"פאנל X תוצרת אירופה" למסך 50" של סמסונג - יש חיה כזאת?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
barda פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הזמנתי מחנות אינטרנטית טלוויזיה של סמסונג מדגם UA50F5500.
התקשרו ואמרו שהפאנל שלה מיוצר בסין וכדאי לי לוותר על הסמארט ולהזמין את UE50H5000 עם "פאנל X תוצרת אירופה" (לדבריהם מיוצר ע"י סמסונג). חיפשתי בפורום ובכל הדיונים על פאנלים של סמסונג לא מוזכר פאנל X.

על ה-UA50F5500 מבקשים 3000.
על ה-UE50H5000 ללא פאנל X מבקשים 3500.
על ה-UE50H5000 כולל פאנל X מבקשים 4000 (3 שנים אחריות).

האם באמת קיים פאנל X והאם יש הבדל גדול בין הדגמים באיכות הצפייה?

תודה! :roll:

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #2 

ידוע שסמסונג משתמשים בכל מיני סוגי פנלים אפילו באותו דגם ממש. אני לא יודע אם זו שאלה של UA או UE. לפנלים עצמם יש מספרי דגם, שאל את החנות איזה פנל ספציפי יש בכל דגם (מה זה "X"?). אם זה משנה או לא זו שאלה שאתה צריך לענות עליה. קרא בפורומים בחו"ל על ההבדלים ותחליט.

אם אני מבין נכון, נראה לי מוגזם 500 ש"ח תוספת ל-H5000 הבסיסי יותר לעומת H5500, ועם אותה שנת אחריות בודדת.

מבחינתי, הקריטריון הוא לא איפה מיוצר הפנל או ע"י מי, אלא איך הוא בפועל. זה גם לא שאלה של מה טוב יותר אבסולוטית. יש פנלים שטובים בדברים מסוימים, אך גרועים באחרים.

אגב, אני לא חושב שסמסונג משתמשים בפנלים מסין. אני אפילו לא בטוח שיש שם יצרני פנלים, או אם יש, לא נראה שהם נפוצים במסכים של יצרנים מחוץ לסין. אבל כמה מהגדולים הם מטיוואן, ואין בהם שום דבר רע יותר מפנלים קוריאנים. אני לא מכיר יצרני פנלים אירופאים.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #3 

מה רע בכלל בפאנל תוצרת סין? אני אפילו לא יודע מה זה פאנל X ואם יש בכלל דבר כזה והאם סמסונג משתמשת בדגמים שציינת בפאנלים מסין לא מתוצרתה, אבל מי בכלל קבע אם זה טוב או לא?
יש כל מיני יצרני פאנלים בעולם, חלקם ממוקמים גם בסין. ראיתי פאנלים תוצרת סין גם במסכים שנחשבים לאיכותיים ונחשבים, כמו הסוני 60W855B..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”