התחדשתי...MARANTZ 2330B
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
עוד מפלצת לאוסף ! שמתווסף לאחיו הבכור 2385
הרסיבר שמור נפלא חיצונית ופנימית,אבל...(אני חייב אתגרים,נכון?) הוא משמש כ-פרה עם רדיו בלבד ...הוציאו לו את הקרביים...את המיץ...את כל לוח ההגברה הכולל את גופי הקירור+הטרנזיסטורים+הלוח ! (ראו תמונות)
עד כה לא מצאתי את האמור...למישהו יש עצה היכן לברר?
אני מאמין גדול בפתגם ''כל רסיבר(כלב) בא יומו'' ולכן אהיה סבלני עד שאמצא את הנדרש.
למי שזוכר ולמי ששכח,למעלה משנה לקח לי למצוא לבסוף את השנאי המקורי למרנץ 2385 .
הרסיבר שמור נפלא חיצונית ופנימית,אבל...(אני חייב אתגרים,נכון?) הוא משמש כ-פרה עם רדיו בלבד ...הוציאו לו את הקרביים...את המיץ...את כל לוח ההגברה הכולל את גופי הקירור+הטרנזיסטורים+הלוח ! (ראו תמונות)
עד כה לא מצאתי את האמור...למישהו יש עצה היכן לברר?
אני מאמין גדול בפתגם ''כל רסיבר(כלב) בא יומו'' ולכן אהיה סבלני עד שאמצא את הנדרש.
למי שזוכר ולמי ששכח,למעלה משנה לקח לי למצוא לבסוף את השנאי המקורי למרנץ 2385 .
Marantz 2330b
תתחדש
רסיבר מרנץ מהסדרות הגבוהות אחלה מציאה נמכר באיבי במחיר מעל 3 אלף ש״ח , נדיר ביותר בארץ למצוא מכשיר כזה למרות המצב שלו . המוכר היה הוגן ומכר אותו בחצי מחיר אין ספק מציאה , בנוגע לחלקים צריך לחכות בסבלנות אולי אפשר לקחת חלקים מדגם דומה ולעשות להם התאמה לדגם הספיציפי .
אפשר להוריד את ה- s.m לבקש ממשהו שבונה מעגלים אלקטרוניים לבנות מעגל הגברה לרסיבר להזמין חלקים ולהדפיס את המעגל ולהלחים הכל אולי גם לשדרג את המעגל .
יש פה בפורום שרשור על בניית מעגל חדש לרסיבר סנסוי 9090db שהצליח ואף המעגל המחודש שופר ושודרג מן המעגל המקורי , אולי אפשר לעשות אותו דבר .
בהצלחה אחלה מציאה
רסיבר מרנץ מהסדרות הגבוהות אחלה מציאה נמכר באיבי במחיר מעל 3 אלף ש״ח , נדיר ביותר בארץ למצוא מכשיר כזה למרות המצב שלו . המוכר היה הוגן ומכר אותו בחצי מחיר אין ספק מציאה , בנוגע לחלקים צריך לחכות בסבלנות אולי אפשר לקחת חלקים מדגם דומה ולעשות להם התאמה לדגם הספיציפי .
אפשר להוריד את ה- s.m לבקש ממשהו שבונה מעגלים אלקטרוניים לבנות מעגל הגברה לרסיבר להזמין חלקים ולהדפיס את המעגל ולהלחים הכל אולי גם לשדרג את המעגל .
יש פה בפורום שרשור על בניית מעגל חדש לרסיבר סנסוי 9090db שהצליח ואף המעגל המחודש שופר ושודרג מן המעגל המקורי , אולי אפשר לעשות אותו דבר .
בהצלחה אחלה מציאה
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
הי חברים,
אחלה רסיבר... רמי תתחדש!!!\
מחשבות כפירה של שבת בבוקר...
אני לא בטוח שהייתי מחכה ל POWER STAGE המקורי!!! (ויסלחו לי כל המרץיונרים שאני מחלל את קדושת הרסיברים שלהם...)
