יעוץ מסך
שלום לכולם אני ממש חייב את עזרתכם
אני עיוור בעיין שמאל ולקוי ראיה בעיין ימין בעיקבות מחלה בעניים שגורמת לעיוורון למה אני פונה אילכם
כי בבית שלי יש לי מסך של חברת האייר שהאיכות שלא ממש נוראית וקשה לי מאוד לצפות בשידור בצורה חלקה לעומת אנשים אחרים שטוענים שהאיכות סבירה אני ראיתי אצל שכן שלי שיש לו מסך של חברת LG והאיכות היתה ממש אדירה לא האמנתי שאני אזכה ליראות טלוויזיה באיכות כמו שאצלו רציתי המלצה מהמבינים שכאן לחברת מסכים טובה שהאיכות תהיה מלאת צבע וחדות כי אצלי זה לא ככה עכשו יש לי בעייה במסך של 32 אני לא יצליך ליראות הכול ולכן אני חייב מסך לפחות בגודל 40 אינץ
המליצו לי בעבר על SAMSUNG או LG אולי תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים לפי הפירוט שאני כותב לכם אני ממש יודה לכם המסך לא צריך להיות כי חדש בשוק ולא מיוחד עם אינטרנט פשוט מסך שישמש אותי בשביל ליראות טלוויזיה כי לי מאוד קשה זה לא מפינוק
מרחק מהמסך 2.5 מ"ר
חדר שינה - חשוך
גודל מינימום - 40 אינץ
חיבור למסך - ממיר YES /HOT
חשוב לי שיתמוך באיכות HD
מחיר מקסימום 2300 ש"ח
האיכות תמונה הכי חשובה לי
אני מודה לכול אחד ואחד שיוכל לתת לי מענה כי אני ממש סובל ואין לי תקציב גדול אני מוכן לתת גם את המסך שלי ולהוסיף כסף לאחד אחר שהאיכות שלא תיתן לי קצת צבע בעניים עם אתם מקירים טאיד אין למסכים אשמח לישמוע על מקום כזה תודה רבה
אני עיוור בעיין שמאל ולקוי ראיה בעיין ימין בעיקבות מחלה בעניים שגורמת לעיוורון למה אני פונה אילכם
כי בבית שלי יש לי מסך של חברת האייר שהאיכות שלא ממש נוראית וקשה לי מאוד לצפות בשידור בצורה חלקה לעומת אנשים אחרים שטוענים שהאיכות סבירה אני ראיתי אצל שכן שלי שיש לו מסך של חברת LG והאיכות היתה ממש אדירה לא האמנתי שאני אזכה ליראות טלוויזיה באיכות כמו שאצלו רציתי המלצה מהמבינים שכאן לחברת מסכים טובה שהאיכות תהיה מלאת צבע וחדות כי אצלי זה לא ככה עכשו יש לי בעייה במסך של 32 אני לא יצליך ליראות הכול ולכן אני חייב מסך לפחות בגודל 40 אינץ
המליצו לי בעבר על SAMSUNG או LG אולי תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים לפי הפירוט שאני כותב לכם אני ממש יודה לכם המסך לא צריך להיות כי חדש בשוק ולא מיוחד עם אינטרנט פשוט מסך שישמש אותי בשביל ליראות טלוויזיה כי לי מאוד קשה זה לא מפינוק
מרחק מהמסך 2.5 מ"ר
חדר שינה - חשוך
גודל מינימום - 40 אינץ
חיבור למסך - ממיר YES /HOT
חשוב לי שיתמוך באיכות HD
מחיר מקסימום 2300 ש"ח
האיכות תמונה הכי חשובה לי
אני מודה לכול אחד ואחד שיוכל לתת לי מענה כי אני ממש סובל ואין לי תקציב גדול אני מוכן לתת גם את המסך שלי ולהוסיף כסף לאחד אחר שהאיכות שלא תיתן לי קצת צבע בעניים עם אתם מקירים טאיד אין למסכים אשמח לישמוע על מקום כזה תודה רבה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
התקציב שלך מעט בעייתי למסך איכותי בגודל הזה. סביב 2300 ש"ח בגודל 40-42, תצליח, במקרה הטוב, להשיג מסך כניסה מאחת החברות המובילות. אז אני לא יודע עד כמה ההבדל יהיה דרמתי מהאייר שיש לך כבר. אגב, המסך שלך ישן? או שקנית אותו לא מזמן ואתה מאוכזב? איזה דגם זה?
