מחפש פתרון לאינטרנט בסלון, הסבר בפנים
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לפני זמן מה חיברתי לחבר שלי, מחשב נייד, לטלוויזיה בסלון, הרשת שלו בנויה כך: חדר 1: נתב D-Link DSL-6850U,
מחובר בLAN למחשב נייח, בנוסף מחובר עליו מתאם HOME PLUG, מתאם HOME PLUG נוסף, מחובר בממד.
בסלון יש מחשב נייד, שלא מקבל קליטה מי יודע מה, מה הפתרון הכי טוב וזול שאני יכול לחבר בסלון? חשבתי על Repeater בלבד, קטן כזה שמתחבר לשקע. אבל לא חושב שיתן לי את מה שצריך. חשבתי לקנות AP, כי הבנתי שהוא יודע לעבוד גם כ Repater, ויש חיבור LAN, שיאפשר לי לחבר את המחשב הנייד לרשת, כמו נגיד D-Link DAP-1360. אני חושב שהקליטה כזאת, בגלל שיש את חדר הבטחון בין החדרים, מה אתם ממליצים? לרכוש ראוטר נוסף, אין ממש צורך, יש מספר טבלטים בבית, כך שאין צורך לחבר דברים נוספים בכבל, אני יכול לחבר את הנייד גם ב WLAN, במידע ולא ניתן להשתמש בAP גם כRepeater וגם להתחבר עליו בLAN.
תודה.
מחובר בLAN למחשב נייח, בנוסף מחובר עליו מתאם HOME PLUG, מתאם HOME PLUG נוסף, מחובר בממד.
בסלון יש מחשב נייד, שלא מקבל קליטה מי יודע מה, מה הפתרון הכי טוב וזול שאני יכול לחבר בסלון? חשבתי על Repeater בלבד, קטן כזה שמתחבר לשקע. אבל לא חושב שיתן לי את מה שצריך. חשבתי לקנות AP, כי הבנתי שהוא יודע לעבוד גם כ Repater, ויש חיבור LAN, שיאפשר לי לחבר את המחשב הנייד לרשת, כמו נגיד D-Link DAP-1360. אני חושב שהקליטה כזאת, בגלל שיש את חדר הבטחון בין החדרים, מה אתם ממליצים? לרכוש ראוטר נוסף, אין ממש צורך, יש מספר טבלטים בבית, כך שאין צורך לחבר דברים נוספים בכבל, אני יכול לחבר את הנייד גם ב WLAN, במידע ולא ניתן להשתמש בAP גם כRepeater וגם להתחבר עליו בLAN.
תודה.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
השאלה היא לאיזה צורך? אם זה רק לגלישה באינטרנט - אתה יכול ללכת על זה:
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10526
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10526
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
רפיטר בסלון לא יקלוט יותר טוב מהמחשב עצמו. את הרפיטר צריך למקום באמצע הדרך בין הנתב למחשב, וממש רצוי שלא בתוך ממ"ד.
ככלל במצב רפיטר אין אפשרות להשתמש בשקעי ה-LAN להתחברות לרשת, בשביל זה אתה צריך WDS ויש הרבה מאוד דברים שצריך להתייחס אליהם בזה, יש על זה דיון בשרשור אחר בפורום.
ככלל במצב רפיטר אין אפשרות להשתמש בשקעי ה-LAN להתחברות לרשת, בשביל זה אתה צריך WDS ויש הרבה מאוד דברים שצריך להתייחס אליהם בזה, יש על זה דיון בשרשור אחר בפורום.
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לא כלכך משנה לי אם החיבור בסופו של דבר יהיה LAN או WLAN, אני סך הכל רוצה להגביר את רמת הקליטה, במצב Repeater אני מבין, שיתן לי את הפתרון הטוב ביותר, כי לא רק מחשב אחד יהנה מחיבור טוב יותר, אלה גם סמרטפונים וטאבלטים שיש לו? או שאני טועה ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני השתמשתי במכשיר הזה כדי לחבר אליו קווית את הממיר של יס (הגדרתי אותו כריפיטר)