בדיקת המחשב לויסטה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
נפלתי רק על זיכרון.
צריך לבדוק אם יש לי מקום לעוד זיכרון.
יותר סביר שנארגן מחשב חדש שנה הבאה ושהמחשב הזה יועבר לאשתי (היא עדיין על WINDOWS 98...).
צריך לבדוק אם יש לי מקום לעוד זיכרון.
יותר סביר שנארגן מחשב חדש שנה הבאה ושהמחשב הזה יועבר לאשתי (היא עדיין על WINDOWS 98...).
- oferlaor
- מנהל

אופס
אני רק ברמה השניה (פרט לזיכרון).
אם אני רוצה להריץ ULTIMATE EDITION אז אני צריך להחליף כמעט כל חלק במחשב...
אני רק ברמה השניה (פרט לזיכרון).
אם אני רוצה להריץ ULTIMATE EDITION אז אני צריך להחליף כמעט כל חלק במחשב...
- oferlaor
- מנהל

המזל הוא שאתה לא צריך שום דבר אחר פרט למע' הפעלה, או ש... רגע... אני בעצם משתמש בכמה תוכנות נוספות פה ושם...
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
מה שמדהים אותי אישית זה שיש כמה גיימרים שישר רצו לשדרג.
בהנחה שכל הדרייברים נתמכים היטב במערכת ההפעלה, בהרצה של משחק כבד (FPS במיוחד) צריך כמה שיותר משאבי מערכת ובמיוחד זיכרון.
אז לבזבז כל כך הרבה משאבים על מערכת ההפעלה עצמה
למה מה קרה 
בהנחה שכל הדרייברים נתמכים היטב במערכת ההפעלה, בהרצה של משחק כבד (FPS במיוחד) צריך כמה שיותר משאבי מערכת ובמיוחד זיכרון.
אז לבזבז כל כך הרבה משאבים על מערכת ההפעלה עצמה
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
אצלי רק בעבודה המחשב עבר (ואני עובד שם כבר כמה חודשים על ויסטה), בבית...כישלון מוחץ
. אחרי החלפת המקרן, נחליף סוף סוף מחשב (מחכה בעיקר לכרטיסי מסך תומכי DX10 במחירים שפויים)
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
זה מתחיל להיות מצחיק הדרישות של מערכת ההפעלה שאמורה להגיע לכל בית בעוד שנה שנתיים...
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
לא צריך להילחץ. אני מריץ ויסטה ULTIMATE ואני מקבל שם משהו בין BASIC ל MAINSTREAM. כשאני נופל מהMAINSTREAM בגלל שאין לי מעבד כפול ליבה. יש לציין שויסטה עובדת בצורה חלקה לחלוטין. כולל משחקים ותוכנות. גם לא ראיתי שCNET אומרים שהוא לא יעבוד על ULTIMATE אם אתה לא מגיע שם לרמה הכי גבוהה. ומבחינת דרישות מערכת אין הבדל בין HOME PREMIUM וULTIMATE.
המפרט שלי:
Athlon64 3200
1GB RAM
HD 320GB
GPU: 6800GS
דרך אגב, חבר שלי מריץ את הULTIMATE עם כל הממשק הגרפי על כרטיס מסך 6200TC שהוא מאוד חלש. מה שכן עם מעבד E6400 אז כנראה שזה מקזז.
המפרט שלי:
Athlon64 3200
1GB RAM
HD 320GB
GPU: 6800GS
דרך אגב, חבר שלי מריץ את הULTIMATE עם כל הממשק הגרפי על כרטיס מסך 6200TC שהוא מאוד חלש. מה שכן עם מעבד E6400 אז כנראה שזה מקזז.
אני קיבלתי השבוע מחשב חדש מהעבודה, עם Vista Ultimate ו- Office 2007. הכל רץ ממש חלק, כולל Flight Simulator X.
המפרט:
Core 2Duo E6400
2GB RAM
ATI X1600 512MB RAM
אבל... ההרגשה הכללית היא שאם הייתי מחכה חודש-חודשיים, החוויה היתה חלקה יותר. לא הכל עבד בהתחלה. הייתי צריך למצוא דרייברים תואמים ל- Vista למספר רכיבים של לוח האם. אני עדיין לא מצליח לעשות מונטיורינג נורמלי לטמפרטורה. ה- FSX עובד רק לאחר משחקים של מעבר ממסך מלא לחלון וחזרה. אנטי וירוס - קספרסקי, לא תואם עדיין לויסטה. הדרייברים של ATI הם בבטא (בטח מסביר את הבעיות שיש לי עם ה- FSX).
ולמרות הכל, שווה את זה. אני נהנה מכל רגע מה- Media Center, ומחכה בקוצר רוח לכבל DVI-HDMI שאמור להגיע בעוד שבועיים.
