YES לדעתי מזלזלת בלקוחות שעזבו
שלום
הייתי לקוח של YES למשך כמה שנים במספר תקופות שונות, הכל היה מעולה ועזבתי להוט לפני חודש בגלל המחיר.
שמתי לב שפתאום זמני ההמתנה לנציג עלו באופן משמעותי יחסית לתקופה קודמת.
קבעו לי יום לאיסוף ציוד, התקשרו פעמיים ושלחו לי מספר הודעות תזכורת, והנציג כלל לא הגיע !!!
התקשרתי למחורת ל YES וטענו שהוא היה והשאיר פתק, כמובן שאני לא מאמין כי היה מישהו בבית וכמובן שלא מצאתי פתק והנציג אפילו לא התקשר למרות שיש לו את הטלפון שלי.
כדי לתאם מחדש אני זה שצריך לבזבז זמן רב בטלפון ועד שעונים מעבירים אותי בן מספר נציגים.
זלזול בלקוח וזמני המתנה ארוכים זה לא משהו שאפיין את YES בתקופה שהייתי לקוח שלהם, חבל, צריך לדעת לתת שרות גם ללקוחות שעזבו.
הייתי לקוח של YES למשך כמה שנים במספר תקופות שונות, הכל היה מעולה ועזבתי להוט לפני חודש בגלל המחיר.
קבעו לי יום לאיסוף ציוד, התקשרו פעמיים ושלחו לי מספר הודעות תזכורת, והנציג כלל לא הגיע !!!
התקשרתי למחורת ל YES וטענו שהוא היה והשאיר פתק, כמובן שאני לא מאמין כי היה מישהו בבית וכמובן שלא מצאתי פתק והנציג אפילו לא התקשר למרות שיש לו את הטלפון שלי.
כדי לתאם מחדש אני זה שצריך לבזבז זמן רב בטלפון ועד שעונים מעבירים אותי בן מספר נציגים.
זלזול בלקוח וזמני המתנה ארוכים זה לא משהו שאפיין את YES בתקופה שהייתי לקוח שלהם, חבל, צריך לדעת לתת שרות גם ללקוחות שעזבו.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
קודם צריך לתת שירות ללקוחות שנשארו....
הציפיות שלך גבוהות מידי
הציפיות שלך גבוהות מידי
·tzahi כתב:שלום
זלזול בלקוח וזמני המתנה ארוכים זה לא משהו שאפיין את YES בתקופה שהייתי לקוח שלהם, חבל, צריך לדעת לתת שרות גם ללקוחות שעזבו....
יס והוט הם לא מציאה
אני מקווה שעוד מעט יכנסו גם חברות אחרות ותהיה תחרות
אני מקווה שעוד מעט יכנסו גם חברות אחרות ותהיה תחרות
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
"חוק הטכנאים" שמעתם?
אל תוותרו, גם טכנאי שמגיע לאסוף ציוד הוא "טכנאי" במידה והוא לא מגיע זה 600 ש"ח.
חובת ההוכחה על החברה.
תפנו למועצה לכבלים וללווין
חובת ההוכחה על החברה.
תפנו למועצה לכבלים וללווין
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
miko79 פה אתה טועה ובגדול, הבחור שמגיע לאיסוף ציוד אינו טכנאי ולכן החוק לא חל פה - זה עובד קבלן של משלוחים מולם יס עובדת.
למי שלא רוצה להמתין יש למיטב זכרוני אפשרות גם להחזיר ציוד בנקודות קבלת קהל של החברה.. בדקו מולם
למי שלא רוצה להמתין יש למיטב זכרוני אפשרות גם להחזיר ציוד בנקודות קבלת קהל של החברה.. בדקו מולם
·לדעתי החוק חל במידה שווה גם אוסף הציוד,הוא נותן שירות ,התואר לא חשוב פה ,benny123 כתב:miko79 פה אתה טועה ובגדול, הבחור שמגיע לאיסוף ציוד אינו טכנאי ולכן החוק לא חל פה - זה עובד קבלן של משלוחים מולם יס עובדת.
