Raspberry PI קיטועים בערוץ 2 שקולט דרך עידן+

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
dkv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 284
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

יש לי שני מכשירי Raspberry PI. מחוברים לשני טלויזיות שונות
יש לי שרת מכרזי עליו התקנתי MediaPortal ( נבדק גם ב ARGUS TV SERVER )

ה XBMC שרץ על ה Raspberry PI מציג את ערוץ 2 בקיטועים. ערוצים 1, 10 , 23 ו 99 עובדים חלק.
הוא מראה כאילו ה כל שניה הוא מצבע BUFFER מחדש.
דבר מוזר במחשב אני לוחץ על RECORD של הערוץ וזה רץ חלק. אבל נראה לי מוזר.
במידה והייתה בעיה ב RASPBERRY לא היה אמור להיות במקביל והייתי מצפה שזה ישפיע על כל הערוצים.

חברה חייב עזרה !!! בלי ערוץ 2 אשתי תכריח אותי לחזור ל HOT

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6110
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #2 

dkv... אולי תנסה הרצה דרך האינטרנט של ערוץ 2 עד אשר תמצא פתרון? israelive יספק לך עוד תחנות ממה שקיים לך כרגע ואשתך תעריך אותך עוד יותר... האמת הכל טוב יותר מהוט אז ממש שווה לך לנסות, אין לך מה להפסיד, כל הפרטים בחתימה שלי כאן בפורום.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

שליחה #3 

dkv כתב:יש לי שני מכשירי Raspberry PI. מחוברים לשני טלויזיות שונות
יש לי שרת מכרזי עליו התקנתי MediaPortal ( נבדק גם ב ARGUS TV SERVER )

ה XBMC שרץ על ה Raspberry PI מציג את ערוץ 2 בקיטועים. ערוצים 1, 10 , 23 ו 99 עובדים חלק.
הוא מראה כאילו ה כל שניה הוא מצבע BUFFER מחדש.
דבר מוזר במחשב אני לוחץ על RECORD של הערוץ וזה רץ חלק. אבל נראה לי מוזר.
במידה והייתה בעיה ב RASPBERRY לא היה אמור להיות במקביל והייתי מצפה שזה ישפיע על כל הערוצים.

חברה חייב עזרה !!! בלי ערוץ 2 אשתי תכריח אותי לחזור ל HOT
...
·

יש בעיה גם לא במקביל? אם אתה לוקח סרטון TS כזה (זה MPEG TS למעשה, רק לידע כללי) ומעביר אותו לתיקיה אחרת שמשותפת ברשת - זה עובד לך חלק?

איזו גרסה יש לך בפאי? איך הוא מחובר לרשת הביתית? אלחוטי או קווי?

dkv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

רק לציין שזה עבד מצויין במשך כמעט שנתיים.
גירסת ה OE שאני מריץ על ה PI היא 13.2 , לא שודרגה בזמן האחרון. שדרוג אחרון שעשיתי היה לפני כמה חודשים.
הרשת הביתית שלי היא כמובן קווית לא אלחוטית. וקובץ TS שאני משתף בשרת רץ חלק במכשירים בקצה.
זה הגיוני כי ערוץ 10,1 , 23 ו 99 רצים חלק. אני לא מאמין שהבעיה היא בתשתית שלי.

voguemaster - מצטער רשמתי לא נכון , הבעיה לא במקביל. התקבנתי שהבעיה היא בשני המכשירים גם בסלון וגם בחדר שינה.
benny123 - כמובן שהתוסף שלך מותקן אני בהחלט משתמש בו אבל הוא לא פחרון. זה "אויר לנשימה" לעוד כמה ימים. אני חייב למצוא את הבעיה.

אני חייב לציין שניסיתי כבר הכל לפי דעתי וערוץ 2 עדיין מבצע BUFFER כל כמה שניות.

רק לציין שבעבר (לפני 6 - 7 חודשים ) היתה כבר הבעיה הזו בערוץ 10 וזה נפתר אחרי יום , במקרה הזה כבר חרגתי מהזמן - יומיים שערוץ 2 לא עובדים

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק

אולי ה-BITRATE גבוה יותר בערוץ 2

שליחה #5 

והראוטר שלך לא אוהב את זה במיוחד. אתה יכול לנסות לעשות לו איתחול (אם כי בד"כ זה די נדיר שצריך לעשות כזה דבר..)
יש לך אנטיוירוס במחשב? אתה יכול לבצע לו DISABLE?

dkv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

פתאום ה bitrate של ערוץ 2 השתנה ?
בכל מקרה בצעתי restart לראוטר , וגם נטרלתי את ה FW ואת האנטיוירוס וזה עדיין לא עזר.