ובגדול, אני אישית לא דוגל בקניה לפי מותג מסויים. צריך להבין שלכל יצרן יש דגמים טובים יותר וטובים פחות.
ובגדול, אני אישית לא דוגל בקניה לפי מותג מסויים. צריך להבין שלכל יצרן יש דגמים טובים יותר וטובים פחות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·שלום ותודה אני לא מבין מה זה אומר מסך כניסה מחברה מובילהjacko-il כתב:התקציב שלך מעט בעייתי למסך איכותי בגודל הזה. סביב 2300 ש"ח בגודל 40-42, תצליח, במקרה הטוב, להשיג מסך כניסה מאחת החברות המובילות. אז אני לא יודע עד כמה ההבדל יהיה דרמתי מהאייר שיש לך כבר. אגב, המסך שלך ישן? או שקנית אותו לא מזמן ואתה מאוכזב? איזה דגם זה?
ובגדול, אני אישית לא דוגל בקניה לפי מותג מסויים. צריך להבין שלכל יצרן יש דגמים טובים יותר וטובים פחות....
דבר שני בדיוק לפני שנה רכשתי את האייר אני לא יודעה איך בודקים את הדגם ממש סליחה
אגב כתבתה לי שאתה לא דוגל במותג מסוים אני גם לא חייב מותג פשוט הסבירו לי הטכנאים שבאים אלי בגלל תקלות בממיר שכדאי לי
סמסונג LG סוני הם טוענים שבשאר החברות האיכות לא טובה די האמנתי להם הם נתקלים כל היום במסכים אולי תוכל להסביר לי לאיזה כיון כן אני יכול לפנות זה ממש יעזור לי ושוב ממש סליחה על הבורות כי אני ממש לא מבין ובגלל זה דחפו לי את האייר בחנות ואז כן יכולתי לשלם יותר אפילו 5000 שקל היום המצב הכלכלי שלי שונה בהרבה חבל שלא היה לי את מי לישאול כשאמרתי בחנות שאני עיוור עם קושי חמור בראיה המוכר אמר לי אתה תברך אותי חחחח עצוב אבל ממש לא להפך אני שואל למה לרמות אדם שלא רועה טוב לא הגבלתי אותו במחיר עצוב {הבנתי שיש לחניות הסכם עם ספקים לדחוף ללקוחות מסכים } שמתי לב לדבר נוסף כשאני משנה בממיר הגדרות ל720I הצבע משתפר ועל 520I נהיה קצת צבע מרוח כמו במסכים של פעם בכול אופן הממיר שלי HD
נערך לאחרונה על ידי daniel767 ב 17/12/2014 19:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
·שלום המסך של השכן עלה 6000 שקל לפני שנה וחצי מסך ענק ממש גדולjtk כתב:למה לא ללכת על מסך ה-LG שראית?
אם הוא יקר מדי, לדעתי לך לעשות סבב חנויות כדי להשוות מסכים שונים....
וההמלצה שלך ללכת להסתובב בחנות לא כולכך עוזרת לי כי בחנות הכול נוצץ אני לא מסוגל להבדיל איך זה יראה בבית בחנות המוכר משכנע הערוץ אצלהם על HD המסך מכויל ומלא תאורה מסביב זה גרם לי לקנות את המסך האייר בגלל זה בקשתי דגם ככה אני אומר מה אני רוצה מאמין שמי שימליץ לי כאן אכפת לו הרי אין לך אינטרס להמליץ לי על משהוא לא טוב בכול מיקרה תודה לך
אולי גרסת ה-40" של המסך של השכן תכנס לטווח מחירים שלך.
לגבי התאורה בחנויות שמקשה להעריך איך באמת המסך נראה, אולי בחנויות מתמחות, בניגוד לחנויות כלליות יותר, יש תנאי תאורה טובים יותר או אפשרות לעמעם את האור. אני יודע שלפחות באולם התצוגה של יבואן סוני, בהרצליה, יש תאורה מעודנת יותר.
לגבי התאורה בחנויות שמקשה להעריך איך באמת המסך נראה, אולי בחנויות מתמחות, בניגוד לחנויות כלליות יותר, יש תנאי תאורה טובים יותר או אפשרות לעמעם את האור. אני יודע שלפחות באולם התצוגה של יבואן סוני, בהרצליה, יש תאורה מעודנת יותר.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@daniel767
·
קודם כל אין צורך להתנצל על בורות בתחום מסויים, זה בהחלט לגיטימי לא להבין.
