הגיע הזמן לקנות ps4
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
היי חברים,
נראה לי שהגיע הזמן להתחדש ב ps4.
אחרי ה ps1, ps2 עברתי ל xbox, אבל האקסלוסיביים שפיספסתי גרמו לי לשנות את דעתי.
אני בטוח שלא אצטער על כך, וצפייה בגייםפליי של uncharted 4 רק חיזקה לי את התחושה.
איו לי תקציב מוגבל, אני מתכוון לרכוש קונסולה, שני שלטים, אוזניות לסאונד שיתמכו גם באונליין וכמובן משחקים.
מה שלא ברור לי זה:
1. מה לעזאזל ההבדל בין מכשיר הפאל, לאסיאתי, לאמריקאי?
אני לא מתכוון לרכוש בחו"ל, אלא פה בארץ.
2. משחקים אני אקנה רק מחו"ל, בעיקר את החדשים, אני מניח שכולם כבר ללא נעילת אזורים?
3. איזה חשבון כדאי לפתוח?
תודה ☺
נראה לי שהגיע הזמן להתחדש ב ps4.
אחרי ה ps1, ps2 עברתי ל xbox, אבל האקסלוסיביים שפיספסתי גרמו לי לשנות את דעתי.
אני בטוח שלא אצטער על כך, וצפייה בגייםפליי של uncharted 4 רק חיזקה לי את התחושה.
איו לי תקציב מוגבל, אני מתכוון לרכוש קונסולה, שני שלטים, אוזניות לסאונד שיתמכו גם באונליין וכמובן משחקים.
מה שלא ברור לי זה:
1. מה לעזאזל ההבדל בין מכשיר הפאל, לאסיאתי, לאמריקאי?
אני לא מתכוון לרכוש בחו"ל, אלא פה בארץ.
2. משחקים אני אקנה רק מחו"ל, בעיקר את החדשים, אני מניח שכולם כבר ללא נעילת אזורים?
3. איזה חשבון כדאי לפתוח?
תודה ☺
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
גל מזל טוב על ההחלטה
דווקא כן שווה לשקול ולבדוק קניה מחו״ל, אתמול קיבלתי מאמזון מייל על מבצע ל 24 שעות
סוני 4 + מצלמה + אוזניות astro a40 2nd gen החדשות ( 250 דולר לבד אוזניות גיימינג 7.1 דולבי אמיתי מתאימות גם לק״ב ומוסיקה- אתה מוזמן לשמוע אצלי) הכל ב 500 דולר (לפני משלוח)
לא בדקתי עלויות משלוח אבל המבצע הזה פשוט מדהים
לגביי שאלותייך:
1+2. אין הבדל בין המכשירים למעט היכולת לצפות בכותרי בלו ריי המוגבלים לשיטת המכשיר, המכשירים הינם region free לכל המשחקים כבר מהפלייסטיישן 3 ולכן גם ב 4.
3. לי יש 2 חשבונות אירופאי ואמריקאי, האירופאי( אנגלי ליתר דיוק) הינו הראשי בו יש חשבון פלוס(PS PLUS)רציף בעוד שהחשבון האמריקאי הינו למבצעים אטרקטיביים יותר ותוכן שלא נמצא תמיד באירופאי, בחשבון זה אני מחזיק חשבון פלוס לסירוגין.
דווקא כן שווה לשקול ולבדוק קניה מחו״ל, אתמול קיבלתי מאמזון מייל על מבצע ל 24 שעות
סוני 4 + מצלמה + אוזניות astro a40 2nd gen החדשות ( 250 דולר לבד אוזניות גיימינג 7.1 דולבי אמיתי מתאימות גם לק״ב ומוסיקה- אתה מוזמן לשמוע אצלי) הכל ב 500 דולר (לפני משלוח)
לגביי שאלותייך:
1+2. אין הבדל בין המכשירים למעט היכולת לצפות בכותרי בלו ריי המוגבלים לשיטת המכשיר, המכשירים הינם region free לכל המשחקים כבר מהפלייסטיישן 3 ולכן גם ב 4.
