Forcefield 4 jl audio e110 חוות דעת אישית

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
royla פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #1 

אז ככה, הלכתי לאחד מהחנויות האהובות עלי-קרוסאובר מאלנבי-שם אני פוגש את ידידיי- שלומי הבעלים של החנות בעל ניסיון רב ומקצוען, ואיתו עובד רועי המקסים והמקצועי.

שלומי ורועי מכירים אותי כמה שנים ותמיד מקבלים אותי עם חיוך, סבלנות והמון אהבה. (l)

ביקשתי מהם לניסיון את 2 הסאבים להתרשמות ומיד קיבלתי אותם. איזה כייף!!:D

התחיל בכך שיש לי את הסאב של b & w 610 טוב לי איתו !אבל פה באתר כולם משדרגים סאבים ומדליקים לי את מחלת השידרוגיטיס!!

אז אתחיל בסאב שיותר אהבתי-הכל עניין של טעם אישי –הרכב הסט אפ ואקוסטיקה.

jl audio e110
נפלה לי הלסת!!

רמקול נוסף!!!! לתופים ולקונטרה באס-ממש משהו מדהים!!

כל תנועה של הפסנתר-הכינור-אתה ממש שומע את העומק של הכלי, את המיתר שזז!!

הפנץ' הנמוך-זבנג ישר לבטן שלי ולספה-איזה כייף!

סאב שקט,עם צליל נקי מאוד, מדויק מאוד.

Forcefield 4
סאב עם המון נוכחות-המון עומק המון כוח.

אופי שונה מה jl audio e110 יותר אווירה של סאב, הרבה עומק נוכחות עוצמה וצליל נמוך.

כשהייתי בקרוסאובר עם רועי ושלומי-שיר אחרי שיר..אני יותר ויותר אהבתי את ה Forcefield 4 יותר ויותר , באמת סאב איכותי.

את שניהם אהבתי-אבל לסט אפ שלי הם לא מתאימים. אני אוהב צלילים יותר רגועים-אני יושב עם הילדים בסלון והסט אפ שלי הוא בשביל אווירה בבית. אין ספק שמי שמחפש סאב-צריך לבחון את הסאבים הללו!

תודה רבה לשלומי ורועי מקרוסאובר!!(Y)
כיף חיים.

Crossover-Shop
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #2 

כמו תמיד גם אנחנו שמחנו שאתה מגיע וכיף לשרת אותך :)

שלומי :D

new-guy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1802
נתן תודות: 269 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #3 

royla כתב:אז ככה, הלכתי לאחד מהחנויות האהובות עלי-קרוסאובר מאלנבי-שם אני פוגש את ידידיי- שלומי הבעלים של החנות בעל ניסיון רב ומקצוען, ואיתו עובד רועי המקסים והמקצועי.

שלומי ורועי מכירים אותי כמה שנים ותמיד מקבלים אותי עם חיוך, סבלנות והמון אהבה. (l)

ביקשתי מהם לניסיון את 2 הסאבים להתרשמות ומיד קיבלתי אותם. איזה כייף!!:D

התחיל בכך שיש לי את הסאב של b & w 610 טוב לי איתו !אבל פה באתר כולם משדרגים סאבים ומדליקים לי את מחלת השידרוגיטיס!!

אז אתחיל בסאב שיותר אהבתי-הכל עניין של טעם אישי –הרכב הסט אפ ואקוסטיקה.

jl audio e110
נפלה לי הלסת!!

רמקול נוסף!!!! לתופים ולקונטרה באס-ממש משהו מדהים!!

כל תנועה של הפסנתר-הכינור-אתה ממש שומע את העומק של הכלי, את המיתר שזז!!

הפנץ' הנמוך-זבנג ישר לבטן שלי ולספה-איזה כייף!

סאב שקט,עם צליל נקי מאוד, מדויק מאוד.

Forcefield 4
סאב עם המון נוכחות-המון עומק המון כוח.

