smart מובנה או דונגל?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
yosefoon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
שם מלא: Yossi Yefet

שליחה

שלום חברים
אני מתכנן לקנות סמסונג 6400, 50 אינץ. לאחרונה לא מעט אמרו לי שעדיף לקנות דגם ללא סמארט ולהוסיף דונגל כי זה הרבה יותר טוב והרבה יותר זול. יש לי כמה שאלות אם תוכלו לענות על כולן:
1) האם נכון הדבר גם לגבי הדגם הספיציפי הזה של סמסונג?
2) אם כן מה היתרונות של דונגל ואיזה דגם כדאי?
3) האם יש דגם מקביל ל6400 מבחינת איכות רק ללא הסמארט ומה ההפרש במחיר?

תודה :)

yosefoon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
שם מלא: Yossi Yefet

שליחה

בבקשה תשובה זה די דחוף.
דונגל או סמארט מובנה?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

זה תלוי. מה אתה מצפה מהסמארט? מה חשוב לך שהמסך יידע לעשות?

הבעיה היא שרוב המסכים הטובים כבר באים עם סמארט ולפעמים גם עם תלת מימד. קשה לברוח מזה, הפיצ'רים האלה כבר נלווים.
אגב, ה- H6400 בגודל 50 מגיעה, אם אני לא טועה, רק מייבוא מקביל. אז אני לא בטוח שיש בה תמיכה בעברית בכלל מבחינה של תפריטים וכתוביות לסרטים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

eps
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה

הייתי באותה התלבטות כמו שלך.
התלבטתי בין ה55h6400 ל60f6100 שייצא פחות או יותר באותו מחיר רק בלי סמארט ודגם של שנה שעברה.

אני כבר הרבה זמן עם מחשב מחובר לטלוויזיה אז התכונות של הסמארט די מכוסות שם, עם זאת בסוף החלטתי ללכת על ה6400 גם כי היא יותר חדשה וגם אמרו פה שיש תכונות קצת יותר מתקדמות ואיכות מעט יותר גבוהה.

מאז שהתקנתי אני בעיקר צופה מהמחשב אבל יוצא לי להשתמש גם בסמארט, בעיקר לצפייה ביוטיוב ובנטפליקס.
אם מציגים תכנים בעברית (חוקיים) אז יש מבחר לא רע גם בסמארט לעומת xbmc.

אם אתה מחליט ללכת על לא חכמה ולקנות דונגל - אני ממליץ על cubox-i עם openelec שיש להם מבצע לhometheater, תחפש לינק בפורומים.

בסוף גם התלת מימד זה גימיק ולא באמת שימושי, והסמארט אפשר ליצור משהו הרבה יותר חזק מפחות מההבדל במחיר.
אבל סה״כ אני מרוצה מהטלוויזיה.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5012

שליחה

1. ממליץ לך בחום על ה-6400 היא מגיעה עם סמארט (לא ראיתי 6400 בלי סמארט) .

2. שום דונגל לא ייתן לך את מה שיש מובנה ב-TV.מהירות הגלישה באינטרנט בדונגלים (לפי מה שאני ראיתי) נמוכה משמעותית מ-TV שמגיעה עם חיבור רשת קווי וגם אלחוטי.

3. דגם מקביל של סמסונג ללא סמארט - לא חושב שיש . יש דגמים זולים יותר אבל גם איכות התמונה בהתאם.

4. יש גם דגם 6400 בגודל 48' יבואן רשמי .

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”