"עסקת היום" (הסתיימה) באמזון: TP-LINK Archer C7 AC1750 ב-59$
, בקישור הזה, ב-19 שעות הקרובות
94$ אחרי דמי משלוח ומע"מ שהם גבו מראש.
לקחתי סיכון מחושב שאם נתקע במכס בגלל חוסר אישור של משרד התקשורת אני מחזיר אותו ויוצא עם נזק קטן.
צפי הגעה: בין ה-26/12 עד ל-08/01.
אעדכן כשיהיו התפתחויות.
Item(s) Subtotal: $58.99
Shipping & Handling: $21.49
-----
Total before tax: $80.48
Estimated tax to be collected: $0.00
Import Fees Deposit $13.68
-----
Grand Total: $94.16
לקחתי סיכון מחושב שאם נתקע במכס בגלל חוסר אישור של משרד התקשורת אני מחזיר אותו ויוצא עם נזק קטן.
צפי הגעה: בין ה-26/12 עד ל-08/01.
אעדכן כשיהיו התפתחויות.
Item(s) Subtotal: $58.99
Shipping & Handling: $21.49
-----
Total before tax: $80.48
Estimated tax to be collected: $0.00
Import Fees Deposit $13.68
-----
Grand Total: $94.16
נערך לאחרונה על ידי Gico ב 14/12/2014 14:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
כשמדובר ב-5GHz זה לא משנה, בישראל התחום המותר שונה מאשר בכל מדינה אחרת אז ייבוא של כל מוצר כזה אמור להיתפס במכס.Nemesis כתב:מוצרים כאלה לדעתי עדיף להזמין מאמאזון אירופאי כלשהו. באמריקאי בוודאות פתוחים תדרים שאסורים לשימוש כאן.
מה שמותאם לתדרים אירופאים מתאים יותר....
לגבי 2.4GHz דווקא באירופה ובארץ יש פחות הגבלה מבארה"ב.
Linksys EA6700 שיובא מאנגליה מממש בפועל את מה שמותר בישראל ב-5 ג'יגה.
ראיתי עוד אסוס ac אירופאי בעל אותם תדרים בדיוק, לא זוכר את הדגם.
לגבי 2.4, אכן בארה"ב מותרים פחות תדרים, אך יש הגבלה חמורה יותר על עומת השידור באירופה מול ארה"ב, ולכן עדיף בהחלט להביא ציוד אירופאי. משרד התקשורת מקבל ציוד ב-2.4 שמאושר לפי התקינה האירופאית. האמריקאית לא.
ראיתי עוד אסוס ac אירופאי בעל אותם תדרים בדיוק, לא זוכר את הדגם.
לגבי 2.4, אכן בארה"ב מותרים פחות תדרים, אך יש הגבלה חמורה יותר על עומת השידור באירופה מול ארה"ב, ולכן עדיף בהחלט להביא ציוד אירופאי. משרד התקשורת מקבל ציוד ב-2.4 שמאושר לפי התקינה האירופאית. האמריקאית לא.
לתומי חשבתי שכאשר אני אקבע בנתב את ה-Region ל"ישראל", זה יגביל לתחומי התדרים המותרים,
אך מעיון ב-User Manual שלו נראה שלא יהיה לו Region כזה, אם בכלל תהיה לו הגדרת Region:
Limited by local law regulations, version for North America does not have region selection option.
האם קושחה אחרת יכולה לעזור בכך?
אך מעיון ב-User Manual שלו נראה שלא יהיה לו Region כזה, אם בכלל תהיה לו הגדרת Region:
Limited by local law regulations, version for North America does not have region selection option.
האם קושחה אחרת יכולה לעזור בכך?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

אני יכול להגיד לך לכל הפחות לגבי קושחת OpenWRT שמה שאתה מקבל זה רק את החיתוך בין האזור שבחרת לבין האזור המקורי של הנתב. אפשר לעקוף את זה ע"י כל מיני patch-ים אבל רשמית זה לא נתמך.Gico כתב:לתומי חשבתי שכאשר אני אקבע בנתב את ה-Region ל"ישראל", זה יגביל לתחומי התדרים המותרים,
האם קושחה אחרת יכולה לעזור בכך?...
לפעמים דווקא לעבור לגרסה האירופאית של קושחת היצרן יכול לעזור, אבל כנראה שתהיה חייב לעבור דרך קושחת צד ג' בדרך.
זו הרבה עבודה לשמירת חוקים של מדינה שאינה טורחת לשמור אותנו עם טכנולוגיה סבירה.NegativeIQ כתב: לפעמים דווקא לעבור לגרסה האירופאית של קושחת היצרן יכול לעזור, אבל כנראה שתהיה חייב לעבור דרך קושחת צד ג' בדרך....
לפני שקניתי קראתי הרבה חומר כאן ובפורומים אחרים, בעיקר על ה-WRT4300 שאותו תכננתי לקנות,
ועל תהליך העברתו לקושחה חיצונית, וזה היה ממש מתסכל לראות כמה אנו מתאמצים להתאים חומרה ישנה לתקנות אלחוט ישנות עוד יותר.
יש ברשת ידיעות מתחילת 2013 שבנדא תכשיר במשרד התקשורת נתב יותר מתקדם (חו"ח כמובן לא את ה-Archer), ואפילו זה לא קרה.
בשורה התחתונה נראה שלאף אחד לא אכפת, לא למשרד התקשורת, לא לבנדא, ובטוח שלא לצה"ל שכנראה תופס חלק מהתדרים,
אז מדוע שלי יהיה אכפת?
איני מעודד לעבור על החוק, אלא רק מוציא כאן קצת קיטור.
לעניין קושחה אירופאית: מי הארץ שהכי קרובה אלינו במגבלות שלה?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

זה אכן מטומטם מאוד, מה גם שכל נתב דואלי אפשר "לפתוח" לכל הערוצים כי ההבדלים ביניהם הם רק בקושחה, אבל כשהמערכת מטומטמת אין עם מי לדבר.
בכל אופן כמו שאמרו זה הימור, יכול להיות שזה יכנס, יכול להיות שלא.
בכל אופן כמו שאמרו זה הימור, יכול להיות שזה יכנס, יכול להיות שלא.
·איך מחזירים מוצר כזה לאחר שייתקע במכס? איזה עלויות קשורות בכך? ואיך מקבלים בחזרה את מה ששולם בעבור מחירו?Gico כתב:, בקישור הזה, ב-19 שעות הקרובות
לקחתי סיכון מחושב שאם נתקע במכס בגלל חוסר אישור של משרד התקשורת אני מחזיר אותו....
תודה.