אופי שונה מה jl audio e110 יותר אווירה של סאב, הרבה עומק נוכחות עוצמה וצליל נמוך.

כשהייתי בקרוסאובר עם רועי ושלומי-שיר אחרי שיר..אני יותר ויותר אהבתי את ה Forcefield 4 יותר ויותר , באמת סאב איכותי.

את שניהם אהבתי-אבל לסט אפ שלי הם לא מתאימים. אני אוהב צלילים יותר רגועים-אני יושב עם הילדים בסלון והסט אפ שלי הוא בשביל אווירה בבית. אין ספק שמי שמחפש סאב-צריך לבחון את הסאבים הללו!

תודה רבה לשלומי ורועי מקרוסאובר!!(Y)
...
Forcefield5 מזל שלא שמעת-היו נופלים לך גם הסתימות...
אבל רועי אני חייב להבין מה קשור סאב לפסנתר?
שים אם איזה סצינה של באטמן,הענק הירוק,MAZE RUNNER
ואז באמת תבין את העוצמה שלו ולמה צריך סאב בכלל,
הקוביית ששבש (ה610)מצויין אבל בגודל של הסלון שלך(גם שלי גדול מאוד)הוא לא מספיק נותן לצערי.

·
40 שנה לך תיזכור..

royla פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

@new-guy
·שלומי אחי היקר.
פסנתר-לפסנתר יש תיבת תהודה.
תקשיב להתחלה של המופע של אדל לדוגמא.
אני משתשמש רק בהופעות!!!שמעתי הופעה עם קונטרה באס ביחד עם הJL ואני אומר לך זה חלומי!!-הכל מדויק!
חזרתי לקוביית הששבש שלי...והבנתי מצוין שהיא קטנה על הסלון שלי,אתה צודק!
לגבי הפורספילד 4-העיף לי את האוזניים והסתימות...אני לא אוהב כזאת עוצמה,אני אוהב סאונד אינטימי חם ומצומצם,לכן גם הJL גדול עלי.
כל סאב יש לו סגנון משלו...
אני ממשיך לחפש מה שיתאים לטעמי האישי.
כיף חיים.

new-guy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1802
נתן תודות: 269 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #5 

(Y)
40 שנה לך תיזכור..

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9034
נתן תודות: 1582 פעמים
קיבל תודות: 1350 פעמים

שליחה #6 

ממש מתחשק לי לקחת את הפורספילד להשוואה ראש בראש מול ה- SVS שלי. נראה לי יהיה מעניין... 8)

רועי - יש מצב שאתה משווה את שניהם אחד מול השני על אותם פרמטרים ורושם מה נראה לך עדיף בכל פרמטר ? ולמה ?
בכל זאת יש פער במחירים בינהם ונראה שהפורספילד נותן תמורה טובה מאוד למחיר שלו ועכשיו הוא גם במבצע לחברי האתר אז בכלל.
והאם הם לא מתאימים כי הם אוברקיל לסלון שלך ? או יותר מדיי אגרסיביים ואי אפשר לפתור את זה עם כיול או שינוי הגדרות בחלל הנוכחי ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

royla פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

@avihuli
· אשמח מאוד!! אם תבוא עם הsvs אלי הבית.תאמין לי שאתן לך ולכולם פירוט מצוין של מה הסאונד וההשוואות.רק תגיד מתי לאסוף אותך...
כיף חיים.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9034
נתן תודות: 1582 פעמים
קיבל תודות: 1350 פעמים

שליחה #8 

royla כתב:@avihuli
· אשמח מאוד!! אם תבוא עם הsvs אלי הבית.תאמין לי שאתן לך ולכולם פירוט מצוין של מה הסאונד וההשוואות.רק תגיד מתי לאסוף אותך...
...
התכוונתי לבדיקה של הגולדן אצלי בבית בחלל שלי.
ומבחינת ההשוואה הכוונה הייתה ע"ב מה שבדקת אצלך על אותם פרמטרים כי כרגע לא הצלחתי להבין במי היית בוחר ולמה ?
·
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

royla פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

@avihuli
·
אוףףףף חבל....חחח ברוח טובה הכל בסדר(l)

בכוונה הדביק לפה את הרשמים שלך על הsvs שרשמת ממש לאחרונה: ובהמשך את דעתי .

