הוט נקנסה(שוב)-הפעם ב1.6 מיליון ש״ח-הכבד ביותר עד כה
עד שהם יתנו שרות יותר טוב יקח עוד הרבה זמן 
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
למי הכסף הזה הולך? לא לאלה שנפגעו!
למה?
ביום שישי היה ביומן (ערוץ 1) כתבה על תביעות ייצוגיות מעניין איך עד היום לא הרימו תביעה כזו מול הוט.
למה?
ביום שישי היה ביומן (ערוץ 1) כתבה על תביעות ייצוגיות מעניין איך עד היום לא הרימו תביעה כזו מול הוט.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
הבעיה של הוט היא לא בכמות העובדים המגוייסים לשירות הלקוחות.
הבעיה שלהם היא הרבה יותר עמוקה ונובעת מאי-דיוקים (אני מתנסח בזהירות) בהבטחות הניתנות ללקוחות.
כאשר להרבה לקוחות מבטיחים דבר מה (או נותנים להם להבין דבר מה) ובסוף זה לא מתממש - נוצרת פנייה לשירות לקוחות.
פנייה כזו בד"כ אינה פנייה פשוטה ותדרוש זמן טיפול ארוך, ובמקרים רבים גם אסקלציה לדרג יותר בכיר (מכיוון שלנציג בשירות לקוחות אין סמכות לאשר משהו שהובטח לכאורה ולא קיים ברשימת הדברים שהוא יכול לתת).
הנה לכם המתכון לשירות הלקוחות הגרוע. וזה ימשיך עד שיטפלו בשורש הבעיה.
מניסיון אישי והיכרות עם המעגל הקרוב אלי (חברים, משפחה) - ברוב המקרים מה שתיארתי קרה.
מערך שירות לקוחות אמור לטפל בבעיות של לקוחות שנובעות בעיקר מדברים חדשים שצצים, ולא בסתירות מול נציגי מכירות ונציגי שירות כאלה ואחרים.
הבעיה שלהם היא הרבה יותר עמוקה ונובעת מאי-דיוקים (אני מתנסח בזהירות) בהבטחות הניתנות ללקוחות.
כאשר להרבה לקוחות מבטיחים דבר מה (או נותנים להם להבין דבר מה) ובסוף זה לא מתממש - נוצרת פנייה לשירות לקוחות.
פנייה כזו בד"כ אינה פנייה פשוטה ותדרוש זמן טיפול ארוך, ובמקרים רבים גם אסקלציה לדרג יותר בכיר (מכיוון שלנציג בשירות לקוחות אין סמכות לאשר משהו שהובטח לכאורה ולא קיים ברשימת הדברים שהוא יכול לתת).
מניסיון אישי והיכרות עם המעגל הקרוב אלי (חברים, משפחה) - ברוב המקרים מה שתיארתי קרה.
מערך שירות לקוחות אמור לטפל בבעיות של לקוחות שנובעות בעיקר מדברים חדשים שצצים, ולא בסתירות מול נציגי מכירות ונציגי שירות כאלה ואחרים.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
·קלעת בול לדעתי,איינשטיין כתב:הבעיה של הוט היא לא בכמות העובדים המגוייסים לשירות הלקוחות.
מערך שירות לקוחות אמור לטפל בבעיות של לקוחות שנובעות בעיקר מדברים חדשים שצצים, ולא בסתירות מול נציגי מכירות ונציגי שירות כאלה ואחרים....
בשבוע שעבר דיברתי איתם כל יום, ולהפתעתי הזמני המתנה התקצרו לכדי שניות עד דקה
הייתי בהלם!!! אבל בסופו של עניין זה ממש לא עזר
כי כל שאלה לגבי החבילה שלי ומה שאני רוצה/הובטח לי - גררה אחריה עוד המתנה ועוד המתנה
כי הנציג שעונה חסר אונים וחייב מנהל שיעזור לו
ואז לא משנה כמה מהר יענה לכפ נציג ״זוטר״ - תצטרכו להמתין כל פעם שהמנהל יסביר לו מה להגיד