גם לציין שקבצי 1080p שיושבים על השרת שלי רצים חלק בסלון ובחדר שינה כך שמבחינת עומס נראה שהראוטר עומד בזה. כמו כן רק לציין שהרשת שלי היא 1GB בבית, למרות שה PI תומך עד mb100

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק

סבבה

שליחה #7 

dkv כתב:פתאום ה bitrate של ערוץ 2 השתנה ?
בכל מקרה בצעתי restart לראוטר , וגם נטרלתי את ה FW ואת האנטיוירוס וזה עדיין לא עזר.

גם לציין שקבצי 1080p שיושבים על השרת שלי רצים חלק בסלון ובחדר שינה כך שמבחינת עומס נראה שהראוטר עומד בזה. כמו כן רק לציין שהרשת שלי היא 1GB בבית, למרות שה PI תומך עד mb100
...
·

כלומר נטרלנו את אפקט הראוטר כנראה ו-ANTIVIRUS וכד'. תשמע, אני לא זוכר מה גודל הקבצים וה-BITRATE שיוצא. זה לא סביר שפאום ערוץ 2 שינו אבל משהו בטח השתנה. ניסית לעבוד עם DEBUGGING מופעל ב-XBMC כדי לנסות לראות אם יש שם משהו מעניין שקורה?

האם אתה מריץ משהו נוסף על הפאי? לכאורה ב-OE לא אמור לרוץ כלום. די מוזר..

dkv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

הפעלתי את ה LOG אני רואה שהוא מציין שיש לו בעיה ב stream.

22:55:39 T:2675962960 ERROR: ffmpeg[9F7FF450]: [NULL] non-existing PPS referenced
22:55:39 T:2675962960 DEBUG: ffmpeg[9F7FF450]: [NULL] Current profile doesn't provide more RBSP data in PPS, skipping

כמו כן

22:55:40 T:2675962960 ERROR: Get - failed to get stream
ffmpeg[9F7FF450]: [h264] mmco: unref short failure

ועוד כמה שורות דומות לאלו.
אני לא יודע היכן הבעיה , זה לא אומר היכן הבעיה אלה שיש בעיה.
אני לא מאמין שה FFMPEG נדפק בלילה אחד כי זה לא הגיוני שזה התרחש בשני RPI באותו רגע.

כשהקנתי את OE שמרתי את הגירסה וה SETUP שעשיתי ל IMAGE וכל שעשתי היה לשכפל את ה IMAGE וככה היו לי שני RPI שזהים בהגדרות.
צרבתי בחזרה את ה IMAGE המקורי מלפני כמה חודשים על RPI וזה עדיין מקרטע רק בערוץ 2.

אני לא מאמין שזו בעיית רשת וגם לא בשרת כי במחשב שמריץ XBMC ומחובר לשרת אני רואה בסדר את ערוץ 2, כלומר משהו ב RPI לא מדייק מול ערוץ 2. אין לי מושג כיצד להמשיך !!!

dkv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

לא תאמינו - הבעיה בערוץ 2 הסתדרה, אבל עכשיו היא התחילה בערוץ 10.
לא עשיתי כלום במכשיר.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק

שמע

שליחה #10 

זה שהבעיה לא משתחזרת במחשב לא אומר הרבה - המחשב כנגן הרבה יותר חזק וכנראה יכול להתגבר על כל מיני דברים שהפאי לא.
אם הבעיה עברה מערוץ 2 לערוץ 10 אולי זו בעית ביצועים במחשב, בזמן הקלטת הטלוויזיה. אולי באג בתוכנה עצמה (לא ניסית עם שתיים שונות?) אבל איכשהו זה נראה לי פחות סביר. השגיאות ש-FFMPEG מדבר עליהן נראות כמו סוג של CORRUPTION של הסטרים באותו הזמן ולוקח לו זמן להתגבר על זה (כנראה עד ה-KEYFRAME הבא).

אופציות נוספות - בעיה באנטנה או בדונגל עצמו שמפענח את השידור. אם הוא לא הכי תקין זה יכול להסביר את זה.
יש לך אפשרות להלוות ממישהו דונגל לבדיקה?

אם אני אצטרך להמר אני מהמר על דונגל לא תקין ב-100 אחוז.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”