נמכר: אוזניות MartinLogan Mikros 90
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלום,
האוזניות ניקנו מאתר Newegg לפני מספר חודשים ונמצאות מאז באריזה כמו חדשות.
קישור: http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6826532001
עד היום הן היו בשימוש פחות משעה אחת מאז שהן אצלי. בשאר הזמן הן שוכבות בנרתיק הקשיח המקורי במגירה שלי במשרד.
הסיבה שאני מוכר אותן (ולא השתמשתי בהן כמעט) היא חוסר נוחות באוזניים.
יש כאלה שמרחיבים אוזניות בכל מיני שיטות אבל אני מעדיף פשוט אוזניות Over Head שעוטפות את האוזניים ברכות.
הצליל של האוזניות מעולה ומאוד מפורט והן גם מתאימות לטלפונים ונגנים בלי מגבר. תוכלו לקרוא עליהן חוות דעת במקומות שונים כמו פה: http://www.head-fi.org/products/martinl ... headphones
וגם בפורום אוזניות ב hometheater.co.il.
מחיר: 300 ש"ח. יש אפשרות גם להחלפה עם אוזניות Over Eear נוחות ואיכותיות כל עוד מדובר באוזניות שלא צריכות הגברה.
כלול: אוזניות עם כבל קבוע, מתאם 3.5 ל 6.5 מקורי, נרתיק קשיח מקורי והקופסה שבה הן נמכרות.
האוזניות ניקנו מאתר Newegg לפני מספר חודשים ונמצאות מאז באריזה כמו חדשות.
קישור: http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6826532001
עד היום הן היו בשימוש פחות משעה אחת מאז שהן אצלי. בשאר הזמן הן שוכבות בנרתיק הקשיח המקורי במגירה שלי במשרד.
הסיבה שאני מוכר אותן (ולא השתמשתי בהן כמעט) היא חוסר נוחות באוזניים.
יש כאלה שמרחיבים אוזניות בכל מיני שיטות אבל אני מעדיף פשוט אוזניות Over Head שעוטפות את האוזניים ברכות.
הצליל של האוזניות מעולה ומאוד מפורט והן גם מתאימות לטלפונים ונגנים בלי מגבר. תוכלו לקרוא עליהן חוות דעת במקומות שונים כמו פה: http://www.head-fi.org/products/martinl ... headphones
וגם בפורום אוזניות ב hometheater.co.il.
מחיר: 300 ש"ח. יש אפשרות גם להחלפה עם אוזניות Over Eear נוחות ואיכותיות כל עוד מדובר באוזניות שלא צריכות הגברה.
כלול: אוזניות עם כבל קבוע, מתאם 3.5 ל 6.5 מקורי, נרתיק קשיח מקורי והקופסה שבה הן נמכרות.
נערך לאחרונה על ידי gilg7 ב 17/04/2015 17:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מסכים במאה אחוז. צריך לתת להן הרבה יותר זמן להפתח בשביל להתחיל להבין את התכונות האמיתיות שלהן. גם לי הן לחצו על האוזניים בהתחלה, אבל אחרי ריכוך הן ממש נוחות לשימוש.
בהצלחה למוכר ולמי שיקנה. אוזניות מומלצות מאוד.
בהצלחה למוכר ולמי שיקנה. אוזניות מומלצות מאוד.
נערך לאחרונה על ידי Nir1 ב 15/12/2014 16:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה,sam22 כתב:אם עבדת שעה אז:
לא גילית את הסאונד האמיתי שלהן עדיין
והן נהיות נוחות יותר עם הזמן
בהצלחה במכירה
אחלה אוזניות...
גם אחרי פחות משעה הן נשמעות נהדר.
אבל לא נוח , זה לא נוח. אני מאמין שקצת מתיחה תהפוך אותן לנוחות עם הזמן אבל הן עדיין יהיו לי אף פעם נוחות באמת.
פשוט לא סגנון שלי.
·
אגב, לא חיכיתי בשביל למכור וקניתי Sony MDRV6 שקיבלתי היום.Nir1 כתב:מסכים במאה אחוז. צריך לתת להן הרבה יותר זמן להפתח בשביל להתחיל להבין את התכונות האמיתיות שלהן. גם לי הן לחצו על האוזניים בהתחלה, אבל אחרי ריכוך הן ממש נוחות לשימוש.
בהצלחה למוכר ולמי שיקנה. אוזניות מאוד מומלצות....
הצליל של ה V6 ברור לא פחות מה Mikros 90 אבל ה Mikros יותר נעימות להאזנה למוסיקה.
(ולאכזבתי גם ה V6 לא נוחות לאוזניים כמו שציפיתי למרות שהן Over Ear)
שני הדגמים עובדים יפה מאוד עם טלפון הכי פשוט.
קניתי מאמאזון ב BF.Nir1 כתב:תבדוק שהאוזניות של סוני מקוריות כי יש להן המון זיופים בשוק. בהחלט אוזניות טובות המצטרפות לסדרה הותיקה של החברה יחד עם ה- 7506....
הצליל שלהן מצויין וגם ממש טוב עם סמארטפון ומחשב.
הן רק לא נוחות כמו שציפיתי. יש לי סוני אלחוטיות MDR10BT שנוחות מאוד ואני מוכן שכל האוזניות שלי בחיים יהיו כאלה נוחות אבל.....הן אלחוטיות. בקיצור, הנוחות של ה MDR10BT ואיכות צליל של V6 או Mikros 90 היו עושים את החיים שלי יפים יותר.
זה נראה חשוד ?moti_levi כתב:אתה מחזיק אותם מספר חודשים ושמעת בהם פחות משעה?
ולפתע החלטת למכור?
...
קניתי אותן כזוג נוסף למשרד בשביל שישארו במגירה למיקרה שישעמם לי (אני לא יכול לעבוד ולשמוע מוזיקה ביחד)
בסוף התברר שגם את הקצת הזה אני לא שומע בגלל שהן לא נוחות.
אם לא אמכור אותן אז אתן לאחד מהילדים שלי או מישהו במשפחה. הבעיה שאצלנו במשפחה אף אחד לא מעריך אוזניות טובות
Re: למכירה (או החלפה) אוזניות MartinLogan Mikros 90
@gilg7
הקפצה + אפשרות להחלפה עם אוזניות Over Eear נוחות יותר.
הקפצה + אפשרות להחלפה עם אוזניות Over Eear נוחות יותר.
Re: למכירה (או החלפה) אוזניות MartinLogan Mikros 90
@gilg7
הקפצה ואפשרות להחלפה עם אוזניות Over Eear נוחות יותר.
הקפצה ואפשרות להחלפה עם אוזניות Over Eear נוחות יותר.