חציבה בקיר בלוקים

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
tzachig פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני רוצה לבצע חציבה בקיר בלוקים לצורך העברת כבלים, הצד השני של הקיר זה מקלחת עם קרמיקות.
אני רוצה לבצע את החציבה עם פטישון, האם יש סכנה שבעקבות המכות של הפטישון ישברו לי קרמיקות?
תודה

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #2 

הרבה יותר עדיף זה לבצע חתך כפול עם דיסק. יצור לך מין תעלה שלא תחרב לך את כל הבלוקים.
יהיה הרבה אבק...

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #3 

תעבוד עם דיסק רק אם אתה לא נשוי ובדירה שנמצאת בשיפוץ, כמה שלא נכתוב פה "הרבה אבק" לא ימחיש את כמות האבק שתהיה במציאות..

תעבוד בעדינות עם הפטישון לא אמור לשבור את הצד השני. החציבה לא צריכה להיות עמוקה, שתהיה בדיוק בעומק של להכניס צינור שרשורי בקוטר המתאים

EFIBET
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1110
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #4 

tzachig

קודם תבדוק את עובי הקיר, בכדי להעריך את החוזק והחוסן בחציבה...
אני בעבר קדחתי עם מקדחה(לא פעולת פטישון) קדחים בעומק הרצוי, ואז חרצתי את כל הקדחים יחד לתעלה בעדינות

בהצלחה
אפי

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #5 

פטישון סתם ישבור לך את הבלוקים בצורה לא אחידה. מרכז הבלוק חלש והדפנות חזקות.יהיה לך קשה להפעיל כל פעם רק את הלחץ הנדרש.
מה שתחסוך באבק תשלם אחר כך בנסיון ובעבודה על תיקון הקיר השבור בחוסר פרפורציה למשימה.
לגבי האבק- אני בזמנו קניתי נילון גדול ויצרתי לי מעין חממה בתוכה עבדתי. אתה לוקח מספר לייסטים דקים ודופק אותם יחד עם מסמרי דקים וארוכים לתקרה יחד עם הנילון כך תתחום את האזור. קנה גם מגן נשימה מאבק.
בסיום תקבל חריץ קטן מאד שגודלו נשלט ותיקונו קל.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #6 

kobbi כתב:פטישון סתם ישבור לך את הבלוקים בצורה לא אחידה. מרכז הבלוק חלש והדפנות חזקות.יהיה לך קשה להפעיל כל פעם רק את הלחץ הנדרש.
מה שתחסוך באבק תשלם אחר כך בנסיון ובעבודה על תיקון הקיר השבור בחוסר פרפורציה למשימה.
לגבי האבק- אני בזמנו קניתי נילון גדול ויצרתי לי מעין חממה בתוכה עבדתי. אתה לוקח מספר לייסטים דקים ודופק אותם יחד עם מסמרי דקים וארוכים לתקרה יחד עם הנילון כך תתחום את האזור. קנה גם מגן נשימה מאבק.
בסיום תקבל חריץ קטן מאד שגודלו נשלט ותיקונו קל.
...
·
מסכים עם כל מילה .

גם אני השתמשתי בדיסק בשביל לחרוץ "רק" 35 ס"מ בתיקרת סלון - כל הסלון , המטבח ופינת האוכל המחוברים היו מלאים באבק.

לאחר מכן התחלתי לעבוד בשיטת ה"חממה" ואז כמעט ולא היה אבק מבחוץ.

מורדוך
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #7 

מסכים עם כל מילה של ·EFIBET תקדח לאורך כל אורך התעלה משני צדדים ואז בעדינות תשבור כך אתה תוחם את השבירה וכך גם אני עשיתי זה לא אמור לעשות הרבה אבק

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”