מה ההיגיון בניסיון מסירת דואר רשום בדעות הבוקר-צהריים?
-
meninblack
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 194
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
מישהו מצליח להבין מה ההיגיון שדואר ישראל מנסה למסור דואר רשום בשעות הבוקר צהריים? הרי מה לעשות, רוב האנשים בימנו עובדים וגם האנשים שלא עובדים אז יוצאים לטייל או לא בדיוק יושבים בביתץ אז מה ההיגיון בכלל?
לאחרונה מגיעים אליי דבריי דואר רשום(חבילות קטנות) עם דוור, מדובר על פריטים שבעבר הייתי מקבל פתק והולך לקחת בדואר.
לפני שבועים הדוור צלצל בדלת ב6 ועשרים בבוקר... גם שירות השקמה וגם שליח עד הבית!
לפני שבועים הדוור צלצל בדלת ב6 ועשרים בבוקר... גם שירות השקמה וגם שליח עד הבית!
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
מי שיכול, מומלץ להזמין למקום העבודה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
meninblack
- חבר פעיל מאוד

אני מצפה שיבואו אחרי הצהריים. אין שום סיבה הגיונית שדואר רשום יגיע בשעות שרוב האנשים עובדים ו/או לא נמצאים בכלל בבית. הייתי אומר שעדיף שיהיו מכשירים אוטומטיים ללקיחת דואר רשום אבל זה מוגזם מידי.mp3lll כתב:meninblack
מה ציפית שהוא יבוא בשעות הלילה?...
·רק בקשת...meninblack כתב:אני מצפה שיבואו אחרי הצהריים. אין שום סיבה הגיונית שדואר רשום יגיע בשעות שרוב האנשים עובדים ו/או לא נמצאים בכלל בבית. הייתי אומר שעדיף שיהיו מכשירים אוטומטיים ללקיחת דואר רשום אבל זה מוגזם מידי..........
http://www.israelpost.co.il/postshirut. ... c000214e82
·meninblack כתב:אני מצפה שיבואו אחרי הצהריים. אין שום סיבה הגיונית שדואר רשום יגיע בשעות שרוב האנשים עובדים ו/או לא נמצאים בכלל בבית. הייתי אומר שעדיף שיהיו מכשירים אוטומטיים ללקיחת דואר רשום אבל זה מוגזם מידי..........
אתה בעצם מצפה שחלוקת הדואר תהיה מ 6 בערב ועד חצות במקום בשעות הבוקר כי רוב האנשים בבית בשעות אלו.
דואר רשום לא מגיע בנפרד הוא מגיע עם כל המכתבים הרגילים באותה חלוקה.
יש שעות עבודה שהדואר עובד. כמו שאתה עובד בבוקר גם הם עובדים מהבוקר .
יותר פשוט שאתה תעבוד בערב/לילה ותהיה פנוי לחכות לדואר הרשום בבוקר.
-
meninblack
- חבר פעיל מאוד

·סליחה אתה מדבר שטויות.b2k כתב:·......
אתה בעצם מצפה שחלוקת הדואר תהיה מ 6 בערב ועד חצות במקום בשעות הבוקר כי רוב האנשים בבית בשעות אלו.
דואר רשום לא מגיע בנפרד הוא מגיע עם כל המכתבים הרגילים באותה חלוקה.
יש שעות עבודה שהדואר עובד. כמו שאתה עובד בבוקר גם הם עובדים מהבוקר .
יותר פשוט שאתה תעבוד בערב/לילה ותהיה פנוי לחכות לדואר הרשום בבוקר....
מתי מתבצעת חלוקת עיתונים למנויים? בבוקר מוקדם. אז לפי הלוגיקה שלך הם היו אמורים לחלק בשעות הבוקר ואז בן אדם היה קורא את העיתון בערב שהוא חוזר מהעבודה. אני גם לא חושב שצריך לחלק עד חצות. אפשר לחלק משעה 17:00-21:00.