מסך כניסה הוא דגם או סדרה המהווה משהו מאד בסיסי המנוון בדרך כלל מכל התוספות והטכנולוגיות המתקדמות שיש לאותה חברה בדגמים בכירים יותר. (בסמסונג לדוגמא, ה- H5000 הוא מסך בסיסי מאד ובכללה סדרה 5xxx נחשבת לבסיסית. אפילו שיש לסמסונג סדרות נמוכות יותר - הן כבר סיפור אחר)
אבל הייתי רוצה, ברשותך, לנסות לעזור לך עם המסך הנוכחי שיש לך לפני שרצים להמליץ לך על מסכים חדשים. לא נראה לי סביר שרואים בו כל כך גרוע, במיוחד כשאתה מחובר אליו עם ממיר HD. עברו לא מעט מסכים תחת ידי ואפילו בגרועים ביותר, מותגי מדבקה עלובים כמו SANSUI, ראו יחסית סביר בחיבור לממיר HD עם ההגדרות הנכונות במסך.
1) חשוב להבין עם מה יש לנו עסק. נסה למצוא את דגם המסך שלך - זה רשום על מדבקה בגב המסך ו/או בחוברת של המוצר (או אפילו בחשבונית קניה או תעודת המשלוח שלו אם עדיין שמרת אותן)
2) לאיזה ממיר אתה מחובר ואיך? להוט/יס? האם באמצעות כבל HDMI?
3) האם הממיר מוגדר להוציא אות HD? (ממליץ לך על אות 1080i. הוא מתאים לכל מסכי ה HD באשר הם, גם ל- HD Ready הפשוטים יותר)
אם תהיי לך סבלנות, אני מבטיח ללוות אותך עם הכיול וההגדרות שלו, גם אם זו תהיי עזרה בטלפון.
·
קודם כל אין צורך להתנצל על בורות בתחום מסויים, זה בהחלט לגיטימי לא להבין.
מסך כניסה הוא דגם או סדרה המהווה משהו מאד בסיסי המנוון בדרך כלל מכל התוספות והטכנולוגיות המתקדמות שיש לאותה חברה בדגמים בכירים יותר. (בסמסונג לדוגמא, ה- H5000 הוא מסך בסיסי מאד ובכללה סדרה 5xxx נחשבת לבסיסית. אפילו שיש לסמסונג סדרות נמוכות יותר - הן כבר סיפור אחר)
אבל הייתי רוצה, ברשותך, לנסות לעזור לך עם המסך הנוכחי שיש לך לפני שרצים להמליץ לך על מסכים חדשים. לא נראה לי סביר שרואים בו כל כך גרוע, במיוחד כשאתה מחובר אליו עם ממיר HD. עברו לא מעט מסכים תחת ידי ואפילו בגרועים ביותר, מותגי מדבקה עלובים כמו SANSUI, ראו יחסית סביר בחיבור לממיר HD עם ההגדרות הנכונות במסך.
1) חשוב להבין עם מה יש לנו עסק. נסה למצוא את דגם המסך שלך - זה רשום על מדבקה בגב המסך ו/או בחוברת של המוצר (או אפילו בחשבונית קניה או תעודת המשלוח שלו אם עדיין שמרת אותן)
3) האם הממיר מוגדר להוציא אות HD? (ממליץ לך על אות 1080i. הוא מתאים לכל מסכי ה HD באשר הם, גם ל- HD Ready הפשוטים יותר)
אם תהיי לך סבלנות, אני מבטיח ללוות אותך עם הכיול וההגדרות שלו, גם אם זו תהיי עזרה בטלפון.
כודם כול ממש תודה לךjacko-il כתב:@daniel767
·
קודם כל אין צורך להתנצל על בורות בתחום מסויים, זה בהחלט לגיטימי לא להבין.![]()
אם תהיי לך סבלנות, אני מבטיח ללוות אותך עם הכיול וההגדרות שלו, גם אם זו תהיי עזרה בטלפון....