למי שלא רוצה להמתין יש למיטב זכרוני אפשרות גם להחזיר ציוד בנקודות קבלת קהל של החברה.. בדקו מולם...
בני אתה מגן על YES בצורה לא טובה.
המהות של החוק היא כנגד בזבוז זמן של לקוח ,יום עבודה או
כל מקרה אחר שהוא נאלץ לדחות ולפנות את זמנו לא לריק .
במקרה הזה נקבע זמן ,נשלח SMS ולא הגיע האדם ,זה מבחינת החוק כביל ודניאל יכול לתבוע כסף.
וחוץ מזה בני ,זכותו של אדם לבקש לבוא לקחת את הציודהוא שילם מספיק כסף
ולא יכול להיות שהוא ירדוף אחרי החברה ,
יש גבול .
ואתה יודע מה בני ,אם במקרה ואתה צודק, אז YES מנצלים את הפירצה הזאת שזה אומר
שהם מגעילים וחבל שאתה מגן עליהם ומציע לדניאל ללכת אלהם .
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
כאחד שלא מחובר לא להוט ולא ליס אני לא מבין דבר אחד בסיסי.
נראה לי שלאסוף את הציוד זה אינטרס של יס והוט לא אינטרס שלכם.
אז לא הגיע שהם ירדפו אחריכם ולא שאתם תרדפו אחריהם
נראה לי שלאסוף את הציוד זה אינטרס של יס והוט לא אינטרס שלכם.
אז לא הגיע שהם ירדפו אחריכם ולא שאתם תרדפו אחריהם
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
eluXMBC הזכרת את שמי כ-3 פעמים, אתה רוצה גלידה או סוכרייה?
אני לא הסניגור של יס, רק מעדכן אותך שהחוק לא חל על שליח של דואר ישראל כזה או אחר אלא רק על טכנאי לכן זה נקרא חוק איחור טכנאי ולא חוק איחור שליח... פה לא תקבל פיצה חינם אם השליח מאחר, כן יש תסכול ואכזבה אך צריך לזכור שאתה כבר לא לקוח, אתה לא משלם וחל עלייך החובה להחזיר את ציוד החברה, החברה כן מעמידה שליחים על חשבונה לאיסוף הציוד אבל קורה לא אחת שיש גם בעיות עם השליחים (כמה פעמים קרה לך ששליח UPS/דואר ישראל/DHL לכאורה הגיע לכתובת ואתה לא היית ואז אתה היית צריך להתקשר לתאם איסוף?
אם יש בעיות יש פייסבוק לחברה/שירות לקוחות וכו'... מכאן ועד לדרוש פיצוי כספי... יש מרחק עצום.. בהצלחה עם זה
שים לב שיש ללקוחות אופצייה גם למסור את הציוד בנקודות קבלת הקהל השונות, לזה לא התייחסת נכון?
אני לא הסניגור של יס, רק מעדכן אותך שהחוק לא חל על שליח של דואר ישראל כזה או אחר אלא רק על טכנאי לכן זה נקרא חוק איחור טכנאי ולא חוק איחור שליח... פה לא תקבל פיצה חינם אם השליח מאחר, כן יש תסכול ואכזבה אך צריך לזכור שאתה כבר לא לקוח, אתה לא משלם וחל עלייך החובה להחזיר את ציוד החברה, החברה כן מעמידה שליחים על חשבונה לאיסוף הציוד אבל קורה לא אחת שיש גם בעיות עם השליחים (כמה פעמים קרה לך ששליח UPS/דואר ישראל/DHL לכאורה הגיע לכתובת ואתה לא היית ואז אתה היית צריך להתקשר לתאם איסוף?
