לבעלי מסכי ה 3D
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
יש לי סוני 828, המשקפיים במגירה ומעולם לא הוצאו משם...
קניתי את המסך רק מכיוון שאיכות התמונה שלו ריצתה אותי, לא משתמש לא בסמארט ולא בתלת-מימד,
לצערי - מסכי הדגל והמסכים הטובים מבחינת תמונה - מגיעים אוטומטית גם עם סמארט\תלת-מימד
ואין לך אפשרות לבחור למשל "828 - בלי תלת מימד" ו"828 - עם תלת מימד" אלא אתה מתחייב לדגם כמו שהוא ומשלם על כך בהתאם...
תלת מימד נחמד ליומיים הראשונים שהטלויזיה אצלך ואתה מראה לחברים קטע\2 מיוטיוב בתלת מימד וכולם אומרים "איזה יופי", ואחרי זה זה במגירה...
כמובן דעתי בלבד.
קניתי את המסך רק מכיוון שאיכות התמונה שלו ריצתה אותי, לא משתמש לא בסמארט ולא בתלת-מימד,
לצערי - מסכי הדגל והמסכים הטובים מבחינת תמונה - מגיעים אוטומטית גם עם סמארט\תלת-מימד
ואין לך אפשרות לבחור למשל "828 - בלי תלת מימד" ו"828 - עם תלת מימד" אלא אתה מתחייב לדגם כמו שהוא ומשלם על כך בהתאם...
תלת מימד נחמד ליומיים הראשונים שהטלויזיה אצלך ואתה מראה לחברים קטע\2 מיוטיוב בתלת מימד וכולם אומרים "איזה יופי", ואחרי זה זה במגירה...
כמובן דעתי בלבד.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
זה עניין של טעם אישי. אני מאד אוהב סרטים בתלת מימד וצופה בכל סרט שיוצא בפורמט הזה, בדרך כלל זה נע סביב אחד-שניים בחודש בערך. גם משפחה וחברים שקפצו אליי לסרט מאד מאד התלהבו ותיארו את זה כחוויה.
לעומתם, תשמע המון אחרים שיגידו שזה גימיק לא שימושי.
תאלץ להתרשם מזה בעצמך ולקבל החלטה.
רק אציין שבעבר, לפניי שקניתי מסך LG עם תלת מימד פאסיבי, צפיתי בסרט אצל חבר עם פלזמה של סמסונג ודי סבלתי מזה למען האמת. הרגשתי שזה נחמד ומגניב אבל משהו עם האקטיבי הזה הציק לי. זה גם הרגיש לי איטי ומרצד וגם היה כהה משמעותית מסרט בפורמט רגיל. חוויה לא משהו.
בפאסיבי אצלי אני נהנה מכל שנייה, פשוט תענוג.
לעומתם, תשמע המון אחרים שיגידו שזה גימיק לא שימושי.
תאלץ להתרשם מזה בעצמך ולקבל החלטה.
רק אציין שבעבר, לפניי שקניתי מסך LG עם תלת מימד פאסיבי, צפיתי בסרט אצל חבר עם פלזמה של סמסונג ודי סבלתי מזה למען האמת. הרגשתי שזה נחמד ומגניב אבל משהו עם האקטיבי הזה הציק לי. זה גם הרגיש לי איטי ומרצד וגם היה כהה משמעותית מסרט בפורמט רגיל. חוויה לא משהו.
בפאסיבי אצלי אני נהנה מכל שנייה, פשוט תענוג.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
לדעתי כמו ש-tomer953 אמר זה נחמד לכמה ימים הראשונים ואח״כ המשקפיים שוכבות במגירה.
לא כל סרט יוצא בתלת מימד ומעטים הסרטים שבאמת שווה לראות אותם בתלת-מימד.
לכן, לשלם יותר על משהו שככל הנראה לא תשתמש בו הרבה במקרה הטוב או שישב במגירה במקרה הרע נראה לי מיותר.
לא כל סרט יוצא בתלת מימד ומעטים הסרטים שבאמת שווה לראות אותם בתלת-מימד.
לכן, לשלם יותר על משהו שככל הנראה לא תשתמש בו הרבה במקרה הטוב או שישב במגירה במקרה הרע נראה לי מיותר.
כל סרט שזמין ב3D אני צופה בו כך.
אני נהנה מהחוויה, וחושב שהיא בהחלט מוסיפה לסרט.
אני נהנה מהחוויה, וחושב שהיא בהחלט מוסיפה לסרט.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אין כמו תלת מימד איכותי (לא כל סרט שיוצא בתלת מימד מצדיק צפייה בתלת אבל כשזה טוב - זה מהפנט)
חוץ מזה שזה לא רלוונטי לשאול כי היום כמעט כל מסך איכותי כבר מגיע עם תלת
חוץ מזה שזה לא רלוונטי לשאול כי היום כמעט כל מסך איכותי כבר מגיע עם תלת