3. לי יש 2 חשבונות אירופאי ואמריקאי, האירופאי( אנגלי ליתר דיוק) הינו הראשי בו יש חשבון פלוס(PS PLUS)רציף בעוד שהחשבון האמריקאי הינו למבצעים אטרקטיביים יותר ותוכן שלא נמצא תמיד באירופאי, בחשבון זה אני מחזיק חשבון פלוס לסירוגין.
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

תודה אייל.eyal8a כתב:גל מזל טוב על ההחלטה
לגביי שאלותייך:
3. לי יש 2 חשבונות אירופאי ואמריקאי, האירופאי( אנגלי ליתר דיוק) הינו הראשי בו יש חשבון פלוס(PS PLUS)רציף בעוד שהחשבון האמריקאי הינו למבצעים אטרקטיביים יותר ותוכן שלא נמצא תמיד באירופאי, בחשבון זה אני מחזיק חשבון פלוס לסירוגין....
הסיבה ששאלתי לגבי המכשירים, כי לא ממש ניתן להעיד על טיב הרכישה.
אתר אחד מפרסם את ה PAL בסכום X עם שנתיים אחריות, ואת האמריקאי והאסיאתי בסכום מעט נמוך יותר, עם אחריות לשנה.
ואז אתר נוסף מפרסם בכלל את האמריקאי בסכום X עם כך וכך אחריות, וממש לא ניתן לדעת מה עדיף לי?
לגבי החשבון - היית ממליץ לי לפתוח אמריקאי? (כמובן עם PS+)
בנוסף, השמועה אומרת שיש בטויז אר אס מבצע - קונסולה עם 2 שלטים ומשחק קילזון, ב 2500 ש"ח.
https://toysrus.co.il/mvltimdih/מכשירים ... 0GAME.html
לא שקילזון מהווה משקל מבחינתי, אני יכול לוותר עליו אבל לפי המחיר הוא ממש בחינם פרקטיקלי..
- mcaviel
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אני כבר שנה בדיוק עם ה PS4 שלי עם חשבון אמריקאי PS+, לדעתי אין שום סיבה לפתוח חשבון אחר מכמה סיבות:gal-cohen כתב:......
...
1. המחירים של המשחקים זולים יותר.
2. מבצעים טובים וזולים יותר (עם טווח משחקים רחב יותר).
3. משחקי הPS+ החודשיים טובים יותר (למרות שעכשיו הם התחילו להשוות אותם לאותם משחקים tאז אולי זה כבר מתבטל).
טיפ נוסף לכולם:
כל חודש שיוצא IGC חדש אני "קונה" דרך האתר את כל המשחקים שהם הציעו למרות שיש לי רק PS4 ככה כשארצה אוכל לקנות PS3 ולשחק בעשרות המשחקים שקיבלתי בשנה האחרונה, בנוסף, לעיתים משחקים שונים שנתנו ב IGC לPS3 מופיעים בגרסא לPS4 כמה חודשים אח"כ ואפשר להוריד אותם לPS4 ללא תשלום מכיוון שהם Cross Buy - לדוגמא: Miami Hotline & Thomas Was Alone.
·
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

האמת שזה כבר עניין של ירושה מאז ומתמיד.toxin כתב:גל, סתם מתוך סקרנות, מה הכוונה איש קונסולות? אתה אוהב את השימוש בשלט? כי יש לזה פתרון גם מול מחשב, או שאולי אתה משחק הרבה און-ליין ובגלל זה אתה מעדיף את הסוני?...
הדרך שלי כגיימר התחילה על מחשבים עתיקים (אמיגה, C64, C128 ועוד) ותוך כדי התמסמסה אל הקונסולות (אטארי, נינטנדו, סגה וכו')
משם זה כבר עבר ברצינות לפלייסטיישן 1+2, אחרי זה חזק באונליין עם ה XBOX360.
כיום אני כבר לא משחק כמעט ברשת, יותר בקטע של סינגלים, אבל ברור שהדור החדש הוא משולב גם וגם.
