המלצה על חנות ישראלית למכירת משחקים דיגיטלית ps4!
אתה יודע שזה משהו בקומבינה לא חוקית כן?
הם קונים משחק בשם משתמש מסויים ואז כשאתה קונה מהם הם נותנים לך את המשתמש וסיסמה
אין לי בעיה שזה לא חוקי כי אני מוריד צרובים כל החיים שלי אבל זה קצת מעצבן כשמוכרים לך משהו כזה
והבעיה הכי גדולה היא שאני אישית הייתי חושש לקנות משם מסיבה שלך תדע ויום אחד סוני ישנו את החוקים שלהם ובסוף לא תוכל לשחק יותר במשחק או גרוע מזה תקבל איזה באן לכל הרשת שלהם
המחירים בהחלט אחלה, למרות שיש שם משחקים כמו GTA או אסאסין החדש שההפרש בין מה שמוכרים בחנות אמריקאית חוקית לא כזה גדול, 40-50 שקל הבדל. יש גם מלא כאלה באיביי שמוכרים ככה
הם קונים משחק בשם משתמש מסויים ואז כשאתה קונה מהם הם נותנים לך את המשתמש וסיסמה
אין לי בעיה שזה לא חוקי כי אני מוריד צרובים כל החיים שלי אבל זה קצת מעצבן כשמוכרים לך משהו כזה
והבעיה הכי גדולה היא שאני אישית הייתי חושש לקנות משם מסיבה שלך תדע ויום אחד סוני ישנו את החוקים שלהם ובסוף לא תוכל לשחק יותר במשחק או גרוע מזה תקבל איזה באן לכל הרשת שלהם
המחירים בהחלט אחלה, למרות שיש שם משחקים כמו GTA או אסאסין החדש שההפרש בין מה שמוכרים בחנות אמריקאית חוקית לא כזה גדול, 40-50 שקל הבדל. יש גם מלא כאלה באיביי שמוכרים ככה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא רק שזה לא חוקי, זה גם לא באמת לקנות.
לקנות זה אומר שהמשחק, או העותק, הוא שלך.
הקומבינה שלהם זה למכור לך שיתוף למשחק ולא באמת את המשחק עצמו.
הם סה"כ מנצלים פירצה בשיטת השיטוף של סוני. הנוכלות פה היא שהם מפרסמים שהם מוכרים את המשחקים ולא שהם מוכרים שיתופים. מישהו תמים שיקנה מהם מבלי להבין את ההשלכות של זה יכול לאכול מזה קש.
דוגמא פשוטה - להתקין את המשחק שהוא "קנה" מהם. בעתיד נניח שהוא מפרמט את המכשיר בגלל בעיה כלשהי (או סתם מעוניין למחוק את המשחק זמנית כדי לפנות מקום למשחק אחר) וכאן החגיגה נגמרת - לא תהיי לו אפשרות להוריד את המשחק שוב. זה חד פעמי וסוני לא יכירו בו כבעלים של עותק של המשחק.
לקנות זה אומר שהמשחק, או העותק, הוא שלך.
הקומבינה שלהם זה למכור לך שיתוף למשחק ולא באמת את המשחק עצמו.
הם סה"כ מנצלים פירצה בשיטת השיטוף של סוני. הנוכלות פה היא שהם מפרסמים שהם מוכרים את המשחקים ולא שהם מוכרים שיתופים. מישהו תמים שיקנה מהם מבלי להבין את ההשלכות של זה יכול לאכול מזה קש.
דוגמא פשוטה - להתקין את המשחק שהוא "קנה" מהם. בעתיד נניח שהוא מפרמט את המכשיר בגלל בעיה כלשהי (או סתם מעוניין למחוק את המשחק זמנית כדי לפנות מקום למשחק אחר) וכאן החגיגה נגמרת - לא תהיי לו אפשרות להוריד את המשחק שוב. זה חד פעמי וסוני לא יכירו בו כבעלים של עותק של המשחק.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
מן הסתם זה בלוף אחד גדול, אבל לשאלתך להלן טקסט מתקנון האתר -
------
PSGames.co.il מאפשרת הורדה חד-פעמית של המשחק שרכשת.
יהיה עליך להוריד את המשחק שרכשת בתוך 30 שעות משעת הרכישה הספציפית.
נאסר עליך להתחבר אל החשבון שניתן לך לאחר הורדת המשחק והתקנתו.
נאסר עליך למחוק את הuser ששימש אותך להורדת המשחק.
-----
בקיצור, חבל על הכסף עדיף לחסוך קצת יותר ולקנות מחו"לֿ, או דיסק יד שניה.
------
PSGames.co.il מאפשרת הורדה חד-פעמית של המשחק שרכשת.
יהיה עליך להוריד את המשחק שרכשת בתוך 30 שעות משעת הרכישה הספציפית.
נאסר עליך להתחבר אל החשבון שניתן לך לאחר הורדת המשחק והתקנתו.
נאסר עליך למחוק את הuser ששימש אותך להורדת המשחק.
-----
בקיצור, חבל על הכסף עדיף לחסוך קצת יותר ולקנות מחו"לֿ, או דיסק יד שניה.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
זה פשוט מזעזע מה שהם עושים. מצד שני, כמו שSCSA אמר, גם אני מוריד משחקים למחשב/לאייפד וכו, כשהייתי ילד הייתי קונה נעליים וג'ינסים מבגאז' של מכונית.
מה שכן, אני מניח שהם ימשיכו כל עוד סוני לא עולה עליהם או סותמת את הפרצה, ואז יעלמו. קח את זה בחשבון שיבוא יום והמשחקים לא יהיו שמישים יותר.
מה שכן, אני מניח שהם ימשיכו כל עוד סוני לא עולה עליהם או סותמת את הפרצה, ואז יעלמו. קח את זה בחשבון שיבוא יום והמשחקים לא יהיו שמישים יותר.
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
·אני קניתי מהם משחק אחד והוא ננעל אחרי חודש... עכשיו הם רוצים עוד כסף בשביל לפתוח את הנעילה...AlAl כתב:טוב לדעת .. קניתי מהם כבר 3 משחקים.
הם טוענים באתר שאין סיכוי לבאן או משהו כזה.
אבל תודה...
פשוט נוכלים, אל תתעסקו איתם, הם מוכרים את המשחקים דרך פיצ׳ר של סוני שנקרא - Game Sharing ומאפשר לחלוק משחקים עם חברים...
הגשתי נגדם תלונה למועצה לצרכנות...
eyalgro כתב:הגשתי נגדם תלונה למועצה לצרכנות......
ואם אתם שואלים אותי זה עניין של זמן עד שסוני יעצרו את התעשיה המפוקפקת הזאת.
כמו שאומר המשפט, מה שעולה בזול עולה אח״כ ביוקר.
תעשו לעצמכם טובה ותקנו משחקים בצורה מקובלת מאשר לחפש קומבינות ולאכול אותה אח״כ.