מכבים רספברי - כן או לא?
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
גם אצלי דלוק קבוע
הילדים אפילו יודעים לעבור ל-INPUT של הפאי ואז ה-CEC נכנס לפעולה והם משתמשים בשלט של הטלוויזיה לשליטה ובחירת תכנים. לפעמים רמת האוטומטיות של זה מפחידה אותי
.
בכל מקרה - המכשיר נהדר. חבל שהוא טיפה איטי בתוספים אבל למרבית הדברים הוא ממש בסדר גמור. יהיה לי קשה להחליף אותו במשהו אחר כי ה-CEC משחק פה תפקיד חשוב.
בכל מקרה - המכשיר נהדר. חבל שהוא טיפה איטי בתוספים אבל למרבית הדברים הוא ממש בסדר גמור. יהיה לי קשה להחליף אותו במשהו אחר כי ה-CEC משחק פה תפקיד חשוב.
Re: גם אצלי דלוק קבוע
אצלי הוא לא סוחב טורנטים וגם ג'נסיס מעט בעייתי.voguemaster כתב:הילדים אפילו יודעים לעבור ל-INPUT של הפאי ואז ה-CEC נכנס לפעולה והם משתמשים בשלט של הטלוויזיה לשליטה ובחירת תכנים. לפעמים רמת האוטומטיות של זה מפחידה אותי.
בכל מקרה - המכשיר נהדר. חבל שהוא טיפה איטי בתוספים אבל למרבית הדברים הוא ממש בסדר גמור. יהיה לי קשה להחליף אותו במשהו אחר כי ה-CEC משחק פה תפקיד חשוב....
השימוש העיקרי שלי הוא משחקי NBA בלילה כאשר אני מתעורר מבעיטה של הגוזל הקטן שבא לבקר אותנו במיטה. רבע שעה של משחק ואני חוזר לישון יופי.
·
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אני מעל שנה עם פאי,
ממליץ לכם לנסות את הcubox i2 שסוקר פה בפורום
החליף את הפאי אצלי - פשוט מטוס לידו
וכמובן הcec קיים והכל עובד מהר עם הסקינים הכי כבדים
ממליץ לכם לנסות את הcubox i2 שסוקר פה בפורום
החליף את הפאי אצלי - פשוט מטוס לידו
וכמובן הcec קיים והכל עובד מהר עם הסקינים הכי כבדים
נערך לאחרונה על ידי tomer953 ב 16/12/2014 10:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
אני לא משתמש בו לטורנטים
טורנטים זה דבר כבד מאוד - מלא חיבורי רשת + כתיבה וקריאה גדולה מהדיסק כל הזמן. ממש לא מתאים לפאי.
טורנטים אני מוריד במחשב.
אני משתמש בפאי לכמה דברים בהצלחה מרובה -
1. צפיה בסרטים מהספריה המקומית שלי. אני מוריד דברים מסוימים בטורנטים. סרטים שאני רוצה לשמור לדוגמא אני מוריד באיכות טובה. סרטים אחרים אני יכול להוריד אבל לא ב-BITRATE מטורף (כלומר לא סרטי אקשן וכד') והם יורדים מאוד מהר, 20 דק' עד חצי שעה. לפעמים זה מהר יותר מאשר למצוא מקור טוב לסרט ב-CHANNEL1 או ICEFILMS
2. תוספים לילדים - KIDSIL אמרנו כבר? הילדים שלי לאחרונה מתים על אווטאר ורואים שם מלא. גם לתינוקי יש מספיק מה לראות כשצריך לעשות משהו ולשים אותו שיהיה בשקט איזה 20 דק'..
3. תוספים ישראליים - אין צורך להרחיב.
4. צפיה ישירה מ-CH1 ו-ICE. בד"כ CH1 אבל לא תמיד. סובל בשקט את האיטיות בטעינת רשימת המקורות.
טורנטים אני מוריד במחשב.
1. צפיה בסרטים מהספריה המקומית שלי. אני מוריד דברים מסוימים בטורנטים. סרטים שאני רוצה לשמור לדוגמא אני מוריד באיכות טובה. סרטים אחרים אני יכול להוריד אבל לא ב-BITRATE מטורף (כלומר לא סרטי אקשן וכד') והם יורדים מאוד מהר, 20 דק' עד חצי שעה. לפעמים זה מהר יותר מאשר למצוא מקור טוב לסרט ב-CHANNEL1 או ICEFILMS
2. תוספים לילדים - KIDSIL אמרנו כבר? הילדים שלי לאחרונה מתים על אווטאר ורואים שם מלא. גם לתינוקי יש מספיק מה לראות כשצריך לעשות משהו ולשים אותו שיהיה בשקט איזה 20 דק'..
4. צפיה ישירה מ-CH1 ו-ICE. בד"כ CH1 אבל לא תמיד. סובל בשקט את האיטיות בטעינת רשימת המקורות.
Re: אני לא משתמש בו לטורנטים
תודה על השיתוף בשימושים במכשיר. אכן מספק תמורה נאותה לעלות (קיבלתי אותו מתנה...)voguemaster כתב:טורנטים זה דבר כבד מאוד - מלא חיבורי רשת + כתיבה וקריאה גדולה מהדיסק כל הזמן. ממש לא מתאים לפאי.
טורנטים אני מוריד במחשב.
4. צפיה ישירה מ-CH1 ו-ICE. בד"כ CH1 אבל לא תמיד. סובל בשקט את האיטיות בטעינת רשימת המקורות....
·
לא כזה תמורה טובה.
הפיי עם הכל מסביב עולה איזה 60 דולר (בלי משלוח).
שווה לשים עוד עשרים דולר ולהביא את הפייר טי וי. הוא אוסיין בולט לידו. (עם חסרונות מסויימים כמובן - CEC, ווליום והרבה עבודה בהתחלה במידה ורוצים לפרוץ וכו')
הפיי עם הכל מסביב עולה איזה 60 דולר (בלי משלוח).
שווה לשים עוד עשרים דולר ולהביא את הפייר טי וי. הוא אוסיין בולט לידו. (עם חסרונות מסויימים כמובן - CEC, ווליום והרבה עבודה בהתחלה במידה ורוצים לפרוץ וכו')