אז ככה הצלחתי לימצוא את הדגם מסך האייר LE39B50Q אני מקווה חח לא מצאתי כלום על הדגם בגוגל
המסך מחובר לממיר YES HD לא מקליט אבל החדש הקטן יותר
מחובר לכבל HDMI1 יש לי במסך 2 כניסות
עד היום היה מכוון על 1080I לאחר ביקור טכנאי של YES הוא שינה לי את זה ל 720I
את המסך הטכנאי של YES איפס להגדרות יצרן ממש כמו שמקבלים אותו בחנות
אני מקווה שכל הפרטים יספיקו עם תירצה עוד פרט תבקש ואני אמצא אותו
תודה רבה
·
·daniel767 כתב:כודם כול ממש תודה לך......
אז ככה הצלחתי לימצוא את הדגם מסך האייר LE39B50Q אני מקווה חח לא מצאתי כלום על הדגם בגוגל
המסך מחובר לממיר YES HD לא מקליט אבל החדש הקטן יותר
מחובר לכבל HDMI1 יש לי במסך 2 כניסות
עד היום היה מכוון על 1080I לאחר ביקור טכנאי של YES הוא שינה לי את זה ל 720I
את המסך הטכנאי של YES איפס להגדרות יצרן ממש כמו שמקבלים אותו בחנות
אני מקווה שכל הפרטים יספיקו עם תירצה עוד פרט תבקש ואני אמצא אותו
תודה רבה
·...
·daniel767 כתב:·ממש סליחה על הכפילות אני לא הבנתי איך להעלות את כל התמונות יחד יש פה כמה שתוכל להציץ בהם רובם אומרים לי שהאיכות די סבירה אבל לעומת מסך אחר זה ממש ניראה לי גרוע אבל באופן אישי כמובן ומהסיבה שלי שבמסך הזה אני לא מצליח ליראות צבע.........
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אז לפחות אנחנו יודעים מהו המסך שלך. זה ככל הנראה דגם שייצרו במיוחד עבור הארץ ולכן לא מוצאים עליו כלום ברשת. בכל אופן, אני מניח שזה המסך שלך: http://www.newpan.co.il/product/%D7%9C% ... 8-le-39b50
על הנייר לפחות הוא FULL HD, אז לא ברורה לי ההמלצה של טכנאי יס להגדיר אותו על 720p. לטעמי עדיף 1080i. תשנה ל- 1080i וננסה לעשות לו כיול בסיסי. (אגב, השיער של הבחור בתמונה שצלמת באמת כחול?! או שזה נראה ככה רק בצילום?)
כנס בממיר לערוץ yes info באפיק 230. משם עלה שורה אחת ובחר ב- yes impact. כעת יוצג לך עוד איזה קדימון עם הסברים - לחץ שוב אישור בשלט והמתן מעט עד שהוא יכניס אותך לתפריט הנ"ל :
[imgbig]http://s10.postimg.org/9vijifakp/yes_impact_menu.png[/imgbig]
משם הייתי מתחיל דווקא מתבנית מס' 3 - בדיקת גאומטריה לפורמט 16:9:
[imgbig]http://s23.postimg.org/sfzp0v5t7/16x9_yes.png[/imgbig]
המטרה היא פשוט לוודא שהתמונה נכנסת כמו שצריך במסך - החיצים היכן שרשום 16:9 צריכים לנשוק למסגרת הפאנל ולא להבלע. דווח מה המצב אצלך. יכול להיות שהגדרת יחס המסך אצלך לא משהו. (בתקווה שיש בכלל כיוונון כזה במסך שלך)
משם תמשיך לתבנית מס' 1 - כיול בהירות וניגודיות:
[imgbig]http://s13.postimg.org/b4468om47/bright_yes.png[/imgbig]
תוריד את הבהירות למינימום במסך. תתחיל להעלות אותה עד שיופיעו לך עיגולים אפורים בחלונות השחורים. אתה אמור לכוון את המסך כך שהוא ממש יהיה על הגבול של לא להבחין בהם. כך שאם אתה מעלה עוד רמה אחת בבהירות במסך אתה כבר רואה אותם.
נמשיך לניגודיות - אותו הדבר רק הפוך. תעלה את הניגודיות למקסימום. תתחיל להוריד עד שיופיעו לך עגולים לבנים בתוך החלונות הלבנים. אם אתה מבחין בהם גם בניגודיות מלאה - זה תקין וסביר.