הייתי שם שני מודולים דיגיטאלים (100-300 W לערוץ) יש של I2C (או של כמה חברות אחרות), לא מתחמם, נשמע נהדר, לא תופס מקום ולא עושה פיפי על השטיח!!!
ושומע בו תוך 3 ימים ועוד יותר טוב מהמקורי..
טוב אני מקווה שסול מארנץ לא מתהפך עכשיו בקיברו אבל אי אפשר (ולא צריך?) לעצור את גלגלי הקידמה...
אחלה רסיבר... רמי תתחדש!!!\
מחשבות כפירה של שבת בבוקר...
אני לא בטוח שהייתי מחכה ל POWER STAGE המקורי!!! (ויסלחו לי כל המרץיונרים שאני מחלל את קדושת הרסיברים שלהם...)
הייתי שם שני מודולים דיגיטאלים (100-300 W לערוץ) יש של I2C (או של כמה חברות אחרות), לא מתחמם, נשמע נהדר, לא תופס מקום ולא עושה פיפי על השטיח!!!
ושומע בו תוך 3 ימים ועוד יותר טוב מהמקורי..
טוב אני מקווה שסול מארנץ לא מתהפך עכשיו בקיברו אבל אי אפשר (ולא צריך?) לעצור את גלגלי הקידמה...
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
תתחדש
.כמה מרנצים יש לך כבר?
ולמה פרקו מהרסיבר את כל יחידת הפאוור שלו?
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

תודה למברכים ותודה על העצות(f)
הראל, אני נוטה דווקא להמתין ולקוות למצוא את המקור,במידה ולא יסתדר,נחשוב על עצתך.
קוש, יש לי שני מרנצים, 2385 ו 2330B אם יפלו על הדרך עוד מפלצות אז בכיף..מדוע פירקו את ההגברה? ככה הבעלים הקודם רכש אותו,אני מאמין שהייתה תקלה ושלפו אותם לשם תיקון...ולא החזירו אותם ! הבעלים הקודם לא יכול לעזור בנושא.
שמוליק, חיברתי את ה 2330B ל 9090DB ובתור פרה הסאונד בהיר ומודגש יותר,כאילו נוסף אקולייזר.
שמתי לב דווקא שיחידות ההגברה החסרות דומות להפליא את מה שנמצא בתוך ה 2385 שלי...כאילו רק לשלוף ולהעביר:idea:
הראל, אני נוטה דווקא להמתין ולקוות למצוא את המקור,במידה ולא יסתדר,נחשוב על עצתך.
קוש, יש לי שני מרנצים, 2385 ו 2330B אם יפלו על הדרך עוד מפלצות אז בכיף..מדוע פירקו את ההגברה? ככה הבעלים הקודם רכש אותו,אני מאמין שהייתה תקלה ושלפו אותם לשם תיקון...ולא החזירו אותם ! הבעלים הקודם לא יכול לעזור בנושא.
שמוליק, חיברתי את ה 2330B ל 9090DB ובתור פרה הסאונד בהיר ומודגש יותר,כאילו נוסף אקולייזר.
שמתי לב דווקא שיחידות ההגברה החסרות דומות להפליא את מה שנמצא בתוך ה 2385 שלי...כאילו רק לשלוף ולהעביר:idea:
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
הי
אם כך אני מציע לשאול את החבר הזה: אם יש לו דרגת POWER
http://www.ebay.com/itm/Marantz-2330B-R ... 3a95ae1ddb
שבוע טוב ובהצלחה
אם כך אני מציע לשאול את החבר הזה: אם יש לו דרגת POWER
http://www.ebay.com/itm/Marantz-2330B-R ... 3a95ae1ddb
שבוע טוב ובהצלחה
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

הראל, שלחתי לו הודעה כבר שלשום...עדיין לא השיב לי.
שלומי תודה אבל הורדתי את זה מהרשת.
שלומי תודה אבל הורדתי את זה מהרשת.