אבי-"אחרי כמה סשנים של האזנה לסגנונות שונים של מוזיקה וסרטים להלן סיכום הרשמים שלי מה- SB-2000 (לעומת הפולק PSW110 הקודם):

* ה- SVS מאוד מאוד שקוף וניטרלי בניגוד לפולק שלדעתי צבע את הסאונד. אני לא יודע אם זה לחיוב או לשלילה אבל זה מציף את איכות המקור המושמע. מה שיש זה מה שמקבלים בלי תוספות...
>>> מכאן אני גוזר את ההנחה שה- SVS מתפקד כסאב לעומת הפולק שמתפקד קצת יותר כמו רמקול.

אני אומר(רועי):הJL מאוד שקוף וניטרלי,מאוד שקט , בניגוד לפורספילד שנותן צבע לסאונד-הפורספיד כל הזמן עובד!
מכאן אני הייתי מגדיר זאת הפוך(וזה עניין של הגדרה בלבד) הפורספילד משמש כסאב! נמוך מאוד הרבה "אוממ" הרבה חום של סאונד והרבה עומק! ונמוך!,הרבה "פעימות" של סאב.את הJL-אני אישית הייתי מגדיר "כרמקול"-במובן החיובי דווקא!! כי זה בדיוק מה שחסר ברמקולים שלי-התופים,תיבת התהודה של הפסתר והכינור,הקונטרהבאס-כל מיתר היה מולי!!פנץ ישר לבןטןאני הגדרתי אותו כרמקול נוסף שמספק לי את הצלילים המדויקים שחסרים-של הבאס והסאב-אבל מדויקים!
לא מתווכח על ההגדרות-רק רוצה להבהיר מה דעתי. מבחינתי הJL הוא ה"רמקול"החסר במערכת.

אבי-* הבאס ב- SVS הוא מאוד מאוד פאנצ'י, מאוד הדוק, מאוד מרוסן ומאוד נמוך. ובכוונה ציינתי "מאוד" כי הסאונד מגיע בצורה מאוד מזוקקת ומרוכזת, ויחד עם זאת מאוד עדינה ומדוייקת. בניגוד לפולק שהוא יותר בומי, אגרסיבי ומורגש (מבחינת כיווניות).

רועי-אני מגדיר פחות או יותר כמוך-הSVS ממש דומא לJL והפולק (ששמעתי אותו) דומא לפורספילד,אבל אומר-וזה דעתי האישית-הפורספילד -הרבה יותר חזק עמוק ונמוך מהפולק-לי אישית זה הרבה יותר מידי על האוזניים שלי.

אבי:>>> זה השינוי הכי גדול מבחינתי כי בפולק ממש היו מרגישים את הבומים ובדיעבד את החוסר דיוק, כאילו יש המון אפור לעומת ה- SVS שיש או שחור או לבן - אין באמצע. זה שינוי שהאוזן צריכה להתרגל מבחינת הסאונד "החדש". אני עדיין מנסה באמצעות שינוי הגדרות שונות לקבל את הסאונד שהייתי רגיל אליו וזה בלתי אפשרי. אני חושב שזה גם נעוץ בעובדה שהקודם היה פורטד והנוכחי הוא סגור.
אני מוצא את עצמי לפעמים מסתכל עליו לוודא שהוא עובד כי הסאונד פשוט לא כיווני ובפולק הייתי ישר מזהה מאיפה הבאס מגיע וב- SVS לא, הוא פשוט נמצא בחלל ומשתלב בצורה מיטבית עם שאר הסט כמקשה אחת.