נשתמש באותה תבנית (בחוסר אפשרות אחרת כרגע) לכיול החדות. תוריד את החדות למינימום. תתקרב כמה שתוכל למסך ותביט מקרוב בקווים הלבנים על הרקע השחור. הם אמורים להיות חדים (יחסית) וברורים, בלי הילה מוגזמת מסביבם. תתחיל להעלות חדות. אתה אמור לחפש את הרגע הזה שאתה מבחין בו שהמסך מתחיל לייצר מעין "הילה" מסביב לקו. קח את הרגע הזה שאתה כבר שם לב לתוספת המלאכותית הזו ותחזיר כמה קליקים אחורה.
לגבי צבע, לצערי אין לי כלים לתת לך כי היכולות שלך די מוגבלות, אבל הייתי רוצה (ואולי אפילו רצוי לבצע את זה לפני כל הכיול שרשמתי) לחפש בתפריטים של המסך משהו שמרמז על טמפרטורת צבע או אופי צבע. בדרך כלל מבוטא במינוחים כמו "קר" "רגיל" "חם" ודומה. אם יש כזה, תבחר ב- "חם". בכל מקרה, במצב כזה בו אני לא רואה בעיניים שלי את המסך שלך ובהנחה שהערכים נעים בו מ- 0 ל- 100, הייתי ממליץ לנסות להוריד את הצבע מ- 58 ל- 50. (ללא תלות אם יש אפשרות לכוון טמפ' צבע או לא)
דווח על התקדמות ונמשיך משם.
על הנייר לפחות הוא FULL HD, אז לא ברורה לי ההמלצה של טכנאי יס להגדיר אותו על 720p. לטעמי עדיף 1080i. תשנה ל- 1080i וננסה לעשות לו כיול בסיסי. (אגב, השיער של הבחור בתמונה שצלמת באמת כחול?! או שזה נראה ככה רק בצילום?)
כנס בממיר לערוץ yes info באפיק 230. משם עלה שורה אחת ובחר ב- yes impact. כעת יוצג לך עוד איזה קדימון עם הסברים - לחץ שוב אישור בשלט והמתן מעט עד שהוא יכניס אותך לתפריט הנ"ל :
המטרה היא פשוט לוודא שהתמונה נכנסת כמו שצריך במסך - החיצים היכן שרשום 16:9 צריכים לנשוק למסגרת הפאנל ולא להבלע. דווח מה המצב אצלך. יכול להיות שהגדרת יחס המסך אצלך לא משהו. (בתקווה שיש בכלל כיוונון כזה במסך שלך)
תוריד את הבהירות למינימום במסך. תתחיל להעלות אותה עד שיופיעו לך עיגולים אפורים בחלונות השחורים. אתה אמור לכוון את המסך כך שהוא ממש יהיה על הגבול של לא להבחין בהם. כך שאם אתה מעלה עוד רמה אחת בבהירות במסך אתה כבר רואה אותם.
נמשיך לניגודיות - אותו הדבר רק הפוך. תעלה את הניגודיות למקסימום. תתחיל להוריד עד שיופיעו לך עגולים לבנים בתוך החלונות הלבנים. אם אתה מבחין בהם גם בניגודיות מלאה - זה תקין וסביר.
נשתמש באותה תבנית (בחוסר אפשרות אחרת כרגע) לכיול החדות. תוריד את החדות למינימום. תתקרב כמה שתוכל למסך ותביט מקרוב בקווים הלבנים על הרקע השחור. הם אמורים להיות חדים (יחסית) וברורים, בלי הילה מוגזמת מסביבם. תתחיל להעלות חדות. אתה אמור לחפש את הרגע הזה שאתה מבחין בו שהמסך מתחיל לייצר מעין "הילה" מסביב לקו. קח את הרגע הזה שאתה כבר שם לב לתוספת המלאכותית הזו ותחזיר כמה קליקים אחורה.
לגבי צבע, לצערי אין לי כלים לתת לך כי היכולות שלך די מוגבלות, אבל הייתי רוצה (ואולי אפילו רצוי לבצע את זה לפני כל הכיול שרשמתי) לחפש בתפריטים של המסך משהו שמרמז על טמפרטורת צבע או אופי צבע. בדרך כלל מבוטא במינוחים כמו "קר" "רגיל" "חם" ודומה. אם יש כזה, תבחר ב- "חם". בכל מקרה, במצב כזה בו אני לא רואה בעיניים שלי את המסך שלך ובהנחה שהערכים נעים בו מ- 0 ל- 100, הייתי ממליץ לנסות להוריד את הצבע מ- 58 ל- 50. (ללא תלות אם יש אפשרות לכוון טמפ' צבע או לא)
דווח על התקדמות ונמשיך משם.