האמת, שלא הייתי מתנגד למחשב עוצמתי ולחבר אותו בסלון, אבל זו גם רכישה למעשה.
מאחר והתרגלתי כבר לשימוש בקונסולה (רכישה וזהו פשוט לשחק) אז קנייה של מחשב עוצמתי לא ממש נראית אטרקטיבית.
זה, בנוסף לעובדה שאני מריח שזו תהיה תקופה טובה לאקסקלוסיביים של סוני.
תכל'ס, אני כבר לא יכול לחכות לשחק את TLOU, או את אנצ'רטד וכו'.
תראה, אם אני חושב על זה קצת יותר מדקה - הייתי משתגע עם מחשב.
כי אני כזה פרפקציוניסט, שלא הייתי מסוגל לשחק משחק על רמה פחות מהכי טוב שיכול להיות, ואז הייתי נכנס ל LOOP אינסופי של שדרוגים והתעסקות.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
אני לא רוצה להיכנס כאן למלחמת קונסולות מול מחשב, כי זה די מיותר לדעתי, אלא סתם ברמת הדיון.
כרגע אני מדבר על שדרוג למחשב קיים שיש לך ולא על קנייה של אחד חדש לגמרי אבל אם אתה הולך להוציא 2500 ש"ח על PS4, בכסף הזה אתה קונה שני שלטים למחשב + כרטיס מסך שירסק את ה PS4 לרסיסים. הדור הזה של הקונסולות חלש משמעותית ממחשבים ממוצעים שיש בשוק וזה משהו שידוע כבר מאז שהם הושקו לפני שנה. בגדול, אין להם שום יתרון כרגע על מחשבים כמו הדור הקודם, חוץ מאקסלוסיביים מסוימים כי הרבה מאוד מהם עברו פורט למחשב.
אני מבין את הנוחות בקונסולה אבל לא סתם הרבה מאתרי חומרה וגיימינג מנבאים שאולי זה יהיה הדור האחרון שלהם.
כרגע אני מדבר על שדרוג למחשב קיים שיש לך ולא על קנייה של אחד חדש לגמרי אבל אם אתה הולך להוציא 2500 ש"ח על PS4, בכסף הזה אתה קונה שני שלטים למחשב + כרטיס מסך שירסק את ה PS4 לרסיסים. הדור הזה של הקונסולות חלש משמעותית ממחשבים ממוצעים שיש בשוק וזה משהו שידוע כבר מאז שהם הושקו לפני שנה. בגדול, אין להם שום יתרון כרגע על מחשבים כמו הדור הקודם, חוץ מאקסלוסיביים מסוימים כי הרבה מאוד מהם עברו פורט למחשב.
אני מבין את הנוחות בקונסולה אבל לא סתם הרבה מאתרי חומרה וגיימינג מנבאים שאולי זה יהיה הדור האחרון שלהם.
היי
לי יש PS4 ויש להם אחלה אקסלוסיביים וגם שאר המשחקים שווים בגלל הגרפיקה
דרך אגב, אני בודק אפשרות של קנייה אקסבוקס 360 יד שנייה (פרוץ) משני סיבות:
1. יש לי ילד קטן שאני מעדיף שיישחק באקסבוקס יד שנייה מאשר הקונסולה הראשית
2. עבור משחקים שאני רוצה לשחק אבל לא לקנות (משיקים שאין להם מולטיפלייר מעניין וכדומה)
לגבי אוזניות ,לפני שבוע בערך קניתי את gold wireless headset והם מצויינות ,אני יכול להביא לך להתנסות (צור איתי קשר בפרטי)
בקיצור , אתה מוכר את האקסבוקס ?
2. עבור משחקים שאני רוצה לשחק אבל לא לקנות (משיקים שאין להם מולטיפלייר מעניין וכדומה)
לגבי אוזניות ,לפני שבוע בערך קניתי את gold wireless headset והם מצויינות ,אני יכול להביא לך להתנסות (צור איתי קשר בפרטי)
בקיצור , אתה מוכר את האקסבוקס ?
