6850u מודם ראוטר של בזק התקן usb לא עובד
אבי שוכר מבזק מודם / ראוטר dsl-6850u.
ניסיתי לחבר התקן חיצוני.
נכנסתי לראוטר וראיתי ב-SAMBA שה-USB storage במצב מושבת.
ניסיתי להיכנס ל-Storage Services בשביל להפעיל אותו, אבל הדף שבור!
http://10.0.0.138/storageservicecfg.cmd?view
גיליתי שאם אני מוריד את ה-view מהכתובת אני מגיע לדף, אבל אין לי שם אף אפשרות לשנות או להגדיר שום דבר.
התקשרתי לבזק בשביל לקבל עזרה בעניין, אבל הם "לא תומכים בשירות הזה" ואמר לי לפנות לחברת dlink. ניסיתי להסביר לנציג שזה מוצר שלהם אבל הוא התעקש שאין להם תמיכה בזה. אפילו לדבר על הממשק של הראוטר הנציג לא היה מוכן כי הוא לא תומך בזה.
אני מאוכזב קשות מהשירות שהם לא תומכים במוצר שהם מספקים כמו שצריך.
אני יודע שאין קושחה או משהו לעשות עם הראוטר הזה חוץ מלאכול את הכובע.
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? אולי הראוטר עצמו דפוק? למרות שזה נראה לי עניין של הגדרות קושחה ושבזק נבלות שחוסמים דברים כאלה בכוונה. העיקר יודעים לקחת תשלום חודשי עבור מוצר שהם לא נותנים לו תמיכה מלאה.
בושה!
ניסיתי לחבר התקן חיצוני.
נכנסתי לראוטר וראיתי ב-SAMBA שה-USB storage במצב מושבת.
ניסיתי להיכנס ל-Storage Services בשביל להפעיל אותו, אבל הדף שבור!
http://10.0.0.138/storageservicecfg.cmd?view
גיליתי שאם אני מוריד את ה-view מהכתובת אני מגיע לדף, אבל אין לי שם אף אפשרות לשנות או להגדיר שום דבר.
התקשרתי לבזק בשביל לקבל עזרה בעניין, אבל הם "לא תומכים בשירות הזה" ואמר לי לפנות לחברת dlink. ניסיתי להסביר לנציג שזה מוצר שלהם אבל הוא התעקש שאין להם תמיכה בזה. אפילו לדבר על הממשק של הראוטר הנציג לא היה מוכן כי הוא לא תומך בזה.
אני מאוכזב קשות מהשירות שהם לא תומכים במוצר שהם מספקים כמו שצריך.
אני יודע שאין קושחה או משהו לעשות עם הראוטר הזה חוץ מלאכול את הכובע.
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? אולי הראוטר עצמו דפוק? למרות שזה נראה לי עניין של הגדרות קושחה ושבזק נבלות שחוסמים דברים כאלה בכוונה. העיקר יודעים לקחת תשלום חודשי עבור מוצר שהם לא נותנים לו תמיכה מלאה.
בושה!
נערך לאחרונה על ידי Juve ב 22/12/2014 0:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
הם לא תומכים קבל את זה ותתקדם, לא כל דבר חברה חייבת לתמוך, לא צריך להיות ישראלי טיפוסי וישר להגיד כמה חברה רעה הם, בדיוק כמו שלא תתקשר לחברת חשמל ותשאל איך מוסיפים שקע.
לצורך העניין, אם אתה מחבר דיסק און קי, וניגש אל חיפוש \\bezeq לא מגיע? בהנחה ויש התקן מחובר..
וההגדרה שלו נמצאת תח http://10.0.0.138/samba.html ולא כפי שציינת, אתה לא במקום נכון.
תחת USB Storage יש V תחת Enable Samba
לצורך העניין, אם אתה מחבר דיסק און קי, וניגש אל חיפוש \\bezeq לא מגיע? בהנחה ויש התקן מחובר..
וההגדרה שלו נמצאת תח http://10.0.0.138/samba.html ולא כפי שציינת, אתה לא במקום נכון.
תחת USB Storage יש V תחת Enable Samba
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
המסך לא מול העיניים שלי עכשיו בשביל לבדוק. כשאגיע שוב אל מול אותו ראוטר אבדוק מה ואם פספסתי.mp3lll כתב:הם לא תומכים קבל את זה ותתקדם, לא כל דבר חברה חייבת לתמוך, לא צריך להיות ישראלי טיפוסי וישר להגיד כמה חברה רעה הם, בדיוק כמו שלא תתקשר לחברת חשמל ותשאל איך מוסיפים שקע.
