מחפש מתקין של צלחת לעידן פלוס על הבניין שבו אני גר באזור כפר סבא
עירבבת כמה מונחים מכמה נושאים.
אנטנה לקליטת עידן פלוס היא אנטנת RF מהישנות שאיתן היו קולטים את הערוצים 11,22 בשנות ה-80/90.
כאמור אין כזה דבר צלחת לעידן פלוס.
בכל אופן אפשר לקחת כל חשמלאי שיבצע את ההשחלה [במידה ומדובר רק בהשחלה של הכבל].
אתה יכול לרכוש כבל RF מתאים ברח' הר ציון בתל אביב.
אנטנה לקליטת עידן פלוס היא אנטנת RF מהישנות שאיתן היו קולטים את הערוצים 11,22 בשנות ה-80/90.
כאמור אין כזה דבר צלחת לעידן פלוס.
בכל אופן אפשר לקחת כל חשמלאי שיבצע את ההשחלה [במידה ומדובר רק בהשחלה של הכבל].
אתה יכול לרכוש כבל RF מתאים ברח' הר ציון בתל אביב.
שתהיה בריא, עד שדרות הר ציון שלחת אותו בשביל כבל אנטנה ?
אני קונה כבל RG6 שהוא הסוג הטוב יותר בחנות בכפר סבא והמחיר שלהם הוגן יותר מאשר של חנויות אחרות שאני מכיר ויצא לי לרכוש מהן בעבר.
לא אפרסם בפורום אבל אפשר לפנות אלי בפרטי.
ממש לא צריך לנסוע עד ת"א בשביל זה.
עם קצת יוזמה וידיים טובות אפשר להשחיל לבד בצורה די טובה כבל אנטנה ולא צריך חשמלאי בשביל זה.
מומלץ לבדוק אם אפשר להתחבר בארון תקשורת בחדר המדרגות לתשתית שאליה בדרך כלל מתחברים הוט או YES. לפי חוק שעבר די מזמן, החלק של התשתית שנמצא בתוך הדירה, שייך לבעל הדירה ולא להוט או YES ולכן מותר להשתמש בכבילה הזאת לכל מה שרוצים.
לא אפרסם בפורום אבל אפשר לפנות אלי בפרטי.
ממש לא צריך לנסוע עד ת"א בשביל זה.
עם קצת יוזמה וידיים טובות אפשר להשחיל לבד בצורה די טובה כבל אנטנה ולא צריך חשמלאי בשביל זה.
מומלץ לבדוק אם אפשר להתחבר בארון תקשורת בחדר המדרגות לתשתית שאליה בדרך כלל מתחברים הוט או YES. לפי חוק שעבר די מזמן, החלק של התשתית שנמצא בתוך הדירה, שייך לבעל הדירה ולא להוט או YES ולכן מותר להשתמש בכבילה הזאת לכל מה שרוצים.
כן, צריך גם אנטנה
מתוכן ההודעה הראשונה שלך הסקתי שכבר יש לך אנטנה.
כל אנטנת YAGI UHF שנמכרת היום במעט חנויות שמתעסקות עם זה תקלוט לך את שידורי עידן פלוס. צריך פשוט לכוון אל המשדר הכי חזק באיזור.
לא ידוע לי על חנויות בכפר סבא שמוכרות אנטנות.
כל אנטנת YAGI UHF שנמכרת היום במעט חנויות שמתעסקות עם זה תקלוט לך את שידורי עידן פלוס. צריך פשוט לכוון אל המשדר הכי חזק באיזור.
לא ידוע לי על חנויות בכפר סבא שמוכרות אנטנות.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אנטנה עם 12 אלמנטים פלוס שני אלמנטים מאחורה עלות החל מ145 שקל באינטרנט ניתן לקנות החל מ70 שקל באינטרנט הדגם הפשוט ביותר
כבל איכותי תקנה של אפקס או טלראן או קומסקופ או באלדן או טי אפ סי לצערי לא יכול לשלוח הודעה פרטית כי אני כביכול עוסק בתחום איזו בדיחה אדם חייב לעבוד כל חודש ולהרוויח טוב כדי להחשב לעוסק בתחום אין לי בכלל עבודה ואני חולה מאוד מזה חודשיים העיקר פרסמו כאן מתקינים חופשי
בסך הכל הייתי מוכר במחיר הנמוך ביותר לפי האינטרנט וללא רווח כי יש עלויות נסיעה להפגש עם הקונה
גיסי רימה אותי סידר לי עבודה הבטיח שידאג לכסף ועקצו אותי בעלות ממיר ואנטנה וממיר לוויני את כל זה הפסדתי בגלל גיסי המטומטם
והעיקר טוענים כאן שאני עוסק בתחום אני מפסיד כסף ואני נחשב עוסק בתחום חחחח
כבל איכותי תקנה של אפקס או טלראן או קומסקופ או באלדן או טי אפ סי לצערי לא יכול לשלוח הודעה פרטית כי אני כביכול עוסק בתחום איזו בדיחה אדם חייב לעבוד כל חודש ולהרוויח טוב כדי להחשב לעוסק בתחום אין לי בכלל עבודה ואני חולה מאוד מזה חודשיים העיקר פרסמו כאן מתקינים חופשי
בסך הכל הייתי מוכר במחיר הנמוך ביותר לפי האינטרנט וללא רווח כי יש עלויות נסיעה להפגש עם הקונה
גיסי רימה אותי סידר לי עבודה הבטיח שידאג לכסף ועקצו אותי בעלות ממיר ואנטנה וממיר לוויני את כל זה הפסדתי בגלל גיסי המטומטם
והעיקר טוענים כאן שאני עוסק בתחום אני מפסיד כסף ואני נחשב עוסק בתחום חחחח