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

אנחנו לא נגרר למלחמה כזו כי אני בסך הכל מבין מהיכן אתה מגיע, ומכבד את שחקני ה PC וסיבותיהם, כשם שאני מבקש שיכבדו את חובבי הקונסולות.toxin כתב:אני לא רוצה להיכנס כאן למלחמת קונסולות מול מחשב, כי זה די מיותר לדעתי, אלא סתם ברמת הדיון.
אני מבין את הנוחות בקונסולה אבל לא סתם הרבה מאתרי חומרה וגיימינג מנבאים שאולי זה יהיה הדור האחרון שלהם....
אין לי כאן איזו אג'נדה נסתרת, סתם עניין של נוחות והרגל כנראה עם השנים, וכנראה אני כבר "זקן" מדי לשינוי
המחשבים שלי לא ניתנים לשדרוג, יש אחד בחדר עבודה, נייח, שהוא כבר עתיק ומוזנח, מיועד לילדה שגדלה מהר מדי.
ויש לנו נייד בסיסי שמשמש אותנו לעיסוקי היום-יום.
תכל'ס אני לא ממש !!!! של גרפיקה, אני מאוד מסתפק בגרפיקה שיש לדור הקודם (360) ולכן מחשב זה לא ממש היעד שמתאים לי.
נותר לי רק להבין איזו קונסולה כדאי לרכוש מבחינת היבט החנות/אחריות/אפס תקלות וללכת על זה.
מישהו יודע אם צריך וכדאי להיזהר מקונסולות השקה? (לדעתי המבצע של TRUS הוא בדיוק כזה)
ואיך ניתן לדעת אם מה שיש בקופסא הוא לא מוצר השקה?
תודה רבה
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

לא גבר, אני לא מוכר.לירון30 כתב:היי
בקיצור , אתה מוכר את האקסבוקס ?...
אני שומר את הקונסולה בין היתר מאותה סיבה שציינת, כמו ששמרתי את מכשיר ה WII.
בלי לשים לב אני מגדל דור של גיימרית..
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
ראשית קילזון או משחקים נוספים תוכל להשאיל ולהחזיר לי בכיףgal-cohen כתב:תודה אייל.......
הסיבה ששאלתי לגבי המכשירים, כי לא ממש ניתן להעיד על טיב הרכישה.
אתר אחד מפרסם את ה PAL בסכום X עם שנתיים אחריות, ואת האמריקאי והאסיאתי בסכום מעט נמוך יותר, עם אחריות לשנה.
ואז אתר נוסף מפרסם בכלל את האמריקאי בסכום X עם כך וכך אחריות, וממש לא ניתן לדעת מה עדיף לי?
בנוסף, השמועה אומרת שיש בטויז אר אס מבצע - קונסולה עם 2 שלטים ומשחק קילזון, ב 2500 ש"ח.
https://toysrus.co.il/mvltimdih/מכשירים ... 0GAME.html
לא שקילזון מהווה משקל מבחינתי, אני יכול לוותר עליו אבל לפי המחיר הוא ממש בחינם פרקטיקלי.....
מבחינת סוג מכשיר וסוג חשבון רק אתה תעשה את השיקול לאחר שתדע את כוונותיך, קח בחשבון דברים כגון:
האם אתה מתכוון להשתמש בסוני גם כמקור bluray, האם חשובה לך האופציה הזו ( רוב כותריי הבלו ריי עדיין מחולקים לאזורים),לא סוג מכשיר פחות חשוב, כן- חייב מכשיר pal.
** במכשירים האסיתאיים הכפתורים X ו O הפוכים בפונקציות בנוסף.
אם רוב הרכישות שלך הינם דיגטליות ו/או ואין לך בעיה להשיג גם דיסקים שהם זון 1( במקרה של משחקים עם תוכן להורדה) אז באמת עדיף חשבון אמריקאי, במידה ורכישות המשחקים הינם בדיסק אני חושב שאז עדיף חשבון אנגלי( כיוון שאז כל תוכן להורדה ממילא חייב להתבצע דרך החנות הישראלית או האנגלית)
למרות שמחיר להצעה מטויס אר אס אטרקטיבית (ורק בגלל השלט הנוסף) עכשיו סוף שנה ואני בטוח שבשבועיים הקרובים יהיו עוד הרבה מבצעים אטרקטיבים, הדוגמא שנתתי מאמזון זו חבילה מושלמת ועם קצת סבלנות והשקעה ניתן להשיג דיל משתלם גם מחו״ל.