רועי:הפורספילד זה לא בום-זה "אומממ" מאוד נמוך! ופעימות - עמוקים ונמוכים!ישר לאוזן ולגוף. ובנוסף אומר-מהיר ומדויק.
הJLהרבה יותר שקט, וגם מדויק מאוד-לא פחות עוצמתי!! שלא יהיה ספק- שניהם חזקים מאוד!!!-הסגנונות שונים.
הייתי מגדיר את הפורספילד כ"פעימת סאונד" ואת הJL כמו גלי הדף-"טק"מהיר, כמו כדור אוויר לבטן.

אבי-* לא הצלחתי להגיע למצב שאני יכול לחנוק את ה- SVS, גם לא בעוצמות גבוהות. מבחינתו - תגביר עוד ותן יותר גז - אין בעיה...

רועי-שני הסאבים פירקו לי את הבית!
נגיד ככה-אם היה JL 8 אינצ'-הייתי בודק אותו.

בשורה התחתונה-דעתי האישית וטעמי האישי-יותר אוהב את הJL.

הסיבה שלא קנית-חזק מידי בשבילי.
כיף חיים.

royla פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

avihuli כתב:ממש מתחשק לי לקחת את הפורספילד להשוואה ראש בראש מול ה- SVS שלי. נראה לי יהיה מעניין... 8)

רועי - יש מצב שאתה משווה את שניהם אחד מול השני על אותם פרמטרים ורושם מה נראה לך עדיף בכל פרמטר ? ולמה ?
בכל זאת יש פער במחירים בינהם ונראה שהפורספילד נותן תמורה טובה מאוד למחיר שלו ועכשיו הוא גם במבצע לחברי האתר אז בכלל.
והאם הם לא מתאימים כי הם אוברקיל לסלון שלך ? או יותר מדיי אגרסיביים ואי אפשר לפתור את זה עם כיול או שינוי הגדרות בחלל הנוכחי ?
...
·
כמו שרשמתי-כל אחד עם הסאב שהוא יותר אוהב-שיותר מטעים לטעמו ולאוזניו.
הם לא אוברקיל לסלון שלי-הם אוברקיל לאוזניים שלי-יש לי סלון גדול-הגובה של התיקה מגיע עד כ7 מטר בסלון!!
אני בטוח שאם היה מעניין אותי סרטים-אז שניהם היו ממש מעניינים!
כיול-יש לי את האונקיו 818-יש לו את מערכת הכיול המתקדמת של אודיסי! שמטפלת בכיול של הסאב!!
להנמיך עוד את הווליום?מתחת להגדרות?-לא רוצה,וגם סיגנון הסאב שאני מחפש-יותר לכיוון מה שיש לי היום b & w610....
ממשיך לחפש.
יותר התחברתי לJL אבל הוא "השתלט" לי על הבמה של הסאונד,אם הייתי מחפש לשמוע סטריאו ביחד עם סאב אז זה היה נהדר.

אותי מעניין הופעות.
קח דוגמא למשהו אינטימי ויפה:

כיף חיים.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #11 

רועי, אתה חייב לעצמך לנסות את הסאבים של ASW, כגון ה-OPUS שחזום סקר במבחן הסאבים הגדול בזמנו.

royla פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

@epony
·
אור ידידי,למה אתה חושב כך?
אני כן שומע בווליום גבוה.8 אינצ בסופו של דבר יהיה חלש ממה שיש לי היום,אתה לא חושב?
בכיף אנסה כל סאב אבל זה נראה לי פחות ממה שיש לי כרגע.לא?
כיף חיים.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #13 

רועי
ממה שאתה מתאר יש לי הרגשה שהרמקולים שלך לא ממש עונים על הדרישות שלך .במקום לנסות ולהשלים את החסר ברמקולים בעזרת סאב, כזה או אחר, לא נכון יהיה לנסות ולשדרג רמקולים לכאלו שיתנו לך את מה שחסר לך היום ?

