אחרי כל הקטילות שיצא לי לראות פה, מעט ביקורת חלקית שלי.
ראוי לציין שמעולם לא עבדתי עם MCE, התוכנות בהן השתמשתי בעבר הן SAGE TV BEYONDTV וMEEDIO כך שאיני יכול להיות להשוות בין ויסטה לMCE קודם.
כרטיס הטלוויזיה הוא PVR 150. השימוש הוא בערך של יום כך שזו ממש ביקורת ראשונית לדברים שישר קפצו לי לעין.
קודם כל, ההתקנה הראשונית מדהימה בפשטותה, הכל נעשה אוטומטית מזיהוי החיבור ועד לזיהוי הקוד הדרוש לממיר. מקווה מאוד שעניין הEPG יוסדר ואז זה פשוט יהיה מושלם.
דבר שני, האיכות. ישר על ההתחלה ללא שום שינוי בהגדרות ושימוש בקודקים המובנים בויסטה ובדרייברים המובנים בויסטה האיכות פשוט מדהימה. יותר טוב מכל מה שהיה לי בעבר ברמה ניכרת. וניסיתי לא מעט קודקים - מאלה של HAUPPAUGE דרך CYBERLINK והמובנים של BTV ועד לNVIDIA PURE VIDEO. יכול להיות שזה רק אצלי ככה ויכול להיות שמה שאני מגדיר כתמונה איכותית זה לא מה שאחרים יגדירו, אבל התמונה פשוט נהדרת.
נתקלתי גם בדברים פחות טובים, לדוגמא הוספת תיקיות סרטים וצפייה בהם היא פחות נוחה ואינטואטיבית ממה שעבדתי איתו בעבר, אבל אני מניח שזה גם עניין של הרגל.
אם תרצו, ביקורת מקיפה ורצינית יותר אני אעלה לאחר שימוש ממושך יותר.
windows vista media center - דעה ראשונית
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בהחלט מבחינה גרפית הן מערכת ההפעלה והן המדיה סנטר מרשימים ביותר וזה כמובן בה על חשבון הדרישות של המערכת
אני אישית מחכה ליום שיהיה מדיה סנטר שיעבוד עם קליינטים שהם מחשבים ולא XBOX וחבורתו
אני אישית מחכה ליום שיהיה מדיה סנטר שיעבוד עם קליינטים שהם מחשבים ולא XBOX וחבורתו
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר