אני עומד לרכוש acer switch 10 שקיים בארץ רק בגרסת 32 GB. אני מבין שזה משאיר בערך 10-15 GB זמינים וזה לא מספיק לשימוש המתוכנן.
אני מעוניין להגדיל את הזכרון באמצעות כרטיס micro sd. חשוב לי שהתוכן של הכרטיס יהיה מוגן בסיסמא.
לא משנה לי שזאת אולי הגנה חלקית. אבל מספיק לי שתהיה סיסמא כדי שאם הכרטיס/המחשב נגנבים המידע לא יהיה זמין "על המדף" לכל אחד. לצורך העניין המחשב מוגן סיסמא. אני רק חושש לגבי הכרטיס שניתן להוציא ולפתוח בכל מכשיר רלוונטי.
ברור לי שאין בעיה למגן עם סיסמא. העניין הוא שאז כל הזמן בעת השימוש אצטרך להקליד את הסיסמא. האם יש אפשרות שהכרטיס יהיה ללא סיסמא כשהוא במחשב שלי ובכל מקרה אחר בו הוא מוצא ממנו תידרש סיסמא?
שאלה נוספת, האם הגנה עם סיסמא מפריעה באיזשהו אופן על סכרון תוכן התיקייות בכרטיס באמצעות dropbox?
אפשרויות הגנה אוטומטיות על תוכן כרטיס micro sd
אני לא חושב שיש דבר כזה.
בכל מקרה לצערינו כרטיסי ה- מיקרו SD תפסו פלח יחסית גדול בשוק.
למה לצערינו ? כי השרידות שלהם שואפת לאפס , לא מספיק אמינים ולא מספיק עמידים
לעומתם כרטיסי CF הם סופר אמינים (אולי לא מהירים כמו ה-SD ו אוד עמידים ( דיברתי עם צלם "מעופף" ששכח כמה כרטיסים במכנס וגם לאחר כביסה הם עבדו ועובדים עד לרגע זה כנראה)
בכל מקרה לצערינו כרטיסי ה- מיקרו SD תפסו פלח יחסית גדול בשוק.
למה לצערינו ? כי השרידות שלהם שואפת לאפס , לא מספיק אמינים ולא מספיק עמידים
לעומתם כרטיסי CF הם סופר אמינים (אולי לא מהירים כמו ה-SD ו אוד עמידים ( דיברתי עם צלם "מעופף" ששכח כמה כרטיסים במכנס וגם לאחר כביסה הם עבדו ועובדים עד לרגע זה כנראה)
התעמקתי עוד בסוגיה וגילית עוד בעיות מעבר לסיסמא.
נדרשות התאמות כדי שדרופבוקס יעבוד עם כרטיס חיצוני ונדרשות עוד התאמות יותר רציניות כדי שהדרופבוקס יעבוד גם על הזכרון הפנימי וגם על הכרטיס החיצוני בו זמנית.
בקיצור אוותר על ה acer switch 10 כל עוד הוא זמין רק ב 32 ג'יגה בייט.
זה משאיר אותי לבור בין הלנובו miix 2 10 לבין האסוס t100.
נדרשות התאמות כדי שדרופבוקס יעבוד עם כרטיס חיצוני ונדרשות עוד התאמות יותר רציניות כדי שהדרופבוקס יעבוד גם על הזכרון הפנימי וגם על הכרטיס החיצוני בו זמנית.
בקיצור אוותר על ה acer switch 10 כל עוד הוא זמין רק ב 32 ג'יגה בייט.
זה משאיר אותי לבור בין הלנובו miix 2 10 לבין האסוס t100.