התלבטות קשה - 65H6400 מול 65H7150
שלום לכולם,
אני בד"כ צופה בעניין כאן, והפעם הגיע הזמן שלי...
מתלבט קשות בין 2 דגמים:
Samsung 65H6400
Samsung 65H7150
קראתי המון על 2 הדגמים, ללא ספק 2 טלוויזיות טובות וחדשות, וכמובן שהH7150 עולה על ה-6400 כמעט בכל פרמטר.
אבל -> ה-6400 מיובאת ע"י סמליין היבואן הרשמי לעומת ה-7150 בייבוא מקביל.
מעבר לעובדה של 3 שנות אחריות מול שנה, אמר לי חבר מהתחום שעם ה-7150 תהיה לי בעיה עם ה-Smart TV, לא הבנתי ממש אם הבעיה בתכנים או בעברית ובעצם למה שיהיה הבדל? מה בדיוק היבואן הרשמי עושה עם הטלויזיה בארץ?
מאד התרשמתי מה-Smart TV ב-6400 והייתי רוצה לדעת למה לצפות במידה ואלך על ה-7150.
לגבי המחיר את ה-6400 אפשר להשיג בסביבות 17K לעומת ה-7150 שאני רואה גם ב-13K.
אשמח לשמוע חוות דעת... תודה!
מתלבט קשות בין 2 דגמים:
Samsung 65H6400
Samsung 65H7150
קראתי המון על 2 הדגמים, ללא ספק 2 טלוויזיות טובות וחדשות, וכמובן שהH7150 עולה על ה-6400 כמעט בכל פרמטר.
מעבר לעובדה של 3 שנות אחריות מול שנה, אמר לי חבר מהתחום שעם ה-7150 תהיה לי בעיה עם ה-Smart TV, לא הבנתי ממש אם הבעיה בתכנים או בעברית ובעצם למה שיהיה הבדל? מה בדיוק היבואן הרשמי עושה עם הטלויזיה בארץ?
אשמח לשמוע חוות דעת... תודה!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אין מה לחשוב פעמיים.
h7150.
h7150.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
יש הבדל ענק בין אכויות המסכים אז תחשוב אם האחריות חשובה יותר מהאיכות
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
מרגיז.. בגודל 55" ה h7100 ( המקבילה בארץ ל 7150) עולה כמעט פי 2 מ 46", גם מיבוא מקביל!דוד_גאהאן כתב:שלום לכולם,
מתלבט קשות בין 2 דגמים:
Samsung 65H6400
Samsung 65H7150
אשמח לשמוע חוות דעת... תודה!...
הקפיצה במחיר מ 55" ל 65" היא כ 20% בלבד....
בכל אופן כדאי שתברר היטב מה באמת נותנת האחריות
של דיוידי סנטר. ממה שאני קורא כאן בפורום, סמליין בד"כ
יטפלו בך אם תהיה תקלה בטלויזיה. או שיתקנו או שיחליפו
לטלוויזיה אחרת. אם תתקלקל לך ה h7150, לא בטוח שיהיה
לך עם מי לדבר, ו-13,000 ש"ח ילכו לפח.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא יודע אם ההבדל בין המסכים הוא הבדל של שמיים וארץ לטובת ה- 7150, סה"כ גם ה- 6400 קיבל ביקורות טובות והוא מסך די טוב.
אני בכל אופן, לא הייתי חושב פעמיים ולוקח את ה- H7150 עם שנה אחריות. לדעתי התמחור של סמליין פשוט מוגזם. גם למסך הספציפי הזה וגם בכללי. ככל הנראה אכן תהיה לך בעיה עם הסמארט מפני שה H7150 הוא דגם של צפון אמריקה. אני לא חושב שיש לו תמיכה בעברית ואני גם לא בטוח אם אפשר לפתוח אותה (גם אם כן, זו יכולה להיות סיבה מספקת להתנערות מאחריות של היבואן, אלא אם תסכם עם החנות משהו אחר מראש)
אני לא חושב אבל שזה פקטור בכלל. סמארט בכללי זה פיצ'ר, איך לומר בעדינות, די מעאפן. הביצועים של הסמארטים הכי טובים לא מתקרבים לסמארטפון אנדרואיד סיני זול. הם מנוונים, איטיים יחסית ולא כאלה נוחים.