·תקשיב אני לא מאמין שישבתה לכתוב לי כזה מדריך כול הכבוד לךjacko-il כתב:אז לפחות אנחנו יודעים מהו המסך שלך. זה ככל הנראה דגם שייצרו במיוחד עבור הארץ ולכן לא מוצאים עליו כלום ברשת. בכל אופן, אני מניח שזה המסך שלך: http://www.newpan.co.il/product/%D7%9C% ... 8-le-39b50
דווח על התקדמות ונמשיך משם....
השיער של הבחורה בתמונה לא בצבע כחול פשוט ככה התמונה יצאה לי הכוונה להראות את המסך ולכן לא צילמתי באיכות את התמונה
אני ממש מעריך את העזרה שלך אני לא מאמין ...אני ממש מצטער שהיום אני לא יהיה יכול לעשות את המדריך שלך כי אני לא ישים לב לפרטים שביקשתה עם העניים שלי ולכן אחכה למחר אחותי או אבא שלי יעשו מה שהסברתה עם הם לא יצליחו אני אולי אזמין טכנאי אני מוכן לשלם עבור הכיול זה הבדל עצום מלקנות מסך חדש תודה רבה רבה אני העדכן אותך בהמשך
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

בכיף, אין על מה. שא ברכה..
*ואין צורך לצטט תגובות כאשר אין התייחסות בגוף ההודעה לאותו הציטוט. לשם כך, יש את "הגב"..
*ואין צורך לצטט תגובות כאשר אין התייחסות בגוף ההודעה לאותו הציטוט. לשם כך, יש את "הגב"..
@jacko-il
·היי מה שלומך אחי ?
אני ממש מתנצל אבל לא הצלחתי בכיול עם המדריך שלך כמובן שאתה לא אשם זה היה כתוב ברור פשוט לא הצלחנו אבל ממש תודה רבה לך על האכפתיות זה מאוד חריג יש כאלה שלא מנסים לעזור ממש תודה
האמת אני כבר ממש מתבייש לפנות אליך אבל אולי תוכל להסביר לי משהוא
עם אני יעבור לחברת HOT לממיר HD שלהם האיכות תשתפר ?
האם באמת יכול להישרף לי המסך במעבר אילהם ,שמעתי מאנשים שהממיר מקלקל את המסך זה נכון ?
אולי בממיר של HOT גם יש ערוץ שיכול לכייל את המסך ?
אולי זה רק נידמה לי אבל כשחיברו אצלי ממיר ישן ולא HD הייתה תמונה יותר ברורה ואיכותית אולי כדאי לי לוותר על ממיר HD ?
אחרי הכול רכשתי HD כדי להנות מיזה אבל אם תגיד שזה משפיע והאיכות טובה יותר בממיר ישן אני אחליף ממיר
ממש תודה רבה לך על הכול ועל התשובות המהירות שלך
·היי מה שלומך אחי ?
אני ממש מתנצל אבל לא הצלחתי בכיול עם המדריך שלך כמובן שאתה לא אשם זה היה כתוב ברור פשוט לא הצלחנו אבל ממש תודה רבה לך על האכפתיות זה מאוד חריג יש כאלה שלא מנסים לעזור ממש תודה
האמת אני כבר ממש מתבייש לפנות אליך אבל אולי תוכל להסביר לי משהוא
עם אני יעבור לחברת HOT לממיר HD שלהם האיכות תשתפר ?
האם באמת יכול להישרף לי המסך במעבר אילהם ,שמעתי מאנשים שהממיר מקלקל את המסך זה נכון ?
אולי בממיר של HOT גם יש ערוץ שיכול לכייל את המסך ?
אולי זה רק נידמה לי אבל כשחיברו אצלי ממיר ישן ולא HD הייתה תמונה יותר ברורה ואיכותית אולי כדאי לי לוותר על ממיר HD ?
אחרי הכול רכשתי HD כדי להנות מיזה אבל אם תגיד שזה משפיע והאיכות טובה יותר בממיר ישן אני אחליף ממיר
ממש תודה רבה לך על הכול ועל התשובות המהירות שלך
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לא, אם תעבור להוט לא תקבל איכות תמונה טובה יותר. לא יודע להגיד לך כיום, מי עדיפה יותר באיכות התמונה, יס או הוט, אך בכל מקרה אין בינהן פער עצום. פעם הייתי קובע חד משמעית שיס טובה יותר, היום אני כבר לא בטח. אבל שוב, אין לזה קשר לבעיה שלך.