אם סראונד באוזניות הוא משהו חשוב לך לא הייתי ממליץ להתפשר על האוזניות של סוני אלא לבדוק חברות כגון tritton , turtle beach, astro. לאחר ניסיון של כל החברות הללו וכמה סוגים ממליץ ראשית על אסטרו ואחכ טריטון/טרטל ביץ.
בהצלחה ידידי
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

עכשיו הרגת אותי!eyal8a כתב:ראשית קילזון או משחקים נוספים תוכל להשאיל ולהחזיר לי בכיף......
מבחינת סוג מכשיר וסוג חשבון רק אתה תעשה את השיקול לאחר שתדע את כוונותיך, קח בחשבון דברים כגון:
האם אתה מתכוון להשתמש בסוני גם כמקור bluray, האם חשובה לך האופציה הזו ( רוב כותריי הבלו ריי עדיין מחולקים לאזורים),לא סוג מכשיר פחות חשוב, כן- חייב מכשיר pal.
** במכשירים האסיתאיים הכפתורים X ו O הפוכים בפונקציות בנוסף.
אם רוב הרכישות שלך הינם דיגטליות ו/או ואין לך בעיה להשיג גם דיסקים שהם זון 1( במקרה של משחקים עם תוכן להורדה) אז באמת עדיף חשבון אמריקאי, במידה ורכישות המשחקים הינם בדיסק אני חושב שאז עדיף חשבון אנגלי( כיוון שאז כל תוכן להורדה ממילא חייב להתבצע דרך החנות הישראלית או האנגלית)
למרות שמחיר להצעה מטויס אר אס אטרקטיבית (ורק בגלל השלט הנוסף) עכשיו סוף שנה ואני בטוח שבשבועיים הקרובים יהיו עוד הרבה מבצעים אטרקטיבים, הדוגמא שנתתי מאמזון זו חבילה מושלמת ועם קצת סבלנות והשקעה ניתן להשיג דיל משתלם גם מחו״ל.
אם סראונד באוזניות הוא משהו חשוב לך לא הייתי ממליץ להתפשר על האוזניות של סוני אלא לבדוק חברות כגון tritton , turtle beach, astro. לאחר ניסיון של כל החברות הללו וכמה סוגים ממליץ ראשית על אסטרו ואחכ טריטון/טרטל ביץ.
בהצלחה ידידי...
אמנם המכשיר לא ישמש כנגן סרטים, אני כן חושב שאם אקנה סרט פעם ב.. אז אזמין מחו"ל בהתאם ל REGION של המכשיר שאקנה.
מה שבטוח - אני כן מתכוון לקנות משחקים אך ורק בדיסקים, לא בפורמט דיגיטלי.
אבל שאבין משהו:
אני חייב חשבון אנגלי אם אני ארצה להוריד תוכן DLC למשחק שקניתי?
אין מצב נניח:
שאני קונה מכשיר PAL, מביא לדוגמה מאיביי משחק מסויים, נניח GTA V, ובעל חשבון אמריקאי, ואז קונה את התוכן עבורו בחנות האמריקאית?
אני ממש לא מצליח להבין את הנושא הזה של המשתמשים והחנויות, זה מחרפן אותי.
ממש בחירתה של סופי פה..
לגבי אוזניות - יש לי כבר TURTLE BEACH שמשמשות אותי לאקס בוקס ולקולנוע ביתי, יתכן שאני אמשיך איתן גם לפלייסטיישן, עד שאתארגן על משהו שונה.
·
קודם כל אין שום חשיבות לסוג המכשיר בפאן המשחקי.
