריטניה ושאל שוב אודות המועד והמיקום בהם התמונות צולמו ומוצג המכשיר כאשר מסגרתו מעוותת. בנוסף, שאל אם קיימים ברשותי תמונות נוספות אותן צילמתי באותו המועד. כאשר שאלתי לפשר התחקור התמוה, התברר לי שחברת TOUCH Group טענה בפני שי שהמכשיר המוצג בתמונות הוא אינו המכשיר אותו רכשתי מהם ונמצא ברשותם לאחר התיקון הלקוי, אלא מכשיר אחר שאין להם כל קשר אליו. שי היה מעוניין בתמונות נוספות על מנת לוודא שהמיקום בהן נלקחו הוא אכן מרכז השירות של TOUCH Group בהרצליה.

המום מהאישום הרדוד מצד חברת TOUCH Group, שלחתי לשי את כל אותן תמונות אשר צילמתי ע"י מכשיר הטלפון הקודם איתו הגעתי למוקד השירות על מנת לקבל את המכשיר החדש חזרה מתיקון. בעקבות המקרה הנ"ל, הגעתי להחלטה שאין ברצוני להיות לקוח של חברה המציגה את לקוחותיה כשקרנים על מנת לכסות את ישבנה שלה. הסברתי זאת לשי ומסרתי שאיני מעוניין במכשיר הטלפון (הנוכחי או חדש) ואני מעוניין בהחזר כספי בלבד. (בקשה לגיטימית בהתחשב בכך שהמכשיר היה בשימוש כחודשיים, הופקד לתיקון בעקבות 3 תקלות שונות, ונמצא במשרדם פרק זמן דומה).

אתמול, 21.12.14, לאחר שלא נוצר איתי אף קשר מאז שיחתי עם שי, יצרתי קשר עם חברת TOUCH Group. אלה טענו שניסו ליצור עימי קשר בתאריך 04.12.14 אך לא היה מענה. נציגת השירות של חברת TOUCH Group (מירי) מסרה לי שהטלפון שלי מוכן. מדובר באותו מכשיר שטענתי בפני שי ואייל (מנהל שירות לקוחות) שאיני מעוניין לקבל, זאת בעקבות התיקון הבלתי מקצועי שהשאיר את מסגרת המכשיר מעוותת (בנוסף למסך פגום ורטט שחדל לפעול).

חברת TOUCH Group ממשיכה להתעלם בעקביות מההוראות אותן היא מקבלת מצד HTC UK, ומצד שי בפרט.
כפי שניתן להבין מהפירוט, המכשיר במשרדי TOUCH Group שלושה חודשים מאז נמסר לתיקון (יותר מאשר היה ברשותי). בינתיים החיובים החודשיים על עלות המכשיר ממשיכים לרדת מכרטיס האשראי.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
הצטרף: דצמבר 2012
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #2 

מה קרה מאז?

iSolt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 637
הצטרף: מרץ 2014
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #3 

די ידוע שהשירות שלהם הוא אסון.
המסך שלי
LG OLED 65 CX

תמונה

TalZelnik
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
הצטרף: יוני 2015
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

@Matandag
·
גם לי יש עדיין את אותו סיפור שנמשך כבר שנה של תקלות חזרות ואיחורים בקבלת המכשיר בנוסף לשירות פשוט מזעזע.
אני בדיוק ברגעים אלה מגיש תביעה קטנה כנגד החברה!
אין שם עם מי לדבר וגם אני ניסיתי את htc הבינלאומי וגם שם זכיתי להתעלמות .
מציע לך גם, זאת הדרך היחידה כנראה שתקבל תגובה הולמת.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
הצטרף: ינואר 2008
מיקום: קריות
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #5 

ןןאן
לחשוב על זה שהולכים לשדרג לי ולעוד כמה אלפי עובדים את הסמארטפון מגלקסל לHTC ,
זה מעורר חלחלה
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

Matandag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
הצטרף: דצמבר 2014
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

@TalZelnik
·
הגשתי תלונה נגדם דרך המועצה לצרכנות, חברת טאצ' גרופ לא הגיבה לאף פניה של המועצה (למרות שפנו אליהם פעמיים בכתב ופעם אחת טלפונית).
כרגע בתהליך להגשת תביעה נגדם בעזרת המועצה לצרכנות.

giladk123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448
הצטרף: מרץ 2014
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #7 

@Matandag
תעדכן מה קורה עם זה.

ופעם הבאה תשתדל להזמין מחו"ל (Y)

doronl
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
הצטרף: אוגוסט 2016
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

עברתי סיפור דומה. פניתי לשי מהשירות בבריטניה. בסופו של דבר קיבלתי טלפון חדש.
אל תתקרבו לכל מה שמזכיר את החברה TOUCH Group. אני עם HTC גמרתי. רק בגלל השירות בארץ

·

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”