חומר למחשבה

royla פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

istarmini כתב:רועי
ממה שאתה מתאר יש לי הרגשה שהרמקולים שלך לא ממש עונים על הדרישות שלך .במקום לנסות ולהשלים את החסר ברמקולים בעזרת סאב, כזה או אחר, לא נכון יהיה לנסות ולשדרג רמקולים לכאלו שיתנו לך את מה שחסר לך היום ?

חומר למחשבה
...
·
יואב-גורו שלי!

באמת אני חושב יותר ויותר לבדוק אולי לשדרג את הרמקולים b&w cm9 שלי,אבל זה רק בגלל מחלת "שידרוגיטיס"-אני ממש אוהב את הרמקולים הללו אבל תמיד פתוח לשידרוג!!:D

לדעתי-וגם במבחן הרמקולים הגדול-לא חסר להם באס- http://www.hometheater.co.il/p-1.article04379.html
אני כן חושב לנסות קודם כמה רמקולים לפני שאחליף את הסאב....אבל אני כבר ב"שווונג" של סאבים אז אנסה כמה סאבים בשבועות הבאים.

שיחקתי עם זוויות של הרמקול ומרחק מהקיר וזה כן שיפר את הבאס שיוצא מהרמקולים-אני מחפש את גל ההדף -והצליל המדויק שנותן הסאב-בסיגנון הJL אולי אגב זה יהיה SVS...לא ניסיתי...לצערי אין לי דרך לנסות:cry: .

אני יותר ויותר מאמין-שלטעמי האישי-אני צריך סאב יותר חזק של b&w וזהו...
כיף חיים.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #15 

royla כתב:
...
...
·
כמו שרשמתי-כל אחד עם הסאב שהוא יותר אוהב-שיותר מטעים לטעמו ולאוזניו.
הם לא אוברקיל לסלון שלי-הם אוברקיל לאוזניים שלי-יש לי סלון גדול-הגובה של התיקה מגיע עד כ7 מטר בסלון!!
אני בטוח שאם היה מעניין אותי סרטים-אז שניהם היו ממש מעניינים!
כיול-יש לי את האונקיו 818-יש לו את מערכת הכיול המתקדמת של אודיסי! שמטפלת בכיול של הסאב!!
להנמיך עוד את הווליום?מתחת להגדרות?-לא רוצה,וגם סיגנון הסאב שאני מחפש-יותר לכיוון מה שיש לי היום b & w610....
ממשיך לחפש.
יותר התחברתי לJL אבל הוא "השתלט" לי על הבמה של הסאונד,אם הייתי מחפש לשמוע סטריאו ביחד עם סאב אז זה היה נהדר.

אותי מעניין הופעות.
קח דוגמא למשהו אינטימי ויפה:

...
·אחת ההופעות שאני לא מפסיק להתלהב ממנה כל פעם מחדש וכבר צפיתי עשרות פעמים.חוויה לאוזניים וגם לעיניים חחחחח

ויש לי גם את זו
http://www.blu-ray.com/movies/Chris-Bot ... u-ray/433/

הופעה מדהימה

royla פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

@istarmini
·
היי יואב-זה בהחלט אחת ההופעות עם הסאונד הכי טוב שפגשתי!!!

אתן דוגמא עם השיר הזה למה אני אוהב:וזה תופס לגבי כל ההופעות.זה טעמי האישי.

1-שהקול של הזמרים יהיה חם אמיתי ומרגש.

2-המיקום של הזמרים -באיזור הטלויזיה-אני לא אוהב שהבמה קידמית.

3-החצצורה של כריס בוטי המדהים-חמה -הייתי מגדר-לשמוע את הנחושת של החצצורה.לא צורם לא בולט לא צווחני.

