ניקוי (המון) אבק מתריסים
לחדר בבית שלא ניקו המון זמן, יש תריסים(רפיפה כמו שהבנתי) מפלסטיק. התריסים מגיעים עד התקרה. איך כדאי לנקות אותם באופן כזה שלא אסבול מדי מאבק ושהלכלוך לא יעוף החוצה על השכנים? האם יש שואב אבק שמגיע לגובה של 2 מטר וארבעים ובנוסף גם יכול לשאוב אבק מהרווח הקטן שבין תריס לתריס?
דוגמא לתריסים המדוברים בתמונה.
התריס קבוע במקומו ויהיה קשה להגיע לצידו החיצוני . אני גם לא רוצה להוציא אותו ממקומו ולהרכיב שוב.
נא עצתכם.תודה.
דוגמא לתריסים המדוברים בתמונה.
התריס קבוע במקומו ויהיה קשה להגיע לצידו החיצוני . אני גם לא רוצה להוציא אותו ממקומו ולהרכיב שוב.
נא עצתכם.תודה.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
swifffer
אם תנקי בתכיפות סבירה עם מוצר כזה לא תהיה לך שום בעיה, אין צורך בשואב..
http://www.swiffer.com/products/swiffer ... s-extender
ולניקוי הראשוני לא תהיה ברירה וחלק יעוף על השכנים, תכיני אותם פשוט שיסגרו חלונות , תעלי על סולם ותשתמשי בספריי לחץ אוויר עם צינורית דקה כדי להוציא את האבק מהמקומות הקשים.
http://www.swiffer.com/products/swiffer ... s-extender
ולניקוי הראשוני לא תהיה ברירה וחלק יעוף על השכנים, תכיני אותם פשוט שיסגרו חלונות , תעלי על סולם ותשתמשי בספריי לחץ אוויר עם צינורית דקה כדי להוציא את האבק מהמקומות הקשים.
שי
וואו, אוקיי,
אמצעים קשים...
of1978
מים+סבון+סמרטוט+הרבה אבק= בוץ , שיהיה כמדומני קשה עוד יותר לנקות.
תודה על הרצון לעזור ועל זריזות תשובתך.
Shayosef
הסוויפר הזה נראה מאוד מעניין. פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה,
תודה לכם.
חשבתי על סוויפר,יש לי סוויפר יותר קטן, לא ממש התרשמתי ממנו לדברים יותר קטנים. יש גם סוויפר כזה חשמלי(או על בטריות) אבל לא ראיתי בכזה אורך. יכול להיות שהסוויפר שהבאת בקישור כן מוצלח בניגוד לאלה שניסיתי. חשבתי גם על לחץ מים , לא אוויר, אבל זה גם יעשה בוץ, והלכלוך ילך לשכנים. לא שמעתי על לחץ אוויר, אבל מצאתי עכשו מידע ברשת. חשבתי גם על כפפות או מטליות מיקרופייבר אבל זה יתלכלך מאוד מהר, כך שכל כמה רגעים אצטרך להפסיק את העבודה כדי לשטוף... מה שיסתום לי את הביוב...
ואנא מבלי לפגוע בכם, אני בטוחה ברוחב ידיעתכם,אבל אם למישהו יש רעיונות נוספים אשמח לשמוע.
2. האם זו שאלה שמתאימה יותר לפורום DIY או שהמומחים עורכים ביקור בית בכל פורום?
על כל פנים, שוב תודות!(Y)
of1978
מים+סבון+סמרטוט+הרבה אבק= בוץ , שיהיה כמדומני קשה עוד יותר לנקות.
תודה על הרצון לעזור ועל זריזות תשובתך.
Shayosef
הסוויפר הזה נראה מאוד מעניין. פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה,
תודה לכם.
חשבתי על סוויפר,יש לי סוויפר יותר קטן, לא ממש התרשמתי ממנו לדברים יותר קטנים. יש גם סוויפר כזה חשמלי(או על בטריות) אבל לא ראיתי בכזה אורך. יכול להיות שהסוויפר שהבאת בקישור כן מוצלח בניגוד לאלה שניסיתי. חשבתי גם על לחץ מים , לא אוויר, אבל זה גם יעשה בוץ, והלכלוך ילך לשכנים. לא שמעתי על לחץ אוויר, אבל מצאתי עכשו מידע ברשת. חשבתי גם על כפפות או מטליות מיקרופייבר אבל זה יתלכלך מאוד מהר, כך שכל כמה רגעים אצטרך להפסיק את העבודה כדי לשטוף... מה שיסתום לי את הביוב...
