מבין שני המקרנים הבאים...איזה עדיף ?
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
מביקורות בלבד (את שניהם לא ראיתי, יש לי את הסוני 50).
בדו מימד ה-55 טוב יותר בגלל חדות גבוהה יותר (בשחורים ככל הנראה יש יתרון ל-9200).
בתלת מימד ה-9200 טוב יותר.
אם שניהם באותה עלות אני הייתי בוחר ב-55 במיוחד אם יש לי אפשרות התרשמות מהמקרן הספציפי לפני הרכישה.
בדו מימד ה-55 טוב יותר בגלל חדות גבוהה יותר (בשחורים ככל הנראה יש יתרון ל-9200).
בתלת מימד ה-9200 טוב יותר.
אם שניהם באותה עלות אני הייתי בוחר ב-55 במיוחד אם יש לי אפשרות התרשמות מהמקרן הספציפי לפני הרכישה.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6604
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
שניהם מקרנים מצוינים. אין כאן ניצחון מוחץ לאף אחד מהם. ממליץ מאוד לראות את שניהם (רצוי באותה חנות) ולבחור. כמו שעידן ציין ל-55 יש יתרון קל בדו מימד (הפאנציות של פאנל ה SXRD) אבל בסצינות כהות דווקא ל 9200 יש יתרון.
בתלת מימד, האפסון מנצח (בנוסף, סנכרון המשקפיים נעשה ב RF)
בתלת מימד, האפסון מנצח (בנוסף, סנכרון המשקפיים נעשה ב RF)
האם כבר רכשת ??
במידה ולא:
ממה שהבנתי מהפורומים אחת הסיבות העיקריות שהסוני 55 הוא חד כיוון שיש בתוכו "DARBEE "
גילוי נאות : יש לי אפסון בבית ורכשתי גם DARBEE וישנו שיפור בתמונה ככה גם יש שחורים וגם אקסטרא חדות .
במידה ולא:
ממה שהבנתי מהפורומים אחת הסיבות העיקריות שהסוני 55 הוא חד כיוון שיש בתוכו "DARBEE "
גילוי נאות : יש לי אפסון בבית ורכשתי גם DARBEE וישנו שיפור בתמונה ככה גם יש שחורים וגם אקסטרא חדות .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·אין קשר בין החדות לדרבי גם ה 50 חד יותר ללא הדרבי.movieman כתב:האם כבר רכשת ??
במידה ולא:
גילוי נאות : יש לי אפסון בבית ורכשתי גם DARBEE וישנו שיפור בתמונה ככה גם יש שחורים וגם אקסטרא חדות ....
מי שמעדיף חדות סוני עבורו מי שמעדיף שחורים ותלת אפסון עבורו.הוספת דרבי לאפסון אכן מוסיפה חדות וגם תחושה של שחורים טובים יותר ,למרות שהם מעולים גם בלי.
נקודה נוספת היא הצמצם הדינמי שבסוני שקט משמעותית מהאפסון