הייתי מאד מאד מבסוט עם המקרן הקודם שלי לכן אני שואל וחוץ מזה אני בלי מקרן עכשיו זה כמו להכנס הביתה ואין מים בברז
מקרן 5010 של אפסון נמכר עכשיו לשדרוג ... התחדשתי תמונות מעמוד 3
על מה הייתם ממלצים הכי לא מעט פה אנשים בתקופה האחרונה ממלצים על הסוני 55 שכנראה זה הכיוון ברמת מחיר שאני יכול. ויש עוד מקרן של אפסון ה9200 מישהו יודע הבדלים בנהם ומה מנצח ?
הייתי מאד מאד מבסוט עם המקרן הקודם שלי לכן אני שואל וחוץ מזה אני בלי מקרן עכשיו זה כמו להכנס הביתה ואין מים בברז
נערך לאחרונה על ידי זמר ב 31/12/2014 19:28, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·זמר כתב:החלטה קשה...
ממש לא
JVC 500 קנית לא טעית
יואב למה אתה עושה לי את זה גם כחה בתקופה האחרונה התפרעתי יותר מדיי עם שדרוגים פרוססור סאבים שעוד תקועים במכס סטרימר חדש ועכשיו מקרן הארנק יתרוקןistarmini כתב:·......
ממש לא
JVC 500 קנית לא טעית...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·זמר כתב:יואב למה אתה עושה לי את זה גם כחה בתקופה האחרונה התפרעתי יותר מדיי עם שדרוגים פרוססור סאבים שעוד תקועים במכס סטרימר חדש ועכשיו מקרן הארנק יתרוקן......יש לי טיפה זליגה לכיוון האפסון בגלל השחורים והבהירות להבנתי מול החדות של הסוני שגם מדגדגת לי רק אני מפחד להתבאס מעוצמת ההארה מסצנות חשוכות תקן אותי אם טעיתי במשהו ?
...
אין שום בעיה בעוצמת הארה של הסוני , (בטח לא בחדר בגודל שלך ומסך בגודל שלך)מדובר במקרן פצצה ואיכותי . כמו שנאמר הוא חד יותר מהאפסון אבל קצתתתת חלש יותר בשחורים , בתלת ובענין התקשורת של המשקפים עם המקרן.
חשוב לך חדות ? סוני הוא הכיוון
חשוב לך שחור? אפסון הכיוון
חשוב לך תלת? אפסון הכיוון
חשוב לך RF ולא IR אפסון הכיוון
חשוב לך תמונה איכותית בטרוף ? JVC הכיוון.
תתחדש
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
יואב,
ממה שאני מבין יש 2 חסרונות בולטים ל-JVC:
1. מחייב יבוש אישי.
2. מחייב הוצאה של כ-5,000 ש"ח נוספים עם ה-TW9200 וסוני 55.
מ-2 סיבות אלה בלבד לדעתי למי שאין מסך סינמסקופ ולא שוקל לעבור לסינמסקופ עדיפה אופצית ה-TW9200 / סוני 55.
עידן
1. מחייב יבוש אישי.
מ-2 סיבות אלה בלבד לדעתי למי שאין מסך סינמסקופ ולא שוקל לעבור לסינמסקופ עדיפה אופצית ה-TW9200 / סוני 55.
עידן
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·idan309 כתב:יואב,
1. מחייב יבוש אישי.
עידן...
אבל יש לו גם 2 יתרונות
שחור מדהים
קומבינה של 4K ,שנותנת תמונה חלקה ממרחק ס"מ בודדים מהמסך. עמדתי שם וראיתי, מטורף.
התמונה שלו איכותית בטרוף כל ענין הזום זה בונוס ומסכים שהוא בונוס לא רלוונטי למי שאין מסך רחב.
אבל לעניות דעתי שקונים מקרן רוצים קודם כל לקבל תמונה איכותית ורק לאחר מכן גמישות תפעולית.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
זמר,
נושא הפינות המוארות ב dila ו sxrd
נושא כואב לפדנטים.
סתם לדוגמא תראה מה רן מויאל עבר עם המקרן האחרון שלו כדי למצוא מקרן חף מבעיות
http://www.hometheater.co.il/vt204435.J ... D7%AA.html
נושא הפינות המוארות ב dila ו sxrd
נושא כואב לפדנטים.
סתם לדוגמא תראה מה רן מויאל עבר עם המקרן האחרון שלו כדי למצוא מקרן חף מבעיות
http://www.hometheater.co.il/vt204435.J ... D7%AA.html
שחר
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·זמר כתב:·שחר למה הכוונה אחידות.........
יש למקרנים הללו אי אילו בעיות.
לסוני ול JVC יש תופעת פינות מוארות. לא קיים בכל היחידות אבל במידה ואתה נופל על יחידה תקולה זה עלול (לא חייב) להיות מבאס.
יש לחלקם גם בעיית אחידות פוקוס על כל שטח התמונה.
חשוב לציין שסוני לא רואה בבעיות אלו תקלה ולכן לא ממש בטוח שבמידה ותרכוש מקרן שלהם בארץ ויתברר שנפלת על אחד שכולל הבעיות הללו הוא יוחלף.
ההיתרון של רכישה בארץ היא שאולי יתאפשר לך לבדוק את היחידה הספציפית שאתה עומד לרכוש בחנות ואז אתה לא לוקח במידה ונתקלת בבעיות הללו. לא פשוט לביצוע (החנויות לא אוהבות לפתוח ולבדוק וגם הן לא ממש מקבלות גיבוי מהיבואן על העסק הזה).
חיים קשים יש לנו.
כבר נדמה לי 2 או 3 רכשו פה באתר את ה JVC מחו"ל נסה לאתר אותם ולשמוע האם המקרן שקנו חף מהבעיות שציינתי.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
כתוספת על מה שיואב כתב,
בארה"ב יש לסוני מדיניות שאם קנית מקרן שלהם אתה יכול להחזיר אותו אחרי הפתיחה וההפעלה שלו (no question asked מצדם)
לדעתי זו צורה שלהם להבין שיש בעיות עם הטכנולוגיה בלי להודות בה.
בארה"ב יש לסוני מדיניות שאם קנית מקרן שלהם אתה יכול להחזיר אותו אחרי הפתיחה וההפעלה שלו (no question asked מצדם)
לדעתי זו צורה שלהם להבין שיש בעיות עם הטכנולוגיה בלי להודות בה.
שחר