ניתן לשחק בכל משחק מכל איזור על כל סוג מכשיר. ההגבלה היחידה היא כאמור
בסרטי בלוריי, ובמכשיר האסיאתי ה-X וה-O הפוכים (לא פיזית אלא בתפקוד שלהם)
אבל זה רלוונטי רק בתפריטים של המכשיר. בזמן משחק כל השלטים מתפקדים זהה.
מבחינת משתמשים -
אם קנית משחק אנגלי, תצטרך לפתוח חשבון אירופאי ולרכוש מנוי Plus כדי להוריד לו DLC.
כמו כן בנוגע למשחקים, לא תמיד רכישת דיסקים בחו״ל ״הכי״ משתלמת.
זה נכון שב-Plus המחירים הם אחידים וזולים (60$ למשחק בדר״כ) ולפעמים יש סיילים.
אבל יש חנויות בארץ (כמו גיים מובייל למשל) שמוכרות בכמה שקלים יותר מבחו״ל
ועדיפות על פני המתנה של שבועיים+ למשלוח. יש גם חנויות שניתן לעשות בהם טרייד אין,
להחזיר משחק ישן שיש לך, להוסיף סכום סמלי ולקחת משחק חדש. קח זאת בחשבון.
אני מבין שזו קצת סמטוחה, אבל אתה תתחיל להכנס לעניינים תוך כדי שימוש.
כמו שאמרתי, לסוג המכשיר אין חשיבות. לך על איזה מכשיר שבא לך.
יוזר אמריקאי בכל מקרה מומלץ לפתוח כי שם כאמור יש את הדילים והמחירים הטובים ביותר.
לי אישית יש פלוס אמריקאי ואני לא מרגיש שם צורך בריבוי משתמשים.
אני משחק מעט מאוד באונליין. יש משחקים שאני מוריד דיגיטלית (כמו פיפא ופרו) אבל את
הרוב המוחלט אני קונה בעותק פיזי כדי למכור אחרי שאני מסיים.
ניתן לשחק בכל משחק מכל איזור על כל סוג מכשיר. ההגבלה היחידה היא כאמור
בסרטי בלוריי, ובמכשיר האסיאתי ה-X וה-O הפוכים (לא פיזית אלא בתפקוד שלהם)
אבל זה רלוונטי רק בתפריטים של המכשיר. בזמן משחק כל השלטים מתפקדים זהה.
מבחינת משתמשים -
אם קנית משחק אנגלי, תצטרך לפתוח חשבון אירופאי ולרכוש מנוי Plus כדי להוריד לו DLC.
כמו כן בנוגע למשחקים, לא תמיד רכישת דיסקים בחו״ל ״הכי״ משתלמת.
זה נכון שב-Plus המחירים הם אחידים וזולים (60$ למשחק בדר״כ) ולפעמים יש סיילים.
אבל יש חנויות בארץ (כמו גיים מובייל למשל) שמוכרות בכמה שקלים יותר מבחו״ל
ועדיפות על פני המתנה של שבועיים+ למשלוח. יש גם חנויות שניתן לעשות בהם טרייד אין,
להחזיר משחק ישן שיש לך, להוסיף סכום סמלי ולקחת משחק חדש. קח זאת בחשבון.
אני מבין שזו קצת סמטוחה, אבל אתה תתחיל להכנס לעניינים תוך כדי שימוש.
כמו שאמרתי, לסוג המכשיר אין חשיבות. לך על איזה מכשיר שבא לך.
יוזר אמריקאי בכל מקרה מומלץ לפתוח כי שם כאמור יש את הדילים והמחירים הטובים ביותר.
לי אישית יש פלוס אמריקאי ואני לא מרגיש שם צורך בריבוי משתמשים.
אני משחק מעט מאוד באונליין. יש משחקים שאני מוריד דיגיטלית (כמו פיפא ופרו) אבל את
הרוב המוחלט אני קונה בעותק פיזי כדי למכור אחרי שאני מסיים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·gal-cohen כתב:......
https://toysrus.co.il/mvltimdih/מכשירים ... 0GAME.html...
כולל משחק ו 2 שלטים...מחיר מפתה...
קצת מגרד באצבעות לרכוש.