שלום
אני עומד לרכוש פלזמה וברשותי ממיר מסוג סמסונג
קראתי כאן שהכי רצוי זה ממיר מסוג דוקסיס.
כשהתקשרתי ל HOT אמרו לי שאין כרגע במלאי ממיר דוקסיס ובכל מקרה אני לא אראה הבדל גם אם אני יחליף לדוקסיס.
אז האם להתעקש ולהחליף לדוקסיס או שאין צורך?
ממיר HOT לפלזמה
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ראשית, דוקסיס זה לא יצרן של ממירים אלה טכנולוגיה.תעשה חיפוש פה בפורום ותבין בדיוק מה זה.
שנית,שלא יבלבלו לך את המוח - לפני יומיים הביאו לי ממיר של Thomson תומך דוקסיס לאחר שהתעקשתי ואיימתי לעזוב. באמת שהייתי עוזב אותם כי הם כבר עלו לי על כל העצבים בלי קשר לדוקסיס-שמוקסיס.
אם רואים בזה יותר טוב? לא יודע.. שבוע הבא תגיע הפלאזמה ואז אוכל להגיד לך באפן כללי איך האיכות ובאילו חיבורים אני משתמש - כמובן ללא השוואה מול פלאזמה עם ממיר אחר.
אפילו קיימת לי תקלה כרגע שלא היתה קיימת בממיר הקודם - כאשר יש חלק במסך שהוא כהה אז רואים גלים יורדים מלמעלה למטה.הם אמורים לחזור ולבדוק.
מה שכן, הממיר הרבה יותר מהיר במעבר בין תפריטים, ערוצים ו- VOD.
שנית,שלא יבלבלו לך את המוח - לפני יומיים הביאו לי ממיר של Thomson תומך דוקסיס לאחר שהתעקשתי ואיימתי לעזוב. באמת שהייתי עוזב אותם כי הם כבר עלו לי על כל העצבים בלי קשר לדוקסיס-שמוקסיס.
אם רואים בזה יותר טוב? לא יודע.. שבוע הבא תגיע הפלאזמה ואז אוכל להגיד לך באפן כללי איך האיכות ובאילו חיבורים אני משתמש - כמובן ללא השוואה מול פלאזמה עם ממיר אחר.
אפילו קיימת לי תקלה כרגע שלא היתה קיימת בממיר הקודם - כאשר יש חלק במסך שהוא כהה אז רואים גלים יורדים מלמעלה למטה.הם אמורים לחזור ולבדוק.
מה שכן, הממיר הרבה יותר מהיר במעבר בין תפריטים, ערוצים ו- VOD.