עזרה!!! חיבור SCART --> SVIDEO לLCD toshiba 32WL66 ממיר ה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shmul פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני חדש באתר ובכלל בעולם המסכים הדקים / שיטות חיבור ווידאו למיניהם.
(עד לפני שבועיים השתמשתי בטלוויזיית 21" רגילה עם חיבור RF בלבד :oops: :oops: !!!)
רציתי לבקש עזרה. אני כבר ממש מיואש.
אז ככה, בשעה טובה אחרי מריבות אינספור עם הוט והשקעה של הרבה זמן וגם כסף אני מצויד כרגע בממיר הוט דוקסיס ה"טוען" לתמיכה ב svideo, טלוויזיית lcd כפי שמפורט בנושא וכבל של SCART --> SVIDEO יחסית איכותי (280 ש"ח מהסדרה היקרה יותר של לקסוס).
התוצאה: בחיבור SVIDEO רואים פחות טוב (תמונה יותר רועשת ומגורענת) מהקומפוזיט מה שלמיטב הבנתי מהתגובות ומהמדריכים לא יכול להיות.
אגב בממיר הקודם שהיה לי adb שחור וכסוף לא ראו בכלל SVIDEO (תמונה אפורה עם כתום) למרות ששיניתי את ההגדרה בממיר. לעומת זאת הקומפוזיט נתן תוצאה הרבה יותר טובה מהקומפוזיט (ומהSVIDEO) בדוקסיס. זאת הייתה האיכות הכי טובה שקיבלתי עד כה.

בכל אופן האם אני צריך להבין שהממיר (דוקסיס) לא תקין (מחר מגיע טכנאי לבדוק באופן כללי למה האיכות תמונה נחותה).
האם להתעקש להחליף שוב ממיר או להתייאש ולנסות טרנסקודר לקומפוננט (לצערי קראתי על האפשרות הזאת מאוחר יותר). אני מקווה שיסכימו לקבל את הכבל בחזרה במקרה הזה.

האם מישהו נתקל בתופעות כאלו של ממיר דוקסיס עם איכות נחותה באופן כללי ובSVIDEO בפרט. (אגב מבחינת ביצועים ומהירות תגובה כמובן שהוא עולה בהרבה על הקודם).

מה לעשות???, עייפתי מכל המריבות וההתרוצצויות. מה בסך הכל בן אדם רוצה, לראות תמונה איכותית בטלוויזיה המושקעת שהוא קנה :עצוב: :עצוב: :עצוב:

תודה מראש על העזרה,

tk4ever
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

וואי נשמעת בעיה מוזרה לאללה... המממ תכלס יש מצב הכבל לא טוב... או שפשוט לא מכוון על SVIDEO?

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2611
שם מלא: יואב בן חורין
נתן תודות: 233 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #3 

אולי זה כבל SVIDEO TO SCART.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”