עדיף לדעתי, במידה ולא ניתן לחבר למסך מחשב HTPC מלא, לחבר למסך איזה סטיק אנדרואיד טוב או אפילו מיני PC כמו ה- CuBox i2.
אני בכל אופן, לא הייתי חושב פעמיים ולוקח את ה- H7150 עם שנה אחריות. לדעתי התמחור של סמליין פשוט מוגזם. גם למסך הספציפי הזה וגם בכללי. ככל הנראה אכן תהיה לך בעיה עם הסמארט מפני שה H7150 הוא דגם של צפון אמריקה. אני לא חושב שיש לו תמיכה בעברית ואני גם לא בטוח אם אפשר לפתוח אותה (גם אם כן, זו יכולה להיות סיבה מספקת להתנערות מאחריות של היבואן, אלא אם תסכם עם החנות משהו אחר מראש)
אני לא חושב אבל שזה פקטור בכלל. סמארט בכללי זה פיצ'ר, איך לומר בעדינות, די מעאפן. הביצועים של הסמארטים הכי טובים לא מתקרבים לסמארטפון אנדרואיד סיני זול. הם מנוונים, איטיים יחסית ולא כאלה נוחים.
עדיף לדעתי, במידה ולא ניתן לחבר למסך מחשב HTPC מלא, לחבר למסך איזה סטיק אנדרואיד טוב או אפילו מיני PC כמו ה- CuBox i2.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
תודה רבה על ההכוונה - רק עכשיו אני שם לב שה-7150 מפורסמת רק ב-2 חנויות. אני די נוטה להעדיף אותה כי היא באמת טובה משמעותית, אני רק צריך להבין בדיוק על מה אני מוותר במסגרת ה-Smart TV והעברית. אין לי בעיה עם תפריט באנגלית, וכתוביות אצלי כבר בקידוד UTF-8 כך שפחות מדאיג אותי (אלא אם כן יש משהו שאני מפספס פה).
אהבתי ב-6400 את נושא ה-Samsung VOD שמביא תכנים יפים ב-HD ואני מניח שפה אאלץ לוותר.
בקיצור, אולי אעשה מחר טיול לכרמיאל ונקווה לבשורות טובות
נראה שיש אותה במלאי, נבדוק אותה, נעבור על תנאי האחריות, נריץ כמה סרטים ב-MKV עם כתוביות SRT ואם הכל ייראה נתקדם...
תודה רבה!
אהבתי ב-6400 את נושא ה-Samsung VOD שמביא תכנים יפים ב-HD ואני מניח שפה אאלץ לוותר.
בקיצור, אולי אעשה מחר טיול לכרמיאל ונקווה לבשורות טובות
נראה שיש אותה במלאי, נבדוק אותה, נעבור על תנאי האחריות, נריץ כמה סרטים ב-MKV עם כתוביות SRT ואם הכל ייראה נתקדם...
תודה רבה!
טוב בשעה טובה קניתי את ה-65H7150 מ-Legacy אחרי שהשתכנעתי סופית שזה הדגם הנכון בשבילי בתקציב הנכון. לצערי אני אמנם אקבל אותה בשבוע הבא אבל אחבר אותה רק כשאכנס לבית החדש עוד כ-3 חודשים
אם לא אתאפק ואחבר, אשלח עדכונים... 
תודה לכל העוזרים ובכלל לפורום הנהדר הזה שהיה ממש כיף לנבור ולקרוא.