תחת USB Storage יש V תחת Enable Samba...
תודה.
והעצבים זה מיד לאחר שיחה עם הנציג של בזק שנתן תחושה של אטימות. אז אפשר להבין את הישראלי הטיפוסי... וטוב שיש מקום שאפשר להתבטא בו...
·
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אני בדעה שאם אתה לא מבין משהו, תביא בעל מקצוע ותשלום / חפש פיתרון לבד.
לא כל חברה חייבת לתת לך את השירות, אפילו אם אתה חושב שמגיע לך.
בכל מקרה אתה סתם בעצבים, אתה לא במקום הנכון, והכי פשוט לא ביצעת לחבר דיסק ולבדוק לבד.
לא כל חברה חייבת לתת לך את השירות, אפילו אם אתה חושב שמגיע לך.
בכל מקרה אתה סתם בעצבים, אתה לא במקום הנכון, והכי פשוט לא ביצעת לחבר דיסק ולבדוק לבד.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
@mp3lll
·
מה יש לך?
אני לא פה בשביל לדון איתך באם חברת בזק צריכה או לא צריכה לתת לי תמיכה מינימאלית על מוצר שהם מספקים.
אני מחפש פיתרון ויעוץ טכני. מבזק אני לא מקבל את זה.
אני בדעה של לנסות לבד וכשנתקלים בקיר מחפשים פיתרון. נתקלתי בקיר, פניתי לבזק, נתקלתי בקיר פניתי לפה לפורום. אם היתה לי אפשרות להיות ליד הראוטר הייתי מתמודד עם הבעיה הזאת יפה מאד.
למה אתה חייב למשוך את הפוסט לכיוון לא מקצועי.
סבבה עצבים וכאלה.. כמו שכתבת, תתקדם.
ואיך הגעת למסקנה שלא ניסיתי לחבר דיסק ולבדוק לבד?
אם אין לך יכולת לעזור, עדיף לא להגיב סתם.
שתדע גם שאפשר להגיב אחרת לאנשים שמחפשים עזרה. לא חובה להיות להיות פוץ.
אני פונה לחברי הפורום בשאלה האם מישהו חווה את אותה בעיה?
·
מה יש לך?
אני לא פה בשביל לדון איתך באם חברת בזק צריכה או לא צריכה לתת לי תמיכה מינימאלית על מוצר שהם מספקים.
אני מחפש פיתרון ויעוץ טכני. מבזק אני לא מקבל את זה.
אני בדעה של לנסות לבד וכשנתקלים בקיר מחפשים פיתרון. נתקלתי בקיר, פניתי לבזק, נתקלתי בקיר פניתי לפה לפורום. אם היתה לי אפשרות להיות ליד הראוטר הייתי מתמודד עם הבעיה הזאת יפה מאד.
למה אתה חייב למשוך את הפוסט לכיוון לא מקצועי.
סבבה עצבים וכאלה.. כמו שכתבת, תתקדם.
ואיך הגעת למסקנה שלא ניסיתי לחבר דיסק ולבדוק לבד?
אם אין לך יכולת לעזור, עדיף לא להגיב סתם.
שתדע גם שאפשר להגיב אחרת לאנשים שמחפשים עזרה. לא חובה להיות להיות פוץ.
אני פונה לחברי הפורום בשאלה האם מישהו חווה את אותה בעיה?
גם לי היתה בעיה כזו ב 2760U מאחר ובתמיכה לא הצליחו לתת לי פתרון. אישרו לי להחליף את המכשיר.
האמת שלא זכור לי אם זה פתר את הבעיה...
[פשוט שיחקתי הרבה בהגדרות של הנתב] נו, טוב רק שתדע שלעוד מישהו היתה את הבעיה הזו.
תנסה לרשום בדפדפן file://bezeq/USB_Storage/
אולי תראה את התוכן של הכונן.
האמת שלא זכור לי אם זה פתר את הבעיה...
תנסה לרשום בדפדפן file://bezeq/USB_Storage/
אולי תראה את התוכן של הכונן.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
הנה מידע נוסף כאן אודות עדכוני תוכנה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
יש כאן לא מעט חברים עם נתב מהסוג שלך שאולי גם יוכלו לאשר בטרם תעדכן את עניין המגבלת נפח של הזכרון החיצוני.
