קניית טלויזיה 32" - צריך עזרה
אני רוצה לקנות טלויזיה
סגרנו על 32", כנראה LCD.
בחנות המליצו לנו על כמה דגמים:
Samsung R71
Samsung R61
Toshiba 32wl58e
הבעיה שהסלון יחסית קטן, משהו כמו 2 מטר מהטלויזיה, ואני לא יודע אם זה יתאים, או שאולי עדיף פלסמה.
אם מישהו יכול לעזור עם עוד דגמים או לגבי הדגמים הללו, התקציב הוא עד 7000 ש"ח.
תודה!
סגרנו על 32", כנראה LCD.
בחנות המליצו לנו על כמה דגמים:
Samsung R71
Samsung R61
Toshiba 32wl58e
הבעיה שהסלון יחסית קטן, משהו כמו 2 מטר מהטלויזיה, ואני לא יודע אם זה יתאים, או שאולי עדיף פלסמה.
אם מישהו יכול לעזור עם עוד דגמים או לגבי הדגמים הללו, התקציב הוא עד 7000 ש"ח.
תודה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
המלצה אישית שלי
היא שתעשה סבב בחנויות חשמל שונות ותתרשם בעצמך מאיכות המסכים.
אני עשיתי מסע ארוך בכמה רשתות וחנויות פרטיות ובסוף רכשתי מסך שארפ דגם 32GA8E שנע סביב 7,000 ש"ח ואם תוסיף לזה כבל איכותי אני מניח שלא תצטער.
בסופו של דבר לכל אחד יש הגדרה סובייקטיבית לאיכות הצפיה ומה שבעיני חבריך נראה טוב לא בטוח שיהיה בעיניך.
בהצלחה.
אני עשיתי מסע ארוך בכמה רשתות וחנויות פרטיות ובסוף רכשתי מסך שארפ דגם 32GA8E שנע סביב 7,000 ש"ח ואם תוסיף לזה כבל איכותי אני מניח שלא תצטער.
בסופו של דבר לכל אחד יש הגדרה סובייקטיבית לאיכות הצפיה ומה שבעיני חבריך נראה טוב לא בטוח שיהיה בעיניך.
בהצלחה.
כמו שאמר קודמי, אתה חייב ללכת לחנויות ולראות בעצך את הטלוויזיות מציגות מה שאתה מתכנן לראות (כבלים/לווין/DVD וכו)
חשוב גם להגדיר מה השימושים שלך. אני למשל, חיפשתי מסך שישמש בעיקר למחשב ופלייסטיישן, והכי התרשמתי מה R71 (שרכשתי בסוף). לעומת זאת, לדעתי הטושיבה וה-LG נותנות תמונה יותר טובה בשידורי כבלים - אולי בגלל שהן היו מחוברות בחיבור סקארט (שאין לסמסונג).
חשוב גם להגדיר מה השימושים שלך. אני למשל, חיפשתי מסך שישמש בעיקר למחשב ופלייסטיישן, והכי התרשמתי מה R71 (שרכשתי בסוף). לעומת זאת, לדעתי הטושיבה וה-LG נותנות תמונה יותר טובה בשידורי כבלים - אולי בגלל שהן היו מחוברות בחיבור סקארט (שאין לסמסונג).