חציבה בקיר בלוקים
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
תעבוד עם דיסק רק אם אתה לא נשוי ובדירה שנמצאת בשיפוץ, כמה שלא נכתוב פה "הרבה אבק" לא ימחיש את כמות האבק שתהיה במציאות..
תעבוד בעדינות עם הפטישון לא אמור לשבור את הצד השני. החציבה לא צריכה להיות עמוקה, שתהיה בדיוק בעומק של להכניס צינור שרשורי בקוטר המתאים
תעבוד בעדינות עם הפטישון לא אמור לשבור את הצד השני. החציבה לא צריכה להיות עמוקה, שתהיה בדיוק בעומק של להכניס צינור שרשורי בקוטר המתאים
פטישון סתם ישבור לך את הבלוקים בצורה לא אחידה. מרכז הבלוק חלש והדפנות חזקות.יהיה לך קשה להפעיל כל פעם רק את הלחץ הנדרש.
מה שתחסוך באבק תשלם אחר כך בנסיון ובעבודה על תיקון הקיר השבור בחוסר פרפורציה למשימה.
לגבי האבק- אני בזמנו קניתי נילון גדול ויצרתי לי מעין חממה בתוכה עבדתי. אתה לוקח מספר לייסטים דקים ודופק אותם יחד עם מסמרי דקים וארוכים לתקרה יחד עם הנילון כך תתחום את האזור. קנה גם מגן נשימה מאבק.
בסיום תקבל חריץ קטן מאד שגודלו נשלט ותיקונו קל.
מה שתחסוך באבק תשלם אחר כך בנסיון ובעבודה על תיקון הקיר השבור בחוסר פרפורציה למשימה.
לגבי האבק- אני בזמנו קניתי נילון גדול ויצרתי לי מעין חממה בתוכה עבדתי. אתה לוקח מספר לייסטים דקים ודופק אותם יחד עם מסמרי דקים וארוכים לתקרה יחד עם הנילון כך תתחום את האזור. קנה גם מגן נשימה מאבק.
בסיום תקבל חריץ קטן מאד שגודלו נשלט ותיקונו קל.
·kobbi כתב:פטישון סתם ישבור לך את הבלוקים בצורה לא אחידה. מרכז הבלוק חלש והדפנות חזקות.יהיה לך קשה להפעיל כל פעם רק את הלחץ הנדרש.
בסיום תקבל חריץ קטן מאד שגודלו נשלט ותיקונו קל....
מסכים עם כל מילה .
גם אני השתמשתי בדיסק בשביל לחרוץ "רק" 35 ס"מ בתיקרת סלון - כל הסלון , המטבח ופינת האוכל המחוברים היו מלאים באבק.
לאחר מכן התחלתי לעבוד בשיטת ה"חממה" ואז כמעט ולא היה אבק מבחוץ.