אני למשל כרגע עובד עם נתב דילינק תקן N ישן של בזק גם עם כניסות USB והוא מפענח לי בקלות הרד דיסק נייד 2 טרה מחובר אליו, כמובן שהנתב מעודכן לגרסת קושחה אחרונה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
יש כאן לא מעט חברים עם נתב מהסוג שלך שאולי גם יוכלו לאשר בטרם תעדכן את עניין המגבלת נפח של הזכרון החיצוני.
אני למשל כרגע עובד עם נתב דילינק תקן N ישן של בזק גם עם כניסות USB והוא מפענח לי בקלות הרד דיסק נייד 2 טרה מחובר אליו, כמובן שהנתב מעודכן לגרסת קושחה אחרונה.
אין לי פתרון לבעיה.
מה שכן, ניסיתי עם דיסק און קי בנפח 4 גיגה וראיתי שהאחסון כן עובד כמו שצריך.
במקור ניסיתי לחבר הארד דיסק בנפח של טרה (שפעל היטב ככונן אחסון ב- tplink 1043nd).
עוד נתון שכנראה רלוונטי - ההארד דיסק הוא WD פספורט. כלומר, מקבל מתח מה-USB בלבד.
המסקנות שלי הן:
1. יתכן והראוטר לא מסוגל לעבוד מול נפחים גדולים.
2. יתכן והראוטר לא מסוגל לספק מספיק מתח להארד דיסק.
3. יתכן ושני המקרים ביחד גורמים לכך שלא יראו את ההארד דיסק.
למרות שבדר"כ אני אדם עקשן, החלטתי לא להמשיך לנסות לעבוד עם ציוד מהסוג הזה ולקבל את זה שהראוטר הזה סתם ראוטר נמוך.
אם אבי יבקש ממני אהפוך את הראוטר למודם בלבד (ראיתי שיש לא מעט מדריכים איך לעשות את זה) ואחבר לו את ה-tplink שהיה לו.
אגב, מערכת הקבצים של ההארד דיסק היא ntfs.
ולידיעה למה טרחתי כל כך זה מאחר וההארד דיסק שהיה מחובר לראוטר שימש ככונן גיבוי אוטומטי לתמונות וקבצים (מזכיר קצת דרופ בוקס). אבי התיאש גם כן מהמודם/ראוטר הזה והוא יגבה את הקבצים לבד באופן ידני.
אני מודה לכולם על הניסיון לעזור ומאחל לכם יום חמישי שמח וסופ"ש טוב.
מה שכן, ניסיתי עם דיסק און קי בנפח 4 גיגה וראיתי שהאחסון כן עובד כמו שצריך.
במקור ניסיתי לחבר הארד דיסק בנפח של טרה (שפעל היטב ככונן אחסון ב- tplink 1043nd).
עוד נתון שכנראה רלוונטי - ההארד דיסק הוא WD פספורט. כלומר, מקבל מתח מה-USB בלבד.
המסקנות שלי הן:
1. יתכן והראוטר לא מסוגל לעבוד מול נפחים גדולים.
2. יתכן והראוטר לא מסוגל לספק מספיק מתח להארד דיסק.
3. יתכן ושני המקרים ביחד גורמים לכך שלא יראו את ההארד דיסק.
למרות שבדר"כ אני אדם עקשן, החלטתי לא להמשיך לנסות לעבוד עם ציוד מהסוג הזה ולקבל את זה שהראוטר הזה סתם ראוטר נמוך.
אם אבי יבקש ממני אהפוך את הראוטר למודם בלבד (ראיתי שיש לא מעט מדריכים איך לעשות את זה) ואחבר לו את ה-tplink שהיה לו.
אגב, מערכת הקבצים של ההארד דיסק היא ntfs.
ולידיעה למה טרחתי כל כך זה מאחר וההארד דיסק שהיה מחובר לראוטר שימש ככונן גיבוי אוטומטי לתמונות וקבצים (מזכיר קצת דרופ בוקס). אבי התיאש גם כן מהמודם/ראוטר הזה והוא יגבה את הקבצים לבד באופן ידני.
אני מודה לכולם על הניסיון לעזור ומאחל לכם יום חמישי שמח וסופ"ש טוב.