רציתי לשאול לגבי סטרים של מוסיקה ממקום למקום, כרגע כל המוסיקה של נמצאת על המחשב (הנייד יש לציין) עם דיסק קשיח חיצוני. יש לי רמקולים (פשוטים) שמחוברים למחשב, אבל היתי רוצה להזרים מוסיקה אל המערכת ה׳אמיתית׳.
יש לי מחשב נייח שמחובר אל הרסיבר (בצורה דיגיטלית), את המוסיקה שלי אני מנגן במחשב הנייד (MacBook Pro), דרך נגן שנקרא- Vox Player שאגב הוא מעולה, ותומך בהזרמה בטכנולוגיית AirPlay.
אז כרגע עומדות בפניי 3 אופציות:
1. להתקין על ה- Windows בנייח שלי - Airfoil (או כל דבר דומה...) שמבצע האזנה להזרמה של מוסיקה בטכנולוגיית AirPlay,
הייתרונות בכך הן שאני יכול להזרים רק את מה שמתנגן בנגן המוסיקה, כך שכל שאר הסאונדים במחשב לא מועברים גם אל המערכת.
2. לקנות רכיב חומרתי שקולט מוסיקה בטכנולוגיית Bluetooth A2DP, ואז אצטרך להגדיר את הסאונד החוצה אל ה- bluetooth וזה כנראה יוציא את כל הסאונד של המחשב אל המערכת (אלא אם כן אפשר להגדיר באפליקציה המסויימת להוציא סאונד אל ה-bluetooth).
3. לקנות רכיב שתומך ב- AirPlay, Wifi ויש לו יציאה אופטית, ככה שאשאיר לDAC של הרסיבר לעשות את העבודה של הפיענוח, והיתרון כאן הוא שאני לא צריך להדליק את המחשב הנייחד בשביל להקשיב למוסיקה דרך המערכת.
מה כדאי לעשות!?