Yamaha 3020 - האם כדאי ?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מחיר מעולה. תחטוף.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
למה לחטוף ?
אין HDMI 2.0
אין ATMOS
הבנתי שב-3030 או 3040 היה שינוי כלשהו, לטובה או לרעה ב-Room Correction
אני חושב שהשאלה שצריכה להשאל היא איזה רסיבר ברשותך כיום ומהם המניעים לשדרוג.
אין HDMI 2.0
אין ATMOS
אני חושב שהשאלה שצריכה להשאל היא איזה רסיבר ברשותך כיום ומהם המניעים לשדרוג.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
אם יש לו אפשרות להשתמש בפיוניר lx82 מישהוא היה מחליף לטובת ה3020?
- טלHD
- גורו

·MarioMan כתב:למה לחטוף ?
אין HDMI 2.0
אין ATMOS
אני חושב שהשאלה שצריכה להשאל היא איזה רסיבר ברשותך כיום ומהם המניעים לשדרוג....
תן לי דגם אחר שיתן מה ש 3020 נותן בפחות מ 6K...
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

טל, מה זה קשור ?
אולי ב-6K הוא לא ימצא תמורה יותר טובה לכסף (מי מתחייב לכך? מדובר במוצר מטרייד אין דהיינו משומש. צריך לבדוק מה ההיצע בלוחות כרגע ובעבר באותו סגמנט), אבל מי מבטיח שאוטומטית שווה לו להשקיע את הסכום הזה עבור קבלת התמורה הזו ?
כדי לקבל החלטה מושכלת חייבים לקחת בחשבון את הציוד הקיים ולראות מה מקבלים בהצעה הזו שאין במצב הקיים או שיש ומקבלים יותר טוב ובכמה.
אולי ב-6K הוא לא ימצא תמורה יותר טובה לכסף (מי מתחייב לכך? מדובר במוצר מטרייד אין דהיינו משומש. צריך לבדוק מה ההיצע בלוחות כרגע ובעבר באותו סגמנט), אבל מי מבטיח שאוטומטית שווה לו להשקיע את הסכום הזה עבור קבלת התמורה הזו ?
כדי לקבל החלטה מושכלת חייבים לקחת בחשבון את הציוד הקיים ולראות מה מקבלים בהצעה הזו שאין במצב הקיים או שיש ומקבלים יותר טוב ובכמה.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
·טלHD כתב:·......
תן לי דגם אחר שיתן מה ש 3020 נותן בפחות מ 6K......
מרנץ סידרה 6 ומעלה דנון סידרה 3000 ויש עוד
·MarioMan כתב:טל, מה זה קשור ?
כדי לקבל החלטה מושכלת חייבים לקחת בחשבון את הציוד הקיים ולראות מה מקבלים בהצעה הזו שאין במצב הקיים או שיש ומקבלים יותר טוב ובכמה....
מחזק את דבריך.
צריך להבחין מה השיפור שיתקבל לעומת הקיים ואז לקבל החלטה .
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

לאחר שתמכור את ה-LX82 ותרכוש את ה-A3020 - עם כמה כסף אתה נשאר ביד \ כמה כסף אתה נדרש להוציא לאחר מהלך כזה?
ואם שליטה מהאייפון ו-3D הם הגורמים לשדרוג בפירוש הייתי ממתין ודוחה את השדרוג למתי שיצא DTS-UHD ויסגרו על התקן ל-UHD.
שים לב לדבר נוסף - ה-3020 ואפילו ה-3040 העדכני לא תומכים ב-HDCP 2.2, כך שכשיגיע Blu-ray Ultra HD תהיה בעיית תאימות מה שיאלץ שדרוג רסיבר נוסף.
ואם שליטה מהאייפון ו-3D הם הגורמים לשדרוג בפירוש הייתי ממתין ודוחה את השדרוג למתי שיצא DTS-UHD ויסגרו על התקן ל-UHD.
שים לב לדבר נוסף - ה-3020 ואפילו ה-3040 העדכני לא תומכים ב-HDCP 2.2, כך שכשיגיע Blu-ray Ultra HD תהיה בעיית תאימות מה שיאלץ שדרוג רסיבר נוסף.
- טלHD
- גורו

ואתה באמת חושב שרסיבר שיתמוך בזה היום יעלה 6k?!
במקרה הטוב זה יקרה בדגמי סוף 2015 ויעלה פי 3 ממחיר השידרוג שלו היום.
זה כמו שמישהו ישאל האם כדאי לו לרכוש יאמהה 677 או פיוניר 924 ותגיד לו שעדיף יאמהה 3040 או פיוניר 88...
התשובה נכונה אבסולוטית אבל לא נכונה לתוכן השאלה הספציפית.
להזכירך, השאלה הייתה אם שווה לרכוש את ה 3020 בקצת פחות מ 6k.
במקרה הטוב זה יקרה בדגמי סוף 2015 ויעלה פי 3 ממחיר השידרוג שלו היום.
זה כמו שמישהו ישאל האם כדאי לו לרכוש יאמהה 677 או פיוניר 924 ותגיד לו שעדיף יאמהה 3040 או פיוניר 88...
התשובה נכונה אבסולוטית אבל לא נכונה לתוכן השאלה הספציפית.
להזכירך, השאלה הייתה אם שווה לרכוש את ה 3020 בקצת פחות מ 6k.
- eitan-z
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 668
- נתן תודות: 310 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
שאלה לכל אלא שחושבים (בטוחים
) שהפיוניר LX82 נשמע טוב יותר מהימאהה -
האם בדקתם ? האזנתם ?
תמחור גבוהה לא תמיד מעיד על איכות אלא על "חזירות" יבואנים.....
איתן.
האם בדקתם ? האזנתם ?
תמחור גבוהה לא תמיד מעיד על איכות אלא על "חזירות" יבואנים.....
איתן.
הציוד הוא האמצעי , התכנים הם הנשמה ומכאן ההנאה . . .
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

