שאלה בקשר לשמיעה ברסיבר פיוניר vsx-322
ישלי רסיבר פיוניר vsx-322 ומערכת רמקולים של ימאאה 5.1 עם סאב אקטיבי ורמקולים ימאאה pp201.
עכשיו ישלי כמה שאלות -
1 - חיברתי לרסיבר כבל אוקס ששמנו אני שומע את המוזיקה אבל ישלי הרגשה שרק השתי קדמים והסאנטר פועלים ( הסאב נכנס לפעמים ונדלק ורוב לא נדלק ) איך אני מגדיר שאני ישמע מכל ה5 רמקולים?
2- על איזה מצב הכי טוב להשים את המערכת יש כל ה Surround Sound Formats ואני בקושי מצליח להבדיל בינהם מה עדיף , רוב השימוש הוא במוזיקה וסרטים.
3-לגבי הסאב הוא מוגדר ברסיבר שיפעל ועל x.over של 80 לרוב הוא בכלל לא נדלק לי ואני צריך ידני להדליק אותו (ברסיבר הכפתור על low ) מה אני צריך לשנות כדי שיפעל לבד.
4- שיחקתי קצת עם השלט ויש פונקציה של midnight משהו יכול להסביר מה זה בדיוק??
תודה רבה לעוזרים!!!
עכשיו ישלי כמה שאלות -
1 - חיברתי לרסיבר כבל אוקס ששמנו אני שומע את המוזיקה אבל ישלי הרגשה שרק השתי קדמים והסאנטר פועלים ( הסאב נכנס לפעמים ונדלק ורוב לא נדלק ) איך אני מגדיר שאני ישמע מכל ה5 רמקולים?
2- על איזה מצב הכי טוב להשים את המערכת יש כל ה Surround Sound Formats ואני בקושי מצליח להבדיל בינהם מה עדיף , רוב השימוש הוא במוזיקה וסרטים.
3-לגבי הסאב הוא מוגדר ברסיבר שיפעל ועל x.over של 80 לרוב הוא בכלל לא נדלק לי ואני צריך ידני להדליק אותו (ברסיבר הכפתור על low ) מה אני צריך לשנות כדי שיפעל לבד.
4- שיחקתי קצת עם השלט ויש פונקציה של midnight משהו יכול להסביר מה זה בדיוק??
תודה רבה לעוזרים!!!
Midnight הכוונה שאם אתה שומע נמוך מעל 20db בחוגה בדרך כלל
אז הפונקציה הזו מגבירה את הבאסים ואת והאפקטים כמו בלאודנס אך יותר מכוון לסרטים בלילה....
אז הפונקציה הזו מגבירה את הבאסים ואת והאפקטים כמו בלאודנס אך יותר מכוון לסרטים בלילה....
הבנתי תודה רבה אחי , ישלך אולי מושג בקשר לשאר הדברים??
שמתי לב שהוא מוגדר על ext.sterro אני שומע מהרמקולים האחורים אבל עדין חלש יחשית לעומת
הקדימה.
ניסתי בהגדרות לשחק ולהשים את האחורים על large ולא small אבל אל עזר.
תודה על העזרה
שמתי לב שהוא מוגדר על ext.sterro אני שומע מהרמקולים האחורים אבל עדין חלש יחשית לעומת
הקדימה.
ניסתי בהגדרות לשחק ולהשים את האחורים על large ולא small אבל אל עזר.
תודה על העזרה