מישהו נתקל בתופעת " עין עצלה" בפיקוד של הטלויזיה ?
מדובר בפלזמה 51e550 של סמסונג.
קרה לי מספר פעמים בעבר שהפיקוד של הפעלת המכשיר לא הגיב או הגיב לאחר מספר ניסיונות.
אחר כך איכשהו זה חזר להיות בסדר אך לאחרונה אני צריך לפעמים ללחוץ מספר פעמים על כפתור ההפעלה שבשלט, עד שזה מגיב.
החלפתי סוללות לחדשות, זה לא עוזר.
לא ברור לי אם זו בעיה בשלט ( שלאחר ההפעלה מגיב לפונקציות השונות, אך גם לא זריז כמו פעם) או שזו בעיה בעין של הפיקוד בטלוויזיה עצמה.
המכשיר עדיין באחראיות וכנראה שאיאלץ להזמין שירות, אך שואל כאן אולי מישהו נתקל , כך אדע מראש מה יכולה להיות הבעיה.
תודה לעונים.
קרה לי מספר פעמים בעבר שהפיקוד של הפעלת המכשיר לא הגיב או הגיב לאחר מספר ניסיונות.
אחר כך איכשהו זה חזר להיות בסדר אך לאחרונה אני צריך לפעמים ללחוץ מספר פעמים על כפתור ההפעלה שבשלט, עד שזה מגיב.
החלפתי סוללות לחדשות, זה לא עוזר.
לא ברור לי אם זו בעיה בשלט ( שלאחר ההפעלה מגיב לפונקציות השונות, אך גם לא זריז כמו פעם) או שזו בעיה בעין של הפיקוד בטלוויזיה עצמה.
המכשיר עדיין באחראיות וכנראה שאיאלץ להזמין שירות, אך שואל כאן אולי מישהו נתקל , כך אדע מראש מה יכולה להיות הבעיה.
תודה לעונים.
עדכון .
הזמנתי את השירות של סמסונג. המכשיר באחראיות.
מראש אמרתי להם שיביאו אתם שלט תקין שמא הבעיה לא בטלוויזיה, אלא בשלט.
איך שבאו התחילו לדבר אתי על החלפת כל כרטיס הפיקוד בטלוויזיה.
התעקשתי שיבדקו קודם אם זה בוודאות הפיקוד, או רק השלט.
לאחר בדיקה הסתבר שמדובר בבעיית מגעים בשלט.
לדבריהם השלט לא מכוסה בחלקים שבאחראיות ( למרות שזה לא רשום במפורש בתעודת האחראיות) ומחירו 180 שח.
מרוב ששמחתי שאין צורך לחטט ולהחליף חלקים בטלוויזיה , הסכמתי לבסוף ושילמתי.
השלט שהוחלף אכן עובד תקין.
אחר כך הלכתי לבדוק כמה עולה שלט כזה באי ביי.
עם המשלוח אפשר להביא שלט זהה ב- 50 שח'.
כלומר שילמתי כמעט כפול 4.
טוב, לקח להבא.
הזמנתי את השירות של סמסונג. המכשיר באחראיות.
מראש אמרתי להם שיביאו אתם שלט תקין שמא הבעיה לא בטלוויזיה, אלא בשלט.
איך שבאו התחילו לדבר אתי על החלפת כל כרטיס הפיקוד בטלוויזיה.
התעקשתי שיבדקו קודם אם זה בוודאות הפיקוד, או רק השלט.
לאחר בדיקה הסתבר שמדובר בבעיית מגעים בשלט.
לדבריהם השלט לא מכוסה בחלקים שבאחראיות ( למרות שזה לא רשום במפורש בתעודת האחראיות) ומחירו 180 שח.
מרוב ששמחתי שאין צורך לחטט ולהחליף חלקים בטלוויזיה , הסכמתי לבסוף ושילמתי.
השלט שהוחלף אכן עובד תקין.
אחר כך הלכתי לבדוק כמה עולה שלט כזה באי ביי.
עם המשלוח אפשר להביא שלט זהה ב- 50 שח'.
כלומר שילמתי כמעט כפול 4.
טוב, לקח להבא.
אתה בהחלט צודק.
בדקתי בכל פירוט האחראיות ולא מוזכרת ההחרגה הזו לשלט.
מניסיון של מוצרים אחרים, הם מציינים בדרך כלל מה לא כלול באחראיות.
איך אמר לי הטכנאי- " אנחנו לא יכולים לדעת אם השלט נפל לך וכו'" , אמרתי לו שבאותה המידה זה יכול לחול על הטלוויזיה עצמה.
אבל זה מה שעשיתי ( בין היתר כי אחרי שקצת שיחקתי עם המגע של השלט המקורי שלי - היה בעיקר מגע אחד בעייתי- ההפעלה והכיבוי- והוא חזר לתפקד בסדר יחסית).
מכיוון שאין לי כוח להיכנס אתם לוויכוחים אם מגיע לי השלט במסגרת האחראיות או לא ( אגב הבעיה החלה כבר לפני מספר חודשים, אבל כל עוד שזה איכשהו תפקד לא היה לי כוח להתעסק אתם) מה שעשיתי הוא, התקשרתי אליהם וביקשתי להחזיר את השלט, על פי חוק הגנת הצרכן.
הם הסכימו בתנאי שאשלח להם ברשום.
עלה לי 10 שח כל עניין המשלוח ואני מרוצה.
אני חושב שלקחת 180 שח על שלט זו קצת חוצפה, במיוחד למכשיר שבאחראיות.