4-ההרגשה שיש לי-אני יושב שורה ראשונה ,לבד,על כסא עץ מול כל הבמה הגדולה הזאת והם שרים זאת בסלון הקטן שלי-לא באולם הופעות גדול-אתה שומע את האקו שיש באולם אבל בצורה אינטימית-לא בומבסטית גדולה ומשתלטת.

5-הקטע של הקונטרה באס לקראת סוף השיר ביחד עם הסאב והרמקולים-הבאס כאילו מתקפל פנימה ואחוצה כמו דפיקות לב.

-כל קלי הנגינה מקיפים את הזמרים ומלווים אותם מאחורה ובצדדים של הזמרים-מקסימום שקלי הנגינה יהיו ארמוניים לגובה הצליל של הזמר.

אתן דוגמא נוספת

הקול של הזמרת צריך להיות במרכז הבמה,צליל מתוק, מצומצם,הייתי מגדיר צלילי מונו ולא סטריאו! אח"כ לשמוע את הפסנתר מלווה אותה עם תיבת התהודה המדהימה.
הכל צריך להיות כאילו אני נמצא איתם לבד בחזרות לקראת ההופעה-הכל אישי-אני והם..בלי בומבאסטיות וגודל.
כיף חיים.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #17 

royla כתב:@istarmini
·
היי יואב-זה בהחלט אחת ההופעות עם הסאונד הכי טוב שפגשתי!!!

אתן דוגמא עם השיר הזה למה אני אוהב:וזה תופס לגבי כל ההופעות.זה טעמי האישי.

1-שהקול של הזמרים יהיה חם אמיתי ומרגש.

2-המיקום של הזמרים -באיזור הטלויזיה-אני לא אוהב שהבמה קידמית.

3-החצצורה של כריס בוטי המדהים-חמה -הייתי מגדר-לשמוע את הנחושת של החצצורה.לא צורם לא בולט לא צווחני.

4-ההרגשה שיש לי-אני יושב שורה ראשונה ,לבד,על כסא עץ מול כל הבמה הגדולה הזאת והם שרים זאת בסלון הקטן שלי-לא באולם הופעות גדול-אתה שומע את האקו שיש באולם אבל בצורה אינטימית-לא בומבסטית גדולה ומשתלטת.

5-הקטע של הקונטרה באס לקראת סוף השיר ביחד עם הסאב והרמקולים-הבאס כאילו מתקפל פנימה ואחוצה כמו דפיקות לב.

-כל קלי הנגינה מקיפים את הזמרים ומלווים אותם מאחורה ובצדדים של הזמרים-מקסימום שקלי הנגינה יהיו ארמוניים לגובה הצליל של הזמר.

אתן דוגמא נוספת

הקול של הזמרת צריך להיות במרכז הבמה,צליל מתוק, מצומצם,הייתי מגדיר צלילי מונו ולא סטריאו! אח"כ לשמוע את הפסנתר מלווה אותה עם תיבת התהודה המדהימה.
הכל צריך להיות כאילו אני נמצא איתם לבד בחזרות לקראת ההופעה-הכל אישי-אני והם..בלי בומבאסטיות וגודל.
...
·

בהופעה המדוברת הקטע של יו יו מה מנגן את נעימת הסרט סינימה פארדיסו ,גורמת לי קבוע לעיניים מנצנצות, חוויה מרגשת בטרוף.

ועדין לא דיברנו על קטרין מקפיי המהממת ולוציה מיקראלי שמנגנת את Emmanuel

royla פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

istarmini כתב:
...
...
·

בהופעה המדוברת הקטע של יו יו מה מנגן את נעימת הסרט סינימה פארדיסו ,גורמת לי קבוע לעיניים מנצנצות, חוויה מרגשת בטרוף.

ועדין לא דיברנו על קטרין מקפיי המהממת ולוציה מיקראלי שמנגנת את Emmanuel
...
·
והמתופף האגדי! בהחלט ההופעה הראשונה שאני שם להראות לכל חבר שבא אליי הבית...הרמה הכי גבוהה שאני מכיר.
כיף חיים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”