הי
קצת הסטוריה: הדגם הזה נקרא PRO 9TL.
חברי, BennyO טוען שה "9" הוסף לשם הרמקול על שום
המנהרה האקוסטית בפנים (TRANSMISSION LINE),
שהיא באורך 9 פיט (רגל-מידה אנגלית מצחיקה ששווה בערך ל 30 ס"מ..)
פאר היצירה של
קריס רוג'רס (על בסיס התיאוריה שפיתח ביילי לפניו), באמת מציאה לעיניין!!!... תכין גם מגבר טוב ש"ידחף" אותם כי הם
לא הולכים לזוז עם הגברה של 20 וואט. :-:)
הסט שלך
מצוייד כבר בטוויטרים של אאודקס.. מה שאומר שיתכן שהשקיעו בהם "קצת יותר" מבממוצע הבנייה המקומית...
למי שזוכר - את עיקר הבנייה המקומית ביצע אדם בשם אברם קדמוני מחנות ברח' בוגרשוב בת"א...אבל היו גם יזמים אחרים
התכנון המקורי כלל שתי וורסיות (בנות 3 ו 4 אלמנטים, באחת מהם היה סופר טוויטר של קולוס או סלסשיון לבחירתך)
התיכנון הזה גם הוא מקורי ולגיטימי לחלוטין וכולל דום טוויטר עם הצעה של המתכנן (אינג' רוג'רס כאמור),
לשלושה דום-טוויטרים שונים חליפיים:
סיז (SEAS-כמו בדיינקו -בערך.. אל תתפוס אותי במילה), איזופון KK8 או KK10, או אאודקס (הדגם שבשמו יש 8/25)
לדעתי ה אאודקס (AUDAX - תוצרת צרפת במקור), הוא
הרך, והמפורט מבין כל השלושה וגם זה שנותן תוצאות הכי מרשימות!
ניתן עד היום להשיג קיטים לתיקון הטוויטר (רחמנא לצלן... אם צריך)
.
מיד ריינג':
KO40 של פירלס.. כתבו גם על זה לפני, והוא מופיע ברבים מתכנוני ה"בוטיק" של התקופה..
אחלה מיד והטוב ביותר שהיה לקנות בכסף (אלא אם היית מביא אלטק 12 אינטש בתור מיד...) המיד שלך צריך שיפוץ סראונד במקרה הטוב. בחר מעבדה שתבטיח לך טבעת מקורית כחלופה ושים לב שהיקץ הטבעת מתחת לממברנה - דבר עם בני / איתי על המלצות ספציפיות - שנינו נכוונו עם "משפצים" שהם בעצם "סנדלרים" בתחפושת!!!
לגבי הקרוס (CROSSOVER): הקרוס המקורי
מושקע מאוד (גם דהיום!!), עם "חיתוכים" של 18 דיבי לאוקטבה, ופיצוי למיד, שבתדרים מסויימים היה קצת צווחני.
אז ראינו כבר כאלו רמקולים עם קרוסים של KEF קונצ'רטו (DN12 למי שחייב), וגם יצור-עצמי שבחלקו היו חסרים רכיבים (אזלו.. מה לעשות - לא שמים...) ועוד ועוד.
לקרוס מגיעים בשני דרכים: אתה עולה על כביש 4,
סתם.... 
בחלק מהדגמים מהדופן האחחורית: אתה פותח איזה שלושים (כן... לא פחות) ברגי עץ בכדי להסיר את הדופן האחורית והוא מותקן בתחתית התיבה מתחת לאחד מקימורי התעלה הפנימית.
בחלק אחר: אתה מסיר בעדינות את ה וופר (שתכף ניגע בו) 4 ברגי פיליפס המוברגים לאומי נעץ בגוף התיבה והקרוס נח בתחתית התיבה מבפנוכו.
ממליץ לבדוק איזה דגם של קרוס יש לך ומה צריך לעשות בו?
קרוסים בני 40+ שנים לוקים בד"כ בקבלים שנחלשו והופכים את הצליל למעורפל - עם חידושם ה TL הופך לרמקול
ברור מדוייק ודינאמי כמו רמקולים של 20000 ש"ח ויותר! וברוב המקרים בתחום הבאס של 40000 + ויותר!!!
הוופר- איך אמרו הגשש: "כבר רבות נכתב וסופר" על ה
B139 של KEF. ממברנה מפוליסטירן (קלקר) שטוחה, עולה עד 1000 הרץ "FLAT" עם FRAME יציקה בדגמים הראשונים, ולאחר מכן FRAME "לחיצה". כולם מעולים, וכולם יודעים את התורה (שני הדגמים של ה-139), והם יורדים נמוך...
עם ה TL מאוד נמוך..(אני משתמש בשניים כאלה עד היום בתור סאבים בסט שלי ולא מצטער לרגע, ווילסון כן!- WILSON ACOUSTICS השתמש בהם בבניות גדולות שלו גם כן, ולא בכדי).
אחלה רמקול ויופי של מציאה גם במצבו!!
בהצלחה - אני לרשותך בכל שאלה.