אתה חושב שרשות הדואר לא יכולה למצוא עובדים בשעות הערב? בוודאי שכן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
למה בעייתי? סניפי דואר באזורי תעשייה הם בד"כ לא עמוסים ויש בהם הרבה פחות תור מאשר בסניפי דואר בשכונות מגורים.קרמריקה כתב:מזמינים למקום העבודה כשאתה יודע בוודאות שזה יגיע עם דוור/שליח. אם יגיע רק פתק למקום העבודה, זה עלול להיות בעייתי......
בעבודה שלי, אגב, החבילות מגיעות ממש עד לדלפק הכניסה של הבניין, ואז הפקידה בכניסה מתקשרת או שולחת אימייל שיש לי חבילה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
·meninblack כתב:·סליחה אתה מדבר שטויות.......
מתי מתבצעת חלוקת עיתונים למנויים? בבוקר מוקדם. אז לפי הלוגיקה שלך הם היו אמורים לחלק בשעות הבוקר ואז בן אדם היה קורא את העיתון בערב שהוא חוזר מהעבודה. אני גם לא חושב שצריך לחלק עד חצות. אפשר לחלק משעה 17:00-21:00.
אתה חושב שרשות הדואר לא יכולה למצוא עובדים בשעות הערב? בוודאי שכן....
מה אתה משווה בין עסק פרטי לחברה ממשלתית....
נראה אותך משנה את חלוקת הדואר משעה 17:00-21:00 ....
כחלון מחפש רעיונות להצעת חוק... תרשום לו בפייסבוק.
אז זהו - שאין צורך בהצעות חוק כי זה כבר עבר!b2k כתב:·......
מה אתה משווה בין עסק פרטי לחברה ממשלתית....
נראה אותך משנה את חלוקת הדואר משעה 17:00-21:00 ....
כחלון מחפש רעיונות להצעת חוק... תרשום לו בפייסבוק....
זה בדיוק מה שנחתם בהסכם הרפורמה של הדואר שהתחיל לפני חודש.
גם סניפים יעבדו יותר מאוחר, עד 20:00 וגם הדוורים יגיעו בשעות מאוחרות יותר בשביל שהאנשים יקבלו את הדואר בביתם אחה"צ!
http://www.themarker.com/technation/1.2453414
השינוי הרביעי ייערך בדפוסי הפעילות של הדוורים. ימי חלוקת הדואר צומצמו ממתכונת של חמישה ימי עבודה בשבוע לשניים וחצי ימים בשבוע. נקבע כי הדוורים יחלקו את הדואר בשעות יותר מאחורות כך ש-90% מדברי הדואר הרשומים יגיעו לציבור כאשר הם נמצאים בבית. במסגרת כך נקבע גם כי דברי דואר קלים (חבילות קלות יחסית של עד חצי קילו במגזר הפרטי וקילו במגזר העסקי) ידוורו רגיל ולא בנוהל של חבילה שדורש הגעת הלקוח לסניף. הדבר יקל על הציבור כמו גם יפחית עומס בסניפים
אצלנו בעבודה החיים דבש:pixies כתב:למה בעייתי? סניפי דואר באזורי תעשייה הם בד"כ לא עמוסים ויש בהם הרבה פחות תור מאשר בסניפי דואר בשכונות מגורים.......
בעבודה שלי, אגב, החבילות מגיעות ממש עד לדלפק הכניסה של הבניין, ואז הפקידה בכניסה מתקשרת או שולחת אימייל שיש לי חבילה....
יש מישהי שעוברת בין החדרים ומניחה את הדואר על כל שולחן גם אם אני לא בחדר.
ואם זה דואר רשום הם חותמים בשמי ולוקחים אותו.
ואם אני רואה בבוקר באתר של דואר ישראל שהגיע לי מכשיר טלפון אז אני נותן לבחור מהדואר שטר של 200 ש"ח ומבקש שישלם בשמי והוא מסכים. כמובן שב 90% מהמקרים אין צורך לשלם.
בקיצור, פעם אחרונה שראיתי סניף דואר מבפנים הייתה לפני איזה חצי שנה.
לפעמים יותר נוח לי לקנות משהו באיביי (נניח שעון מעורר) לא בגלל המחיר אלא בזכות זה שאחרי 3 שבועות אני מקבל בדיוק מה שבחרתי על השולחן בעבודה בלי להתרוצץ בחנויות ולחפש.