אם יש בעיות יש פייסבוק לחברה/שירות לקוחות וכו'... מכאן ועד לדרוש פיצוי כספי... יש מרחק עצום.. בהצלחה עם זה
שים לב שיש ללקוחות אופצייה גם למסור את הציוד בנקודות קבלת הקהל השונות, לזה לא התייחסת נכון?
מאיפה אתה יודע הכל ?.benny123 כתב:eluXMBC הזכרת את שמי כ-3 פעמים, אתה רוצה גלידה או סוכרייה?
שים לב שיש ללקוחות אופצייה גם למסור את הציוד בנקודות קבלת הקהל השונות, לזה לא התייחסת נכון?...
·
לא יאומן !!!!
פעם שנייה, קבעתי להיום ושוב לא הגיע טכנאי !!!
כתבתי ל YES :
"פעמיים קבעו לי איסוף ציוד אחרי שהתנתקתי, פעמיים חיכיתי בבית ולא הגיע טכנאי לאיסוף הציוד ופעמיים טענו שהטכנאי היה ולא היה אף אחד בכתובת, זה פשוט שקר, וכשפניתי למוקד שרות לאחר הפעם השנייה ודרשתי לקבל פיצוי ושאין בכוונתי לתאם שוב טכנאי ולחכות לו בבית אמרו שאין לי בררה ואם אני לא אתאם אצטרך לשלם על כל הציוד ובנושא הפיצוי לא מגיע לי כלום כי איסוף הציוד לא באחריות YES.
תלמדו ששרות נותנים גם ללקוחות שהתנתקו.
בכל מקרה מול איומים וחברה בסדר גודל של YES אני לא יכול להתמודד, נקווה שמוקד פניות הציבור במשרד התקשורת יענה לבקשתי לעזרה מהם".
פעם שנייה, קבעתי להיום ושוב לא הגיע טכנאי !!!
כתבתי ל YES :
"פעמיים קבעו לי איסוף ציוד אחרי שהתנתקתי, פעמיים חיכיתי בבית ולא הגיע טכנאי לאיסוף הציוד ופעמיים טענו שהטכנאי היה ולא היה אף אחד בכתובת, זה פשוט שקר, וכשפניתי למוקד שרות לאחר הפעם השנייה ודרשתי לקבל פיצוי ושאין בכוונתי לתאם שוב טכנאי ולחכות לו בבית אמרו שאין לי בררה ואם אני לא אתאם אצטרך לשלם על כל הציוד ובנושא הפיצוי לא מגיע לי כלום כי איסוף הציוד לא באחריות YES.
תלמדו ששרות נותנים גם ללקוחות שהתנתקו.
בכל מקרה מול איומים וחברה בסדר גודל של YES אני לא יכול להתמודד, נקווה שמוקד פניות הציבור במשרד התקשורת יענה לבקשתי לעזרה מהם".
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מי שאוסף את הממירים זה חברה בשם "בר הפצה"
-השרות שלהם זה מפחיד.
שלחו לי שליח מטעם ויזה עם כרטיס אשראי, והוא תקע אותי פעמיים.
בסוף נאלצתי לסוע לסניף של בר הפצה ולקחת את הכרטיס.
http://www.bamercaz.co.il/8021236/%D7%9 ... %A6%D7%94/
-השרות שלהם זה מפחיד.
שלחו לי שליח מטעם ויזה עם כרטיס אשראי, והוא תקע אותי פעמיים.
בסוף נאלצתי לסוע לסניף של בר הפצה ולקחת את הכרטיס.
http://www.bamercaz.co.il/8021236/%D7%9 ... %A6%D7%94/
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- AmiadRozenberg
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני אציין שאני לא עורך דין, אבל אני כן יכול להציע לך להגיש תביעה קטנה על אבדן ימי \ שעות עבודה שההמתנה בבית גרמה לך.
