מחפש השוואה בין דגמי פנסוניק
שלום
אבא שלי צריך TV פשוטה ללא smart או תלת מימד בגודל 60 אינץ
הוא לרוב רואה כדורגל וערוץ 2.
חיפשתי כאן בפורום וראיתי שאתם ממליצים על 60st60 אבל היא כן עם smart ותלת מימד
השאלה שלי האם דגם 60A430 היא מקבילה באיכות תמונה לעומת 60st60
תודה
אבא שלי צריך TV פשוטה ללא smart או תלת מימד בגודל 60 אינץ
הוא לרוב רואה כדורגל וערוץ 2.
חיפשתי כאן בפורום וראיתי שאתם ממליצים על 60st60 אבל היא כן עם smart ותלת מימד
השאלה שלי האם דגם 60A430 היא מקבילה באיכות תמונה לעומת 60st60
תודה
ST60 היא פלזמה טובה. איכות התמונה הרבה יותר טובה ממסכי LCD, כולל ה-A430. אולי בחדר מואר מאוד ההבדלים פחות מורגשים, אבל בכל מקרה לשימושים שאתה מדבר עליהם, ערוץ 2, אני לא חושב שזה משנה.
אין כמעט מסכים בלי סמארט, ואם המחיר בסדר זה לא מזיק הרבה.
לדעתי, לך על יצרן מוכר, מחיר זול, ואחריות ארוכה עד כמה שאפשר. אחריות 5 שנים יש לפנסוניק ואולי לפעמים לשארפ.
אין כמעט מסכים בלי סמארט, ואם המחיר בסדר זה לא מזיק הרבה.
לדעתי, לך על יצרן מוכר, מחיר זול, ואחריות ארוכה עד כמה שאפשר. אחריות 5 שנים יש לפנסוניק ואולי לפעמים לשארפ.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ה- ST60 אכן מסך עם תמונה מעולה אך לדעתי הוא לא מתאים כאן, אלא אם אביך הוא חובב קולנוע ביתי מושבע שמאד פדנט בעומק השחור של המסך, האחידות של הצבעים והשחור והוא נוהג לצפות בסרטים בחדר מוחשך או תאורה מינימלית. מה גם שצריך להקפיד על להמנע מתמונה סטטית לאורך זמן וכו'. בקיצור, הפלזמה הזו לדעתי היא ממש לא הכיוון שלך. (ואני אפילו לא נכנס כרגע לשאלה האם יש עדיין את המסכים האלה במלאי בכלל)
לצפייה בשידורי טלויזיה, ללא צרכים מיוחדים (כמו תמיכה ב- X או Y או גיימינג ועוד) אתה יכול לדעתי ללכת בראש שקט על מסך זול כלשהו מיצרן מוכר. לך לחנויות ובחן את המסכים שרלוונטים עבורך בתקציב - קח שלט ושחק קצת עם הגדרות וכו' ותראה מי הכי מדברת אליך (או אליו). נקודה שניה היא נותן האחריות - הייתי שוקל פנסוניק ולו רק בגלל שיורוקום נותנים 5 שנות אחריות.
לצפייה בשידורי טלויזיה, ללא צרכים מיוחדים (כמו תמיכה ב- X או Y או גיימינג ועוד) אתה יכול לדעתי ללכת בראש שקט על מסך זול כלשהו מיצרן מוכר. לך לחנויות ובחן את המסכים שרלוונטים עבורך בתקציב - קח שלט ושחק קצת עם הגדרות וכו' ותראה מי הכי מדברת אליך (או אליו). נקודה שניה היא נותן האחריות - הייתי שוקל פנסוניק ולו רק בגלל שיורוקום נותנים 5 שנות אחריות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".