סוני מבטלת את ההפצה של הקומדיה "הראיון"
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
http://www.imdb.com/news/ni58118978?ref_=hm_nw_tp1
בצעד די חסר תקדים לדעתי, סוני מבטלת את ההפצה של הקומדיה המטורללת הזאת וגם לא תפיץ אפילו בבלו ריי או VOD , אחרי כל הבלגן שזה יצר להם ועם האיומים האחרונים בפיגועי טרור בבתי קולנוע לא פחות.
לפי הטריילר של הסרט שהרעיון הכללי שלו הוא תכנית התנקשות בקים ג'ונג און על ידי 2 כתבים שהוזמנו לראיין אותו, הוא בכלל מוצג שם בתור בחור משעשע שמתחבר עם שני כוכבי הסרט במהלך הביקור שלהם שם והם די מתפרעים שם איתו, ודי צפוי שלא יתנקשו בו. מעניין, אבא שלו לא התחרפן אז מ- team america ?
בצעד די חסר תקדים לדעתי, סוני מבטלת את ההפצה של הקומדיה המטורללת הזאת וגם לא תפיץ אפילו בבלו ריי או VOD , אחרי כל הבלגן שזה יצר להם ועם האיומים האחרונים בפיגועי טרור בבתי קולנוע לא פחות.
לפי הטריילר של הסרט שהרעיון הכללי שלו הוא תכנית התנקשות בקים ג'ונג און על ידי 2 כתבים שהוזמנו לראיין אותו, הוא בכלל מוצג שם בתור בחור משעשע שמתחבר עם שני כוכבי הסרט במהלך הביקור שלהם שם והם די מתפרעים שם איתו, ודי צפוי שלא יתנקשו בו. מעניין, אבא שלו לא התחרפן אז מ- team america ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
אומרים שהפורצים זה האקרים שקשורים לקוריאה שעשו את זה בתור נקמה על זה שבכלל החליטו לצלם סרט שכזה, אז מן הסתם דווקה סרט הזה לא ישחררו.yagel_k כתב:הבוקר שמעתי כתבה בגל"צ בו השמיעו קטע מהסרט.
איך האם השיגו את הקטע?
הבנתי שחלק מהסרטים שנחשפו לפורצים הופצו ברשת, האם ידוע מה עלה בגורלו של הסרט המדובר?...
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
לפי מה שהבנתי לא בטלו, אלא דחו.
בכל מקרה נשמע הזוי, שכמה גיקים של מקלדת (מטעם הדיקטטור) מאיימים על חברה בשווי מליארדים ,שלא לדבר על המעצמה החזקה בעולם ב"תגובה חריפה מ9.11", וסוני מיד יורדים על הברכיים.
יותר משזה הזוי, זה עצוב,מביך ובעיקר פרס לטרור.
אני לא יודע אם ייצא בסוף, אבל ממני הוא יקבל ציון 10 ב IMDB (למרות שלפי הטריילר מכוון לציון 6-7)
זאת יכולה להיות נקמה מתוקה של חובבי הקולנוע בעולם החופשי להכניס אותו לרשימת המובילים בIMDB.
* בעצם אני כבר רואה שאני לא היחיד שחשב על זה,כי כבר עכשיו יש לו ציון 9.2 ...
בכל מקרה נשמע הזוי, שכמה גיקים של מקלדת (מטעם הדיקטטור) מאיימים על חברה בשווי מליארדים ,שלא לדבר על המעצמה החזקה בעולם ב"תגובה חריפה מ9.11", וסוני מיד יורדים על הברכיים.
יותר משזה הזוי, זה עצוב,מביך ובעיקר פרס לטרור.
אני לא יודע אם ייצא בסוף, אבל ממני הוא יקבל ציון 10 ב IMDB (למרות שלפי הטריילר מכוון לציון 6-7)
זאת יכולה להיות נקמה מתוקה של חובבי הקולנוע בעולם החופשי להכניס אותו לרשימת המובילים בIMDB.
* בעצם אני כבר רואה שאני לא היחיד שחשב על זה,כי כבר עכשיו יש לו ציון 9.2 ...
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
את היח"צ הם קבלו בחינם עד לפני שבוע בריבית דריביתof1978 כתב:יצא גם יצא... מנצלים את זה ליח"צ......
כשצפון קוריאה ראתה שזה לא עוזר הם עברו לאיומים מפורשים על רשתות הקולנוע (ה FBI אפילו הנחה חלק מהרשתות להמנע מהקרנת הסרט) ובעקיפין על יפן (סוני חברה יפנית).
אמנם זה נשמע הזוי ומופרך, אבל מסתבר שסוני חוששת מהתנהגות לא שפויה של הצפון קוראנים שמעבר לפגיעה בה,תוביל לפגיעה ביפן (מישהו אמר מנהיג לא שפוי עם נשק גרעיני ?).
התכנון היה לעלות בכריסמס בו יש יש את מירב ההכנסות, ואי עליה להקרנה בתאריך הנקוב רק גורם להם הפסד הכנסות פוטנציאלי.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
כל דאלים גבר