יש באמת איזה עניין עם ממירים מסויימים של הוט שיכולים לשרוף את כניסות ה HDMI במסך, אך זה לא דבר שכיח. זה קיים, אך צריך לקחת את זה בפרופורציה.
אין לך מה לוותר על HD. אין שום סיבה שדווקא אצלך יראו גרוע HD.
עם מה לא הסתדרת במדריך? נסה להסביר קצת כדי שאני אוכל להבין איפה הבעיה.
(בכל אופן אענה לך רק מחר, עמך הסליחה)
יש באמת איזה עניין עם ממירים מסויימים של הוט שיכולים לשרוף את כניסות ה HDMI במסך, אך זה לא דבר שכיח. זה קיים, אך צריך לקחת את זה בפרופורציה.
אין לך מה לוותר על HD. אין שום סיבה שדווקא אצלך יראו גרוע HD.
עם מה לא הסתדרת במדריך? נסה להסביר קצת כדי שאני אוכל להבין איפה הבעיה.
(בכל אופן אענה לך רק מחר, עמך הסליחה)
@jacko-il
·קצת היה לנו קשה להבין איך בדיוק לכוון את העיגול האפור כי בתוך השחור אף אחד אצלינו לא הצלייח לימצוא בנוסף זה נתנן איזה תמונה מוזרה של המון צבעים ומעל מספרים שלא הראתה במדריך אז פחדנו לשנות משהוא אני מאמין שלא הבנו את המדריך גם מעולם לא עשינו את זה והמסך הפך לשחור רק כשאיפסתי את הממיר
זה חזר לעבוד
בכול אופן אתה לא חושב שיש הבדל גדול בין yes ל hot ככה שלא משנה עם נעבור
ושכן יכול להישרף הבנתי שבמגיק המקליט אז אולי אני אוותר עלו
גם ככה רוצים לעבור אצלינו חברה בגלל תקלות אחרות ואז עצרתי אותם מלעבור כי פחדתי שהמדריך שלך לא יעבוד עם נעבור להוט
חיחחחחחח מצחיק מה רץ לי בראש ככה זה כשאין מושג
אתה במיקרה טכנאי של מסכים ?
אני מוכן לשלם לך עבור הכיול עם זה בסדר מצידך ולא גורם לך תירחה מיותרת
וכמובן עם אתה מאיזור השרון כי לא אתריח אותך לבוא אלי מאילת
·קצת היה לנו קשה להבין איך בדיוק לכוון את העיגול האפור כי בתוך השחור אף אחד אצלינו לא הצלייח לימצוא בנוסף זה נתנן איזה תמונה מוזרה של המון צבעים ומעל מספרים שלא הראתה במדריך אז פחדנו לשנות משהוא אני מאמין שלא הבנו את המדריך גם מעולם לא עשינו את זה והמסך הפך לשחור רק כשאיפסתי את הממיר
זה חזר לעבוד
בכול אופן אתה לא חושב שיש הבדל גדול בין yes ל hot ככה שלא משנה עם נעבור
ושכן יכול להישרף הבנתי שבמגיק המקליט אז אולי אני אוותר עלו
גם ככה רוצים לעבור אצלינו חברה בגלל תקלות אחרות ואז עצרתי אותם מלעבור כי פחדתי שהמדריך שלך לא יעבוד עם נעבור להוט
חיחחחחחח מצחיק מה רץ לי בראש ככה זה כשאין מושג
אתה במיקרה טכנאי של מסכים ?
אני מוכן לשלם לך עבור הכיול עם זה בסדר מצידך ולא גורם לך תירחה מיותרת
וכמובן עם אתה מאיזור השרון כי לא אתריח אותך לבוא אלי מאילת
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לא הבנתי למה קשה לכוון באמצעות ההסבר שרשמתי קודם. רשמתי להשתמש "תבנית מס' 1 - כיול בהירות וניגודיות" - כשאתה בו, להוריד את הבהירות למינימום ולהתחיל להעלות אותה עד אשר ניתן להבחין בעגולים אפורים בתוך החלונות השחורים. אתה לא מכוון בעגול האפור כלום, פשוט מכוון את הבהירות למצב בו אתה בקושי מבחין בעגול האפור על הרקע השחור.
