עשיתי לפני 3 שנים הסבה ופריצה של 1.92
לאקס בוקס elite
האם זה פריצה של קריאה מה ארד דיסק או רק קריאת צרובים?
כמו כן האם שידרוג גרסה יכול להוריד את הפריצה?
נוסף כאשר חיברתי הארד דיסק הוא כביכול מחק את כולו ולא זיהה אותו.
תודה לעוזרים

זו פריצה של קריאת צרובים.tzomish כתב:שלום רב
עשיתי לפני 3 שנים הסבה ופריצה של 1.92
לאקס בוקס elite
האם זה פריצה של קריאה מה ארד דיסק או רק קריאת צרובים?
כמו כן האם שידרוג גרסה יכול להוריד את הפריצה?
נוסף כאשר חיברתי הארד דיסק הוא כביכול מחק את כולו ולא זיהה אותו.
תודה לעוזרים...

עדכון גרסא בסה"כ מנטרל את הצ'יפ, או יותר נכון את היכולות שלו.tzomish כתב:לא הבנתי אם שמו לי אזיה צ'יפ של קריאת צרובים אך עדכון של הגרסה ימחוק את זה? ואיך ניתן לחבר לו כונן קשיח.?
האם יש צורך לעשות עוד פריצה?...

סליחה מכבודהtzomish כתב:שאני בת
נמשיך בזה שיותר משתלם להוריד משחקים מלקנות אותם
עד עכשיו שיחקתי במשחמקורים
שביצעתי את הפריצה בעבר היא הייתה הכי עדכנית וזכור לי שהייתה לצרובים ולכונן קשיח.
אז מה כל שנתיים צריך לשלם על פריצה חדשה?...

אני מזכיר לך שלא כולם גונבים תוכן.elangab כתב:גם גונבת תוכן, וגם מתלוננת שצריך לשלם על עידכוני פריצה שמאפשרים לגנוב תוכן... אנשים הזויים....

סחתיין!elangab כתב:נכון, חלק משתמשים לגיבוי (וכן, החברות הגדולות חראות כשזה מגיע לזה, לא מכחיש, למרות שמהעבר לדיגיטלי פתר חלק מהבעיות האלה). התבססתי על המשפט שהיא כתבה, "נמשיך בזה שיותר משתלם להוריד משחקים מלקנות אותם".
כן, עקרונית אני מאוד לא מתחבר לגישת "מגיע לי בחינם הכל". אז אם לא עובדים ורוכשים משחק צריך לעבוד ולשלם על פריצה - גם פה וגם פה יש אנשים שהשקיעו זמן, ידע טכני וכישרון במוצר מותרות שרוצים לקנות. לצערי בכמעט כל מקום שאני הולך אני מוקף בגישה הזו, ובתור מישהו שעובד בעולם התוכן זה מבאס.
אגב, מה שבעיקר מפריע לי זו מכבסת המילים. "להוריד" וכו'. לפחות שאדם יהיה כנה עם עצמו, זה המינימום לדעתי.
אבל מקבל את הטיפ שלך, תודה...