בשעתו הלך לי השלט באקסטרימר שלי.
לקחו לי בבאג על שלט חדש 80 שח.
לא בדקתי, לא שאלתי, נראה לי סביר והגיוני, אבל לא במקרה הזה.
בדקתי בכל פירוט האחראיות ולא מוזכרת ההחרגה הזו לשלט.
מניסיון של מוצרים אחרים, הם מציינים בדרך כלל מה לא כלול באחראיות.
איך אמר לי הטכנאי- " אנחנו לא יכולים לדעת אם השלט נפל לך וכו'" , אמרתי לו שבאותה המידה זה יכול לחול על הטלוויזיה עצמה.
אבל זה מה שעשיתי ( בין היתר כי אחרי שקצת שיחקתי עם המגע של השלט המקורי שלי - היה בעיקר מגע אחד בעייתי- ההפעלה והכיבוי- והוא חזר לתפקד בסדר יחסית).
מכיוון שאין לי כוח להיכנס אתם לוויכוחים אם מגיע לי השלט במסגרת האחראיות או לא ( אגב הבעיה החלה כבר לפני מספר חודשים, אבל כל עוד שזה איכשהו תפקד לא היה לי כוח להתעסק אתם) מה שעשיתי הוא, התקשרתי אליהם וביקשתי להחזיר את השלט, על פי חוק הגנת הצרכן.
הם הסכימו בתנאי שאשלח להם ברשום.
עלה לי 10 שח כל עניין המשלוח ואני מרוצה.
אני חושב שלקחת 180 שח על שלט זו קצת חוצפה, במיוחד למכשיר שבאחראיות.
בשעתו הלך לי השלט באקסטרימר שלי.
לקחו לי בבאג על שלט חדש 80 שח.
לא בדקתי, לא שאלתי, נראה לי סביר והגיוני, אבל לא במקרה הזה.
לדעתך אוניברסלי יספק את כל הפונקציות של הטלויזיה ?
יש לי בעיקרון כל מיני אוניברסליים בבית.
הטלויזיה נרכשה מהיבואן הרשמי של סמסונג , סמליין, ונותן השירות הרשמי שלהם כיום הם אלקטרוניקס פרו בלו בע"מ.
יושבים במודיעין.
כשרכשתי השירות סופק על ידי רטפון, אבל הם כנראה החליפו במהלך התקופה.
יש לי בעיקרון כל מיני אוניברסליים בבית.
הטלויזיה נרכשה מהיבואן הרשמי של סמסונג , סמליין, ונותן השירות הרשמי שלהם כיום הם אלקטרוניקס פרו בלו בע"מ.
יושבים במודיעין.
כשרכשתי השירות סופק על ידי רטפון, אבל הם כנראה החליפו במהלך התקופה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מה שאותי מדאיג יותר בסיפור הזה זה הנסיון הראשוני שלהם למכור לך שהלך הכרטיס במסך לפניי שבכלל ניסו ובדקו משהו. שיטת מצליח משהו לא?
ובאמת שאני לא מבין אותך.השלט לא מתפקד? פותחים כמה ברגים, מנקים עם ספריי מגעים ועוברים על הלחמות אם צריך (אני בספק) וזהו. כל עוד אין שבר פיזי, זה עובד ב 99% ממקרי בעיות שלט.
בטח שלא לרכוש כזה במחיר כזה מופקע.. אבל איך אמרת? למדת לקח להבא..
ובאמת שאני לא מבין אותך.השלט לא מתפקד? פותחים כמה ברגים, מנקים עם ספריי מגעים ועוברים על הלחמות אם צריך (אני בספק) וזהו. כל עוד אין שבר פיזי, זה עובד ב 99% ממקרי בעיות שלט.
בטח שלא לרכוש כזה במחיר כזה מופקע.. אבל איך אמרת? למדת לקח להבא..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·jacko-il כתב:מה שאותי מדאיג יותר בסיפור הזה זה הנסיון הראשוני שלהם למכור לך שהלך הכרטיס במסך לפניי שבכלל ניסו ובדקו משהו. שיטת מצליח משהו לא?
בטח שלא לרכוש כזה במחיר כזה מופקע.. אבל איך אמרת? למדת לקח להבא.....
מסכים אתך בהחלט.
הנזק הגדול יותר היה אם הייתי נותן להם לבצע את עניין החלפת כרטיס הפיקוד.
לחטט ולהחליף סתם חלקים בטלוויזיה ? ויש מצב שגם היו לוקחים אותה למעבדה.
כך שבסופו של דבר יצאתי עם שכר לימוד זול יחסית.
לגבי השלט. ראשית כשהזמנתי אותם גם אני הייתי בטוח שמדובר בעין הפיקוד של הטלויזיה. כך גם הוערך על ידם בשיחה טלפונית שהייתה לי בשעתו עם התמיכה המקצועית שלהם.
ליתר ביטחון גם החלפתי לפני כן פעמיים סוללות בשלט וזה לא עזר.
השלט הזה לא ניתן לפירוק ואין לו ברגים, אלא פלסטיק אטום.
·iSolt כתב:חח השלט של הפנסוניק שלי נמצא איפשהו במחסן
מאז הרכישה של lg g2 אין לי שימוש בשלט רגיל, מדליק תטלוויזיה ממסך הנעילה של הטלפון (:...
האמת שגם לי יש אפשרות לפתוח את הטיוי עם הסמארטפון סמסונג שלי, אבל מה אתה עושה בהמשך עם שאר הפונקציות ?