אני לא טענתי מעולם דבר כזה, אבל אם כבר נכנסנו לסוגיה - משנה לשנה יצרנים הופכים טכנולוגיות חדשות ליותר נגישות לצרכנים מחוץ לסגמנט ה-Mid / High, כך שמי יודע, אולי כן יהיה ניתן לקבל.
כמו כן מדובר על 6K עבור מוצר משומש.
מצד שני, אף לא שקל בודד אחד מתוך ה-6K בהצעה זו ילכו לטובת היכולות עליהן סובב הויכוח.
6K, אפילו עבור תחנת ביניים, על רסיבר כזה, בנקודת זמן זו עדיין ישחקו מהר מאוד לאור השינויים הטכנולוגים שנכנסים כרגע ואלו שיכנסו בהמשך.
לדעתי מי שקונה רסיבר כזה כיום, טוב ככל שיהיה, חייב לקנות אותו במחיר שירידת הערך העתידית תהיה כלולה בו מראש.
לאור כל הנ"ל, אני חושב שהתשובה לא רק שנכונה אבסולוטית, אלא מקבלת משנה תוקף בסיטואציה.
עוד יותר בעייתית אגב הסיטואציה ש-LX82 רסיבר חסר תלת מימד ושליטה מהאייפון (בטוח?). זה, והיצע בלוחות של LX85 ואחיו החדשים יותר לא משפר סיכויים.
כמובן, שאם אפשר לצאת מהמלך הזה עם הוצאה כספית של 1200 ש"ח בלבד, לדעתי זה שווה (ועדיין אני חושב שה-3020 ב-6K מתומחר גבוה מדי. כל רסיבר שהוא Discontinued יש להתייחס אך ורק למה הוא נותן אל מול ההיצע הקיים באותה נקודה בשוק היד השניה. כלומר, זה שהוא היה בשנת 2011 לדוגמה ספינת הדגל לא רלוונטי).
כמו כן מדובר על 6K עבור מוצר משומש.
מצד שני, אף לא שקל בודד אחד מתוך ה-6K בהצעה זו ילכו לטובת היכולות עליהן סובב הויכוח.
6K, אפילו עבור תחנת ביניים, על רסיבר כזה, בנקודת זמן זו עדיין ישחקו מהר מאוד לאור השינויים הטכנולוגים שנכנסים כרגע ואלו שיכנסו בהמשך.
לדעתי מי שקונה רסיבר כזה כיום, טוב ככל שיהיה, חייב לקנות אותו במחיר שירידת הערך העתידית תהיה כלולה בו מראש.
לאור כל הנ"ל, אני חושב שהתשובה לא רק שנכונה אבסולוטית, אלא מקבלת משנה תוקף בסיטואציה.
עוד יותר בעייתית אגב הסיטואציה ש-LX82 רסיבר חסר תלת מימד ושליטה מהאייפון (בטוח?). זה, והיצע בלוחות של LX85 ואחיו החדשים יותר לא משפר סיכויים.
כמובן, שאם אפשר לצאת מהמלך הזה עם הוצאה כספית של 1200 ש"ח בלבד, לדעתי זה שווה (ועדיין אני חושב שה-3020 ב-6K מתומחר גבוה מדי. כל רסיבר שהוא Discontinued יש להתייחס אך ורק למה הוא נותן אל מול ההיצע הקיים באותה נקודה בשוק היד השניה. כלומר, זה שהוא היה בשנת 2011 לדוגמה ספינת הדגל לא רלוונטי).
-
צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
@MarioMan
תקפת את השאלה מזוית ראייה מעניינת והגיונית מאוד,
בין השורות אני מבין שכנראה בטווח מחירים הזה (ואולי גם מעליו ) קשה לקבל תמורה טובה יותר
מעבר ל 3D ושליטה מאייפון שזה NICE TO HAVE ולא סדר גודל של מהפכה בתחום הרסיבירים.
(שככל הנראה תגיע במהלך 2015 )
תקפת את השאלה מזוית ראייה מעניינת והגיונית מאוד,
בין השורות אני מבין שכנראה בטווח מחירים הזה (ואולי גם מעליו ) קשה לקבל תמורה טובה יותר
מעבר ל 3D ושליטה מאייפון שזה NICE TO HAVE ולא סדר גודל של מהפכה בתחום הרסיבירים.
(שככל הנראה תגיע במהלך 2015 )