בשלב הזה אני עובר לפורומים של XBMC, NUC ושאר הקופסאות המגניבות כדי להשלים את הרכישה...
בשלב הזה אני עובר לפורומים של XBMC, NUC ושאר הקופסאות המגניבות כדי להשלים את הרכישה...
תתחדש, ובהצלחה. 
כדאי לך לבדוק אותה לעומק ישר כשאתה מקבל אותה, גם אם תארוז אותה אח"כ. יכולות להיות בעיות (מסכים הם לא דבר שמיוצר באופן אחיד, ויש גם בעיות שקשורות להובלה), וכדאי לעלות עליהן מוקדם ולדבר עם החנות/יבואן אם צריך.
מה אמור להיות טוב משמעותית לעומת ה-6400?
כדאי לך לבדוק אותה לעומק ישר כשאתה מקבל אותה, גם אם תארוז אותה אח"כ. יכולות להיות בעיות (מסכים הם לא דבר שמיוצר באופן אחיד, ויש גם בעיות שקשורות להובלה), וכדאי לעלות עליהן מוקדם ולדבר עם החנות/יבואן אם צריך.
מה אמור להיות טוב משמעותית לעומת ה-6400?
קודם כל תתחדש .
עדיף לחבר אותה ברגע שאתה מקבל אותה - אפילו בחנות לפתוח ולראות שאין שריטות /מכות ושיש תמונה.
אח"כ בבית לבדוק שאין פיקסלים שרופים , בעיות עננות מוגזמות וכו'..
ואז תאחסן אותה ובדירה החדשה תתקין , תבצע כיול ו.. תהנה .
עדיף לחבר אותה ברגע שאתה מקבל אותה - אפילו בחנות לפתוח ולראות שאין שריטות /מכות ושיש תמונה.
אח"כ בבית לבדוק שאין פיקסלים שרופים , בעיות עננות מוגזמות וכו'..
ואז תאחסן אותה ובדירה החדשה תתקין , תבצע כיול ו.. תהנה .
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

תתחדש. מקווה שתהנה ממנה.
כמו שכבר אמרו לפניי - אני ממליץ לך לבקש הובלה אליך ולא לחכות עם ההתקנה. שיבואו הטכנאים שלהם, יוציאו מהאריזה יחברו ותראו יחד שהכל עובד ותקין. כבר שמעתי על סיפורים (היה פה אפילו מישהו כזה לא מזמן עם מסך פיליפס חדש ויקר) שחיכה עם ההתקנה של המסך כמה חודשים ואז כשהטכנאי הגיע להתקנה, נמצא סדק בפאנל. היבואן והחנות הפילו עליו את האחריות וטענו שהוא גרם לזה בעצמו בהובלה והתנערו מאחריות על המסך.
בקיצור, עדיף לא להיכנס איתם למקומות האלה, גם אם תצליח לצאת מזה אחר כך. הכי נכון זה לפעול לפי הצינורות המקובלים - לבקש הובלה והתקנה אצלך בסמוך לרכישה ככל שניתן. אם הכל בסדר תארוז אותו חזרה לקופסא.
לומר לך את אמת? אני בכלל לא מבין למה לרכוש כל כך הרבה זמן לפני הצורך בו. עוד שלושה חודשים המחיר שלו עוד יכול לרדת או לחלופין ייכנס מסך אחר, טוב יותר, במחיר זהה. אני הייתי מבקש שיספקו לי את המוצר בעוד כמה שיותר זמן או אפילו במועד הכניסה לדירה, ולא משאיר את המסך אצלי לשכב ככה באריזה. (אולי אפילו שווה לבטל עסקה ולהמתין איזה חודש-חודשיים)
כמו שכבר אמרו לפניי - אני ממליץ לך לבקש הובלה אליך ולא לחכות עם ההתקנה. שיבואו הטכנאים שלהם, יוציאו מהאריזה יחברו ותראו יחד שהכל עובד ותקין. כבר שמעתי על סיפורים (היה פה אפילו מישהו כזה לא מזמן עם מסך פיליפס חדש ויקר) שחיכה עם ההתקנה של המסך כמה חודשים ואז כשהטכנאי הגיע להתקנה, נמצא סדק בפאנל. היבואן והחנות הפילו עליו את האחריות וטענו שהוא גרם לזה בעצמו בהובלה והתנערו מאחריות על המסך.