ואנא מבלי לפגוע בכם, אני בטוחה ברוחב ידיעתכם,אבל אם למישהו יש רעיונות נוספים אשמח לשמוע.
2. האם זו שאלה שמתאימה יותר לפורום DIY או שהמומחים עורכים ביקור בית בכל פורום?

על כל פנים, שוב תודות!(Y)
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
שנכנסתי לדירה הקודמת שלי הבאתי חברת ניקיון, הם ניקו את התריסים עם צינור, יום למורות חצי בניין רצה להרוג אותי כי כל הג׳יפה ירד עליהם.
אחרי כמה חודשים שרציתי לנקות שוב הוצאתי את כל התריסים (כולל הגדולים של הסלון) למרפסת שמש ושם עם צינור מים בלחץ גבוה ניקיתי בדקות בודדות כל תריס.
אחרי כמה חודשים שרציתי לנקות שוב הוצאתי את כל התריסים (כולל הגדולים של הסלון) למרפסת שמש ושם עם צינור מים בלחץ גבוה ניקיתי בדקות בודדות כל תריס.
שחר
·זה רק מה שחסר לי...spacedude כתב:שנכנסתי לדירה הקודמת שלי הבאתי חברת ניקיון, הם ניקו את התריסים עם צינור, יום למורות חצי בניין רצה להרוג אותי כי כל הג׳יפה ירד עליהם.
אחרי כמה חודשים שרציתי לנקות שוב הוצאתי את כל התריסים (כולל הגדולים של הסלון) למרפסת שמש ושם עם צינור מים בלחץ גבוה ניקיתי בדקות בודדות כל תריס....
באמת הייתי מעוניינת לדעת מה עושות חברות ניקיון מקצועיות(אולי הם מכירים אפשרויות אחרות חוץ מאשר עם צינור שיעביר הכל לשכנים...), אבל לא ידעתי איפה אפשר לשאול דבר כזה.
אכן הפשוט ביותר היה להוציא את התריסים, אבל אני לא בטוחה שאני יודעת איך להוציא ולהחזיר, וזה נראה לי גם כבד ויותר גבוה ממני...
נערך לאחרונה על ידי אביבית222 ב 18/12/2014 6:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.
·על האפשרות הראשונה כבר עניתי בתגובה קודמת, מפוח, מה? אני עדיין מחפשת משהו יותר עדין, לא יודעת אם יש.satih כתב:לניקוי ראשוני, אם יש אפשרות להוריד אותם ולשטוף בחוץ/במקלחת מה טוב. אם לא, הייתי מחכה לגשם (השכנים סוגרים חלונות ולא יתלוננו כנראה על אבק שעף) ועובר עם מפוח....
כתבתי בשרשור שחשבתי על לחץ מים והתכוונתי ללחץ בקיטור, אבל לא יודעת אם לא יעשה לי בוץ ואם יהיה קל לנקות.
מה באמת? חברות של שואבי אבק, לא חשבו על דבר כזה עדיין? אני ממש מופתעת. יש מכשירים שבפרסום מבטיחים ניקיון מהרצפה עד התקרה , למה הם מתכוונים?אני מבינה ,לפי מה שאתם אומרים, שלא לתריסים...
מה באמת? חברות של שואבי אבק, לא חשבו על דבר כזה עדיין? אני ממש מופתעת. יש מכשירים שבפרסום מבטיחים ניקיון מהרצפה עד התקרה , למה הם מתכוונים?אני מבינה ,לפי מה שאתם אומרים, שלא לתריסים...
-
- ניקוי בקיטור
חשבו, למשל כאןחברות של שואבי אבק, לא חשבו על דבר כזה עדיין?...
http://www.dyson.com/tools/u/up-top-too ... -iron.aspx
זה עובד במידה מסויימת, כלומר יותר טוב מכלום אבל לא ישאיר את המקום סטרילי
לחץ קיטור, במיוחד המכונות הקטנות והחלשות כמו בתמונה יוצרים קצת קיטור ואפס לחץ, זה באמת יעשה רק בוץ, ומכונת קיטור רצינית כבדה, אז או צינור ממש ארוך או שלא נראה לי שתגיעי לתיקרה. אם הדאגה היחידה שאבק לא יעוף לשכנים למה לא לעשות את הניקוי בגשם?