מבקש המלצות לבדיקת נזילות מים בדירה + בניין
שלום,
בבניין שלנו יש 4 דיירים. בחודשים האחרונים חלה עלייה של 100% בחשבון הבייתי (בלי שהשתנה משהו באורחות חיינו) ובמקביל עלייה של מאות! אחוזים בחשבון צריכה משותפת.
אני לא בטוח שיש קשר בין 2 העליות כי הצריכה משותפת מושפעת מגורמים שונים מאשר צריכה ביתית.
מה שבטוח: זינוק אדיר בחשבונות המים.
פניתי לתאגיד מי-שיקמה והם מנפנפים אותי בתשובות שרירותיות ומאיימים בניתוק מים אם לא אשלם.
בדקתי עם השעון הביתי זז במשך הליילה (כשכולם ישנים) והוא נשאר באותו מספר.
מכיוון שאין סימנים של רטיבות בקירות או איפהשהו חשבתי להזמין בדיקה מקצועית לדירה.
יש למישהו המלצה על בעל מקצוע אמין ולא יקר ?
עצות נוספות יתקבלו בברכה
בבניין שלנו יש 4 דיירים. בחודשים האחרונים חלה עלייה של 100% בחשבון הבייתי (בלי שהשתנה משהו באורחות חיינו) ובמקביל עלייה של מאות! אחוזים בחשבון צריכה משותפת.
אני לא בטוח שיש קשר בין 2 העליות כי הצריכה משותפת מושפעת מגורמים שונים מאשר צריכה ביתית.
מה שבטוח: זינוק אדיר בחשבונות המים.
פניתי לתאגיד מי-שיקמה והם מנפנפים אותי בתשובות שרירותיות ומאיימים בניתוק מים אם לא אשלם.
בדקתי עם השעון הביתי זז במשך הליילה (כשכולם ישנים) והוא נשאר באותו מספר.
מכיוון שאין סימנים של רטיבות בקירות או איפהשהו חשבתי להזמין בדיקה מקצועית לדירה.
יש למישהו המלצה על בעל מקצוע אמין ולא יקר ?
עצות נוספות יתקבלו בברכה
גם פרטית וגם משותפת עלו. משותפת כמובן לשאר הדיירים באותה המידה. פרטית: רק לי.איינשטיין כתב:חשבון המים שלך עלה רק בגלל צריכה משותפת או גם בגלל צריכה פרטית?
מה לגבי שאר שלושת הדיירים?...
לדעתי העליות לא קשורות: 2 בעיות שונות.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אם המשותפת עלתה באופן משמעותי, ייתכן איבוד מים מצנרת משותפת - למשל בגינה (אם יש) וכד'.
בעקרון כל אינסטלטור יוכל לבדוק אם יש איזושהי בעיה. נראה לי שאתם צריכים קודם להזמין אינסטלטור לבדיקת הצנרת המשותפת.
בעקרון כל אינסטלטור יוכל לבדוק אם יש איזושהי בעיה. נראה לי שאתם צריכים קודם להזמין אינסטלטור לבדיקת הצנרת המשותפת.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
כן, לכן ביקשתי המלצה על מישהו שידע לבדוק דברים כאלה.איינשטיין כתב:אם המשותפת עלתה באופן משמעותי, ייתכן איבוד מים מצנרת משותפת - למשל בגינה (אם יש) וכד'.
בעקרון כל אינסטלטור יוכל לבדוק אם יש איזושהי בעיה. נראה לי שאתם צריכים קודם להזמין אינסטלטור לבדיקת הצנרת המשותפת....
בעיקר לגבי הצריכה הפרטית בדירה שלי שעלתה ב 100%. כי גם אם יש עלייה בצריכה משותפת היא לא אמורה להשפיע על הצריכה בדירה.
·
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
בנוסף למה שאמרו שווה לך לבדוק את תקינות השעון. היו לא מעט מקרים שהשעון זייף
תנסה למלא כמות מדודה ותבדוק שהשעון מדייק.
תנסה למלא כמות מדודה ותבדוק שהשעון מדייק.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
תאגיד מי-שיקמה אומרים שהשעון לא באחריותם אלא באחריות העיריה ואני צריך ללכת לשם ולבקש בדיקת שעון בתשלום.of1978 כתב:בנוסף למה שאמרו שווה לך לבדוק את תקינות השעון. היו לא מעט מקרים שהשעון זייף
תנסה למלא כמות מדודה ותבדוק שהשעון מדייק....
אולי אעשה את זה.
בינתיים, אם מישהו אי פעם עשה בדיקת נזילות אצלו בבית.....
·