כיוון הניגודיות זה אותו העקרון רק הפוך. מרימים ניגודיות למקסימום ומורידים מטה עד אשר מבחינים בעגול הלבן על הרקע הלבן. עד כדי כך פשוט. זה אמור לקחת כחצי דקה כל הסיפור.
אין צורך שתשתמש בתבנית שרשמת, זו עם סרגל הגוונים באפור (עם מספרים באחוזים) ולמטה סרגלי הצבעים.
*אגב, בסיום יוצאים מהערוץ הזה עם מספר לחיצות על לחצן ה "חזור" בשלט או סתם אפשר ללחוץ על מספר ערוץ מסויים וזה ייצא גם כן.
יותר חשוב - האם מצאת בתפריט של המסך הגדרות לטמפרטורת צבע? או משהו עם שם דומה.. אמור להיות שם בחירה בין דברים כמו "חם" "קר" "רגיל" או דברים בסגנון.
ואני מתנצל, אני מהצפון אז אין לי אפשרות לעזור לך עם זה פיזית (מה גם שאני ממש לא טכנאי. רק חובבן בתחום)
כיוון הניגודיות זה אותו העקרון רק הפוך. מרימים ניגודיות למקסימום ומורידים מטה עד אשר מבחינים בעגול הלבן על הרקע הלבן. עד כדי כך פשוט. זה אמור לקחת כחצי דקה כל הסיפור.
אין צורך שתשתמש בתבנית שרשמת, זו עם סרגל הגוונים באפור (עם מספרים באחוזים) ולמטה סרגלי הצבעים.
*אגב, בסיום יוצאים מהערוץ הזה עם מספר לחיצות על לחצן ה "חזור" בשלט או סתם אפשר ללחוץ על מספר ערוץ מסויים וזה ייצא גם כן.
יותר חשוב - האם מצאת בתפריט של המסך הגדרות לטמפרטורת צבע? או משהו עם שם דומה.. אמור להיות שם בחירה בין דברים כמו "חם" "קר" "רגיל" או דברים בסגנון.
ואני מתנצל, אני מהצפון אז אין לי אפשרות לעזור לך עם זה פיזית (מה גם שאני ממש לא טכנאי. רק חובבן בתחום)
@jacko-il
·אהה הבנתי השלט של הטלוויזיה משנה את ההגדרות ואני מנסה עם השלט של yes ולא מבין למה זה לא מסתדר
חחחחחחחח אך תאמין לי אני מסתול עכשו אני אנסה שוב עם השלט של הטלוויזיה
עוד שאלה שממש חשובה לי
1 עם בחברת HOT יש גם ערוץ כיול ?
2 עם יש דרך לימנוע שריפות של המסך עם הממירים שלהם ?
פשוט יש לנו המון תקלות ב yes של מיקרובלוקים ותקלה 30 היו אצלי כבר 15 טכנאים כולל מנהל אף אחד לא מבין למה זה קורה
אז בבית שלי החליתו לנסות את HOT ואני אישית ממש פוחד לעבור כי שמעתי הרבה דברים לא טובים יש משהוא שהיתה ממליץ לי לבדוק לפני מעבר פשוט אין לי כולכך עם מי לברר שווה לעבור
מצעים לי 4 ממירים
מגיק hd מקליט
ממיר hd רגיל
ממיר מגיק ישן
ממיר vod ישן רגיל
מה אתה חושב על הממירים ?
·אהה הבנתי השלט של הטלוויזיה משנה את ההגדרות ואני מנסה עם השלט של yes ולא מבין למה זה לא מסתדר
עוד שאלה שממש חשובה לי
1 עם בחברת HOT יש גם ערוץ כיול ?
2 עם יש דרך לימנוע שריפות של המסך עם הממירים שלהם ?
פשוט יש לנו המון תקלות ב yes של מיקרובלוקים ותקלה 30 היו אצלי כבר 15 טכנאים כולל מנהל אף אחד לא מבין למה זה קורה
אז בבית שלי החליתו לנסות את HOT ואני אישית ממש פוחד לעבור כי שמעתי הרבה דברים לא טובים יש משהוא שהיתה ממליץ לי לבדוק לפני מעבר פשוט אין לי כולכך עם מי לברר שווה לעבור
מצעים לי 4 ממירים
מגיק hd מקליט
ממיר hd רגיל
ממיר מגיק ישן
ממיר vod ישן רגיל
מה אתה חושב על הממירים ?