בקיצור, עדיף לא להיכנס איתם למקומות האלה, גם אם תצליח לצאת מזה אחר כך. הכי נכון זה לפעול לפי הצינורות המקובלים - לבקש הובלה והתקנה אצלך בסמוך לרכישה ככל שניתן. אם הכל בסדר תארוז אותו חזרה לקופסא.
לומר לך את אמת? אני בכלל לא מבין למה לרכוש כל כך הרבה זמן לפני הצורך בו. עוד שלושה חודשים המחיר שלו עוד יכול לרדת או לחלופין ייכנס מסך אחר, טוב יותר, במחיר זהה. אני הייתי מבקש שיספקו לי את המוצר בעוד כמה שיותר זמן או אפילו במועד הכניסה לדירה, ולא משאיר את המסך אצלי לשכב ככה באריזה. (אולי אפילו שווה לבטל עסקה ולהמתין איזה חודש-חודשיים)
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

המחירים רק יורדים וכל הזמן נכנסים דגמים וטכנולוגיות חדשות. לדעתי, זה ממש מיותר לרכוש 4 חודשים לפני הצורך.
- טלHD
- גורו

·jacko-il כתב:המחירים רק יורדים וכל הזמן נכנסים דגמים וטכנולוגיות חדשות. לדעתי, זה ממש מיותר לרכוש 4 חודשים לפני הצורך....
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
חוץ מזה שתפסיד 4 חודשי אחריות בלי להשתמש בטלויזיה.
- PopTheCherry
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כמה עלה המסך אם אפשר לשאול?
איזה פאנל קיבלת לפי קוד הדגם? (סנסונג,שארפ,אחר?)
איזה פאנל קיבלת לפי קוד הדגם? (סנסונג,שארפ,אחר?)
בגדול העדפתי כבר עכשיו לסגור את כל הפינות, חלק מהמקומות עשו מחירים מעולים לסוף שנה, ולפי מה שאני שומע יש סיכוי לעליית מחירים בקרוב, יותר מירידת מחירים, גם בגלל שהמלאים שיש אצל הספקים הם לפני הזינוק בדולר. בנוסף אני רוכש גם מקרר, תנור, כיריים ומדיח.
בכל מקרה - עדיין לא קיבלתי את הטלוויזיה - היא עלתה 14K שזה הוגן מאד לדעתי אבל חשוב לי גם להדגיש את השירות וההרגשה הבטוחה ב-Legacy אצל שרגי - אתה מרגיש מקצועיות ושלא מחרטטים אותך ויש לך כתובת.
בכל מקרה - עדיין לא קיבלתי את הטלוויזיה - היא עלתה 14K שזה הוגן מאד לדעתי אבל חשוב לי גם להדגיש את השירות וההרגשה הבטוחה ב-Legacy אצל שרגי - אתה מרגיש מקצועיות ושלא מחרטטים אותך ויש לך כתובת.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
שרגי אלוף ללא ספק ושרות הוא יודע לתת גם אחרי שרוכשים ממנו
- טלHD
- גורו

·דוד_גאהאן כתב:טוב בשעה טובה קניתי את ה-65H7150 מ-Legacy אחרי שהשתכנעתי סופית שזה הדגם הנכון בשבילי בתקציב הנכון. לצערי אני אמנם אקבל אותה בשבוע הבא אבל אחבר אותה רק כשאכנס לבית החדש עוד כ-3 חודשיםאם לא אתאפק ואחבר, אשלח עדכונים...
...
תתחדש