התלבטות - מחשב ניייד או טבלט
-
m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אני מעוניין לקנות טבלט או מחשב נייד עבור הורדת סרטים וצפייה בהם בבסיס.
כמובן שאין וויפיי בבסיס כך שהורדת התכנים תהיה רק בבית בסופ"שים או שימוש בוויפי דרך הסלולר.
האם בכלל ניתן להוריד באמצעות תכנת הורדה בטבלט ?
מה עדיף לקנות ? מחשב נייד או טבלט ?
מה יהיו ההבדלים במחירים בשתי האופציות ?
כמובן שאין וויפיי בבסיס כך שהורדת התכנים תהיה רק בבית בסופ"שים או שימוש בוויפי דרך הסלולר.
מה יהיו ההבדלים במחירים בשתי האופציות ?
It's Five O'Clock Somewhere
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
באנדרואיד אני יודע שניתן להוריד קבצים - אני מניח שב-ios הדבר גם אפשרי אבל אין לי יותר מדי נסיון עם זה.m3csl כתב:אני מעוניין לקנות טבלט או מחשב נייד עבור הורדת סרטים וצפייה בהם בבסיס.
מה יהיו ההבדלים במחירים בשתי האופציות ?...
מה עדיף ? לדעתי לשם צפייה בסרטים הייתי הולך על טאבלט מטעמי משקל ונוחות.
לגבי הבדלים במחירים - תלוי על איזה טאבלט תלך. יש זולים מאד ויש יקרים מאד. כנ״ל לגבי מחשבים ניידים. תצטרך להיות יותר ספציפי.
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
לאנדרואיד יש כמה תוכנות להורדת טורנטים בוודאות - אני משתמש באחת מהן בגלקסי S3 שלי. 
לגבי IOS - מסתבר שהייתה לאחרונה אפליקציה אחת בחנות של אפל אבל בינתיים היא הוסרה ממנה ולא תשוב אליה יותר כך שלא הייתי בונה יותר מדי על טאבלטים של אפל.
יש גם טאבלטים עם מערכת הפעלה מלאה של חלונות 8 או 8.1 - גם להם (כמובן) יש תוכנות להורדת טורנטים וגם הם יכולים לבוא בחשבון.
לגבי IOS - מסתבר שהייתה לאחרונה אפליקציה אחת בחנות של אפל אבל בינתיים היא הוסרה ממנה ולא תשוב אליה יותר כך שלא הייתי בונה יותר מדי על טאבלטים של אפל.
יש גם טאבלטים עם מערכת הפעלה מלאה של חלונות 8 או 8.1 - גם להם (כמובן) יש תוכנות להורדת טורנטים וגם הם יכולים לבוא בחשבון.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
הורדת סרטים דרך הסלולאר זה לא רלוונטי - אחרי 3 או במקרה הטוב 5 ג'יגה של תעבורה תקבל הורדת מהירות דראסטית להמשך החודש.
ממליץ לך לרכוש טאבלט נורמאלי עם מסך IPS (או טכנולוגיה אחרת בעלת מאפיינים דומים) בעל רזולוציה גבוהה. כך תהנה מאיכות צפיה יותר טובה וחיי סוללה ארוכים יותר מאשר עם מחשב נייד.
המחיר כמובן זול יותר.
ממליץ לך לרכוש טאבלט נורמאלי עם מסך IPS (או טכנולוגיה אחרת בעלת מאפיינים דומים) בעל רזולוציה גבוהה. כך תהנה מאיכות צפיה יותר טובה וחיי סוללה ארוכים יותר מאשר עם מחשב נייד.
המחיר כמובן זול יותר.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.