Eline משקרת ובורחת ממימוש אחריות
היי,
רכשתי לפני כחודשיים גלקסי S5. לפני חודש המכשיר הפסיק לעבוד.
מכיוון שהאחריות עדיין תקפה, הבאתי להם את המכשיר לבדיקה ותיקון.
לאחר שבוע שלא שמעתי מאף אחד, התקשרתי אליהם והם אמרו לי שהם בכלל לא בדקו אותו.
לאחר מספר ימים התקשרו אליו ואמרו לי שהם בודקים את המכשיר.
שבוע לאחר מכן מתקשרים אלי מהמעבדה ואומרים לי שהרכיב שאחראי על המתח של הלוח נהרס (ולא אומרים עוד כלום).
שבוע לאחר מכן מתקשרים אלי שוב מהמעבדה ואומרים לי שיש קורוזיה בשקע טעינה (למרות שמאז שקניתי את המכשיר הוא לא היה ליד מקור מים\לחות ושלגלקסי S5 יש כיסוי מובנה לשקע טעינה שמונע מלחות להיכנס לשם, המכשיר אמור להיות חסין למים).
רק היום (חודש אחרי) אני מקבל מהם תמונות של השקע טעינה, כמובן מנותק מהמכשיר, ככה שאין לי אפילו אפשרות לדעת האם זה הרכיב המקורי שלי,זה נראה שהם מנסים להתנער מאחריות ומנסים להאשים אותי בפגיעת המכשיר.
אני ממש לא ממליץ לכם לרכוש\לתקן מכשיר באף אחד מהחנויות של ELINE, האחריות שלהם לא שווה כלום והם שקרנים.
רכשתי לפני כחודשיים גלקסי S5. לפני חודש המכשיר הפסיק לעבוד.
מכיוון שהאחריות עדיין תקפה, הבאתי להם את המכשיר לבדיקה ותיקון.
לאחר שבוע שלא שמעתי מאף אחד, התקשרתי אליהם והם אמרו לי שהם בכלל לא בדקו אותו.
לאחר מספר ימים התקשרו אליו ואמרו לי שהם בודקים את המכשיר.
שבוע לאחר מכן מתקשרים אלי מהמעבדה ואומרים לי שהרכיב שאחראי על המתח של הלוח נהרס (ולא אומרים עוד כלום).
שבוע לאחר מכן מתקשרים אלי שוב מהמעבדה ואומרים לי שיש קורוזיה בשקע טעינה (למרות שמאז שקניתי את המכשיר הוא לא היה ליד מקור מים\לחות ושלגלקסי S5 יש כיסוי מובנה לשקע טעינה שמונע מלחות להיכנס לשם, המכשיר אמור להיות חסין למים).
רק היום (חודש אחרי) אני מקבל מהם תמונות של השקע טעינה, כמובן מנותק מהמכשיר, ככה שאין לי אפילו אפשרות לדעת האם זה הרכיב המקורי שלי,זה נראה שהם מנסים להתנער מאחריות ומנסים להאשים אותי בפגיעת המכשיר.
אני ממש לא ממליץ לכם לרכוש\לתקן מכשיר באף אחד מהחנויות של ELINE, האחריות שלהם לא שווה כלום והם שקרנים.
אני לא מבין אותך ה-S5 חסין למים, הם הכניסו לעצמם גול עצמי, אם המכשיר סובל מקורוזיה אז ברור שיש בעיה בייצור והם חייבים להחליף.
אל תחכה אפילו יום, תגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות, כמובן אל תשכח להוסיף גילום של הנזק שנגרם לך בכך שאין לך מכשיר מספר שבועות.
שלח להם עותק של הטפסים שהגשת - רק ליידע אותם.
בהצלחה.
אל תחכה אפילו יום, תגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות, כמובן אל תשכח להוסיף גילום של הנזק שנגרם לך בכך שאין לך מכשיר מספר שבועות.
שלח להם עותק של הטפסים שהגשת - רק ליידע אותם.
בהצלחה.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
היה לי סיפור דומה עם Eline.
רכשתי LG G2 לילד בן 14. כעבור מספר שבועות כפתור הכיבוי הפסיק לעבוד.
במעבדה אמרו שזה קורוזיה, שלחו תמונות של הלוח.
לא מאמין להם.
יהיה מעניין להשוות תמונות עם אחרים לוודא שהם לא ממחזרים את התמונות.
רכשתי LG G2 לילד בן 14. כעבור מספר שבועות כפתור הכיבוי הפסיק לעבוד.
במעבדה אמרו שזה קורוזיה, שלחו תמונות של הלוח.
לא מאמין להם.
יהיה מעניין להשוות תמונות עם אחרים לוודא שהם לא ממחזרים את התמונות.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
הם מוכרים סחורה מחודשת... בגלל זה המחיר אין הסבר אחר וכשצריך לממש אחריות.. יש התחמקות קלאסית
אני גם נשרפתי על הבשר ומאז נוקיה אפילו לא קונה מהם... רק מיבואנים רשמיים ובמחיר צודק.. אם זה זול מדי זה מסריח.
אני גם נשרפתי על הבשר ומאז נוקיה אפילו לא קונה מהם... רק מיבואנים רשמיים ובמחיר צודק.. אם זה זול מדי זה מסריח.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
JEXY כנראה יש אפשרות בחירה בין יבוא אפור לבין יבוא רשמי כאשר הרשמי מגיע עם גב מצד היבואן (שאני בעד אגב תמיד לוודא סריאלי מול היבואן ולראות שהכל תקין), במקרה של חברנו פה הוא בחר באחריות של ELINE הזולה יותר...