המפרט:
Core 2Duo E6400
2GB RAM
ATI X1600 512MB RAM
אבל... ההרגשה הכללית היא שאם הייתי מחכה חודש-חודשיים, החוויה היתה חלקה יותר. לא הכל עבד בהתחלה. הייתי צריך למצוא דרייברים תואמים ל- Vista למספר רכיבים של לוח האם. אני עדיין לא מצליח לעשות מונטיורינג נורמלי לטמפרטורה. ה- FSX עובד רק לאחר משחקים של מעבר ממסך מלא לחלון וחזרה. אנטי וירוס - קספרסקי, לא תואם עדיין לויסטה. הדרייברים של ATI הם בבטא (בטח מסביר את הבעיות שיש לי עם ה- FSX).
ולמרות הכל, שווה את זה. אני נהנה מכל רגע מה- Media Center, ומחכה בקוצר רוח לכבל DVI-HDMI שאמור להגיע בעוד שבועיים.
איזה יופי . בדיוק שקלתי להוסיף עוד 1 גיגה זכרון ל-1 גיגה שכבר קיימים במחשב שלי .
בזכות הבדיקה הזו יש לי סיבה לעשות זאת !!!!!!!!
תגידו לי - אתם רציניים ? אצלי בעבודה בודקים VISTA כבר חודש עם מחשב פנטיום 4 3.0 עם זכרון של 1 גיגה , עם כרטיס גרפי ON BOARD וכרטיס אודיו גם וזה טס כמו גדול .
כנראה שמי שמריץ את הבדיקות האלה מקבל "תמלוגים" מחנויות החומרה . באמת , בשנתיים האחרונות לא היה סיבה לאף אחד לשדרג את החומרה . איזה יופי שעכשיו מצאו סיסבה ... בכאילו סיבה , כמו שהילדה שלי אומרת ...
בזכות הבדיקה הזו יש לי סיבה לעשות זאת !!!!!!!!
תגידו לי - אתם רציניים ? אצלי בעבודה בודקים VISTA כבר חודש עם מחשב פנטיום 4 3.0 עם זכרון של 1 גיגה , עם כרטיס גרפי ON BOARD וכרטיס אודיו גם וזה טס כמו גדול .
כנראה שמי שמריץ את הבדיקות האלה מקבל "תמלוגים" מחנויות החומרה . באמת , בשנתיים האחרונות לא היה סיבה לאף אחד לשדרג את החומרה . איזה יופי שעכשיו מצאו סיסבה ... בכאילו סיבה , כמו שהילדה שלי אומרת ...
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
hagi,
ויסטה אכן עובדת מצויין עם מחשבים גם של 2.6 גיגה (לא דואל), עם כרטיס מסך בלוח. זו גם הסיבה שהבדיקה נעשית לשלושה סוגי משתמשים. מניסיון בעבודה, למשתמש הממוצע שגולש באינטרנט ומידי פעם משחק, גם מחשבים בני 2-3 יעבדו (לא יהנו מכל יכולות הממשק החדש, אבל להרבה זה ממש לא ישנה)
ויסטה אכן עובדת מצויין עם מחשבים גם של 2.6 גיגה (לא דואל), עם כרטיס מסך בלוח. זו גם הסיבה שהבדיקה נעשית לשלושה סוגי משתמשים. מניסיון בעבודה, למשתמש הממוצע שגולש באינטרנט ומידי פעם משחק, גם מחשבים בני 2-3 יעבדו (לא יהנו מכל יכולות הממשק החדש, אבל להרבה זה ממש לא ישנה)
ride ,
אז למי זה בדיוק לא מתאים ? אז מה , בגלל שסימנו FAIL בחלק שהזכרון זה אומר שאין מספיק זכרון לצרכים שלי ? איזה שטויות אלה ? איך הם יודעים את הצרכים שלי ומה זו החוצפה הזו לקבוע בשבילי אם זה מתאים או לא על סמך ניחושים ?
במילים אחרות מה שאני רוצה לדעת זה , מה אתה צריך לעשות עם המחשב כדי שויסטה לא תאתים לצרכים שלך ?
הרי בסופו של דבר , רובינו לא מתכתים פצצה גרעינית במחשב
אז למי זה בדיוק לא מתאים ? אז מה , בגלל שסימנו FAIL בחלק שהזכרון זה אומר שאין מספיק זכרון לצרכים שלי ? איזה שטויות אלה ? איך הם יודעים את הצרכים שלי ומה זו החוצפה הזו לקבוע בשבילי אם זה מתאים או לא על סמך ניחושים ?
במילים אחרות מה שאני רוצה לדעת זה , מה אתה צריך לעשות עם המחשב כדי שויסטה לא תאתים לצרכים שלך ?
הרי בסופו של דבר , רובינו לא מתכתים פצצה גרעינית במחשב
לפני שאתם רצים לקנות חומרה נוספת למחשב שלכם כדאי שתעשו בוחן חוזר ותשמעו דיעה נוספת האם המחשב שלכם מוכן או לא ל-VISTA .
לדוגמה כאן : http://www.pcpitstop.com/vistaready/def ... dID=256892
תגלו של-VISTA יש דרישות לגמרה אחרות ממה שחשבתם ...
תהנו !
לדוגמה כאן : http://www.pcpitstop.com/vistaready/def ... dID=256892
תגלו של-VISTA יש דרישות לגמרה אחרות ממה שחשבתם ...
תהנו !