הפיצוי במסגרת חוק הטכנאים, שאותו אתה לא יכול לקבל, אמור להיות פיצוי עונשין שאפשר לקבל אותו גם ללא הוכחת נזק. לעומת זאת, אם מישהו גרם לך לנזק (במקרה שלנו - אובדן ימי \ שעות עבודה) אתה בהחלט זכאי לתבוע אותו על הנזק שנגרם שלך.
הבעיה היא שאולי תצטרך להוכיח שאכן השליח לא היה אצלך.
מה שהייתי עושה כדי לפתור את הבעיה הזו הוא להתקשר לחברה כמה פעמים (אפילו מידיי שעה) במשך היום שבו השליח אמור להגיע אליך ולברר בדיוק באיזה שעה הוא מגיע (תבקש בכל פעם שיצרו איתו קשר וישאלו או שיתנו לך את המספר הישיר שלו ותשאל בעצמך). ככה תציק להם כל היום.
כשימאס להם ממך תגיד שאתה מתקשר בגלל שפעמיים כבר המתנת יום שלם ושאתה מבקש שאם השליח מגיע וחושב שאתה לא נמצא שיתקשר אליך כשהוא מחוץ לדלת. אל תוותר להם ואם הם יטענו שהשליח לא עושה את זה אז תגיד להם שאתה תמשיך להתקשר כל כמה זמן כדי לברר איפה הוא ומתי הוא מגיע.
את כל השיחות הללו תקליט.
אם אחרי כל הדבר הזה עדיין השליח לא יגיע - תגיש תביעה קטנה שמפצה אותך על כל שלושת הפעמים ותגיש את כל השיחות שביצעת בתור עדות לכך שאתה עשית את המקסימום בעוד שהחברה לא היתה מוכנה לעשות את המינימום מבחינתה (אחרי הכל - אין סיבה היום שהשליח לא יתקשר כשהוא אומר שהוא בחוץ - זה כבר לא עולה לו או לחברה כסף).
זו ההמלצה שלי...
הפיצוי במסגרת חוק הטכנאים, שאותו אתה לא יכול לקבל, אמור להיות פיצוי עונשין שאפשר לקבל אותו גם ללא הוכחת נזק. לעומת זאת, אם מישהו גרם לך לנזק (במקרה שלנו - אובדן ימי \ שעות עבודה) אתה בהחלט זכאי לתבוע אותו על הנזק שנגרם שלך.
הבעיה היא שאולי תצטרך להוכיח שאכן השליח לא היה אצלך.
מה שהייתי עושה כדי לפתור את הבעיה הזו הוא להתקשר לחברה כמה פעמים (אפילו מידיי שעה) במשך היום שבו השליח אמור להגיע אליך ולברר בדיוק באיזה שעה הוא מגיע (תבקש בכל פעם שיצרו איתו קשר וישאלו או שיתנו לך את המספר הישיר שלו ותשאל בעצמך). ככה תציק להם כל היום.
כשימאס להם ממך תגיד שאתה מתקשר בגלל שפעמיים כבר המתנת יום שלם ושאתה מבקש שאם השליח מגיע וחושב שאתה לא נמצא שיתקשר אליך כשהוא מחוץ לדלת. אל תוותר להם ואם הם יטענו שהשליח לא עושה את זה אז תגיד להם שאתה תמשיך להתקשר כל כמה זמן כדי לברר איפה הוא ומתי הוא מגיע.
את כל השיחות הללו תקליט.
אם אחרי כל הדבר הזה עדיין השליח לא יגיע - תגיש תביעה קטנה שמפצה אותך על כל שלושת הפעמים ותגיש את כל השיחות שביצעת בתור עדות לכך שאתה עשית את המקסימום בעוד שהחברה לא היתה מוכנה לעשות את המינימום מבחינתה (אחרי הכל - אין סיבה היום שהשליח לא יתקשר כשהוא אומר שהוא בחוץ - זה כבר לא עולה לו או לחברה כסף).
זו ההמלצה שלי...