אני חדש באתר ובכלל בעולם המסכים הדקים / שיטות חיבור ווידאו למיניהם.
(עד לפני שבועיים השתמשתי בטלוויזיית 21" רגילה עם חיבור RF בלבד
רציתי לבקש עזרה. אני כבר ממש מיואש.
אז ככה, בשעה טובה אחרי מריבות אינספור עם הוט והשקעה של הרבה זמן וגם כסף אני מצויד כרגע בממיר הוט דוקסיס ה"טוען" לתמיכה ב svideo, טלוויזיית lcd כפי שמפורט בנושא וכבל של SCART --> SVIDEO יחסית איכותי (280 ש"ח מהסדרה היקרה יותר של לקסוס).
התוצאה: בחיבור SVIDEO רואים פחות טוב (תמונה יותר רועשת ומגורענת) מהקומפוזיט מה שלמיטב הבנתי מהתגובות ומהמדריכים לא יכול להיות.
אגב בממיר הקודם שהיה לי adb שחור וכסוף לא ראו בכלל SVIDEO (תמונה אפורה עם כתום) למרות ששיניתי את ההגדרה בממיר. לעומת זאת הקומפוזיט נתן תוצאה הרבה יותר טובה מהקומפוזיט (ומהSVIDEO) בדוקסיס. זאת הייתה האיכות הכי טובה שקיבלתי עד כה.
בכל אופן האם אני צריך להבין שהממיר (דוקסיס) לא תקין (מחר מגיע טכנאי לבדוק באופן כללי למה האיכות תמונה נחותה).
האם להתעקש להחליף שוב ממיר או להתייאש ולנסות טרנסקודר לקומפוננט (לצערי קראתי על האפשרות הזאת מאוחר יותר). אני מקווה שיסכימו לקבל את הכבל בחזרה במקרה הזה.
האם מישהו נתקל בתופעות כאלו של ממיר דוקסיס עם איכות נחותה באופן כללי ובSVIDEO בפרט. (אגב מבחינת ביצועים ומהירות תגובה כמובן שהוא עולה בהרבה על הקודם).
מה לעשות???, עייפתי מכל המריבות וההתרוצצויות. מה בסך הכל בן אדם רוצה, לראות תמונה איכותית בטלוויזיה המושקעת שהוא קנה
תודה מראש על העזרה,